shopify
analytics tool

Dormi liniştit! Primarul veghează la prosperitatea unora.

Documente-false-tecuci

Pornind de la o afirmaţie făcută în ziarul oficial al Primăriei Tecuci în care primarul Daniel Ţuchel declară: “Aţi uitat ceva. Un Liberal nu închide emisia unui post Liberal. Primarul veghează însă la respectarea LEGII!“, ne-am hotărât să publicăm în următoarele zile câteva documente care atestă cât de responsabil şi atent veghează acesta la respectarea legii. Dealtfel o să revenim la articolul {Cu “dedicaţie” de la primar Ţuchel către Cristian Pohrib”}.

Iată pe scurt despre ce este vorba:

Un tecucean face cerere în data de 15.04.2014 pentru eliberarea unui certificat fiscal care-i era necesar la notariat pentru vânzarea unui imobil şi terenul aferent. La acesta data tecuceanul nostru apare cu un debit de 7.313lei din care impozitul pe teren extravilan este de 587.19 lei. Acesta achita această sumă în ziua în care a făcut cererea (587.19 lei).

Cerere pentru certificat de atestare fiscala

Cerere-certificat

În data de 16.04.204 este eliberat certificatul de atestare fiscală în care acesta apare fără datorii la bugetul local document semnat de Ec. Adriana Munteanu şi de primarul Daniel Gerhardt Ţuchel. De fapt, debitul restant la bugetul local, după plata doar a impozitului pe terenul extravilan, este de 6.806,76 lei

Certificat de atestare fiscala cu datorii zero

Certificat-atestare-fiscala

Registru-ROL-15-04-2014-1

Registru-ROL-15-04-2014-2

Pe surse am obţinut un certificat de atestare fiscală cu câteva luni mai târziu adică in 12.08.2014 (pentru acest nr. rol 1007037) care arată că datoria către bugetul local era de 7126,10 lei (include şi penalităţile calculate la zi).

Certificat de atestare fiscala cu cateva luni mai tarziu 

Registru-ROL-12-08-2014-2

Contractul de vânzare a terenului pentru care s-a eliberat certificatul de atestare fiscală 

Contract-vanzare-1

Concluzie:

Conform legislaţiei române, certificatul nu putea fi eliberat cu debite restante. Tranzacţia care a fost încheiată cu acest certificat fiscal a generat o tranzacţie (vânzare/cumpărare) care este, conform legii (vezi textul de mai jos) nulă de drept. Acesta va crea probleme unui cumpărător de bună credinţă pentru un fals eliberat de primăria Tecuci. Aşa funcţionează aparatul unui primar PERFORMANT.

Urmăriţi protecuci.ro şi în zilele următoare pentru a afla şi alte informaţii despre cum veghează primarul la respectarea legii în municipiul Tecuci.  


ARTICOLUL 113
Certificatul de atestare fiscala emis de autoritatile administratiei publice locale

(2) Certificatul de atestare fiscala se elibereaza pe baza datelor cuprinse in evidenta pe platitor a organului fiscal competent si cuprinde creantele fiscale exigibile, existente in sold in prima zi a lunii urmatoare depunerii cererii.

(4) Pentru instrainarea dreptului de proprietate asupra cladirilor, terenurilor si a mijloacelor de transport, contribuabilii trebuie sa prezinte certificate de atestare fiscala prin care sa se ateste achitarea tuturor obligatiilor fiscale de plata datorate autoritatii administratiei publice locale in a carei raza se afla inregistrat fiscal bunul ce se instraineaza, potrivit alin. (2), inclusiv sumele reprezentand amenzi existente in evidenta organului fiscal. Pentru bunul care se instraineaza, impozitul datorat este cel recalculat pentru a reflecta perioada din an in care impozitul se aplica persoanei care instraineaza, potrivit Codului fiscal.

(5) Actele prin care se instraineaza cladiri, terenuri, respectiv mijloace de transport, cu incalcarea prevederilor alin. (4), sunt nule de drept.


Pentru că am fost întrebaţi “cum a fost angajată la primarie Munteanu Adriana”, vă prezentăm mai jos un document care dezvaluie acest aspect şi anume că nu a avut “din întâmplare” nici un contracandidat şi vine de la Ţepu.

Candidatul-unic-Munteanu-Adriana-Primaria-Tecuci

5 Comments on "Dormi liniştit! Primarul veghează la prosperitatea unora."

 1. Domnule Botoasa. La Tecuci in consiliul local nu exista opozitie. Opozitia sunt cetatenii. Asa zisa opozitie din consiliul local Tecuci va fi arestata si ea fiindca furat cot la cot cu puterea. doar formal se intituleza opozitie fiindca de fapt este o putere extinsa. Asa ca la DNA v merge si opozitia. Deci trebuie sa creati opozitie la Tecuci din randul cetatenilor si cred ca si putere daca se anunta ce se anunta la DNA

  • Dl. Vasile, inteleg ca esti procuror la parchetul Tecuci, atunci daca ai probe, de ce nu treci la actiune domnule? de ce nu dai drumul la dosare? numai DNA-ul nu poate sa rezolve toate problemele , mai munciti si voi.

 2. Marcel Dumbrovca | 30 iulie 2015 at 09:13 | Răspunde

  Articolul d-voastra ridica si alte intrebari justificate:

  1. Cine este Adriana Munteanu, cea care a semnat alaturi de Tuchel? E de la Tepu?
  2. Cat de apropiata ii este primarului?
  3. Cum a angajat-o primarul la Tecuci?
  4. Ce o recomanda? Nu cumva: vocea si talentul?
  5. Persoana pentru care s-a comis infractiunea nu cumva este Cezar Croitoru?

 3. Aceste documente trebuiesc trimise la DNA. Primarul trebuie suspendat din functie si impiedicat sa mai comita ilegalitati. Opozitia trebuie sa convoace o sedinta de consiliu extraiordinara si sa instaleze un primar interimar.

  • Care OPOZIȚIE domnule? O varză, o gașcă băligoasă fără coloană vertebrală, care poate lua ușor O POZIȚIE de drepți, sau PE BURTĂ!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*