shopify
analytics tool

Domnule Primar , ce putem face pentru a afla ADEVARUL ?

Semnificatia-semnului-cu-degetul-mijlociu

Au trecut 10 zile…

S-a lansat o SOMAŢIE publică în virtutea dreptului la aflarea adevărului. Conform principiului comunist „la ce nu răspundem, înseamnă că nu există” primarul Tecuciului n-a reuşit să producă vreo dovadă a Diplomei de Economist la care face prin semnătură în actele oficiale. Reamintim tecucenilor că orice hotărâre de Consiliu Local făcută la propunerea actualului primar şi care a produs efecte a apărut ca urmare a faptului că primarul face apel prin titulatura de economist la expertiza pe care o are.

Pentru că una este să fii, să zicem, locotenent de artilerie şi să propui micşorarea taxelor locale (sac!) sau mărirea taxei de păşunat şi alta e să fii economist şi să vii să propui din această calitate aceste lucruri – adică să dai o greutate acestor propuneri pentru că, nu-i aşa, ai în spate o şcoală cu ajutorul căreia poţi face calcule, previziuni economice, proiecţii pe termen lung pe baza măsurilor luate…

Vorbim despre decizii luate şi girate din calitatea de economist. O calitate pe care pare a nu o avea. O calitate oficială care implică exerciţiul autorităţii de stat! Şi care îl ajută să ia decizii în numele (sau împotriva) unei comunităţi de oameni.

Domnule Primar, ce putem face pentru a afla ADEVĂRUL?

Scris de „ABC”

18 Comments on "Domnule Primar , ce putem face pentru a afla ADEVARUL ?"

 1. Cerem consilierilor locali sa boicoteze sedintele Consiliului Local pana la aflarea adevarului. Populatia ARE DREPTUL sa stie iar in numele populatiei puteti cere primarului sa aflam daca a mintit cand „s-a dat” economist.Consilierii carora le cerem boicotul sunt:
  1. Andriuță Ghiță – P.N.L.
  2. Bulhac Constantin – P.S.D.
  3. Cambanache Liliana – P.S.D.
  4. Chivu Neculai – P.S.D.
  5. Ciocanel Adriana – P.N.L.
  6. Ciubucciu Emil – P.N.L.
  7. Dumbravă Ani Rodica – P.N.L.
  8. Hulea Mitică – P.N.L.
  9. Istrate Dan – UNPR
  10. Leonte Ionel – P.N.L.
  11. Lupașcu Mircea – P.N.L.
  12. Militici Ghiorghi – Independent
  13. Mircea Iulian – P.S.D.
  14. Negruț Cristi – Independent
  15. Papuc Petru – P.N.L.
  16. Petrașcu Livia – P.N.L.
  17. Scorța Mihai Mișu – Independent
  18. Tudor Spiridon – P.N.L.
  19. Vasiliu Florin – P.N.L.
  si le atragem atentia ca nu vor mai fi votati atata timp cat gireaza o minciuna!

  • De votat sigur nu vor mai fi votati. Ideea e ca noi tecucenii avem de recuperat niste bani de la indivizii astia care au furat cu …….Gica Petrescu.

 2. Prof.Randunescu C | 3 februarie 2016 at 17:14 | Răspunde

  Vad ca la voturile sitului vizavi de tipul de primar votat,se vrea unul apolitic.Sau independent,nu?!Dar cu ce consilieri va face treaba in Tecuci?Degeaba e primarul bun,daca nu-i trec proiectele de catre consilieri?!Imi poate explica cineva,ca sunt ageamiu la politica,recunosc.

 3. De ce să acuzam? | 3 februarie 2016 at 17:11 | Răspunde

  Nu cred că domnul primar mai are timp de noi acum. Citeam pe una din ,,trâmbiţele” dumnealui puţim mai devreme; a început panica, a început să-şi pună ,,lătrăii” pe GAVRIL. Se simte miros de teamă???? Of of măi domnule economist în rezervă….se pare că stimabilul are o diplomă de inginer, prin urmare se poate semna cu Ing. Agricultorul
  De onoare nu cred că e cazul să vorbim, am văzut cu toţii de ce este capabil, departe de el acest cuvânt …sau poate în vocabularul german nu există.
  Aşa că dragii mei nu cred că există acea diplomă pe care noi o cerem, iar faptul că semnează cu Ec. Neamţul din mine, denotă setea de a-ţi depăşi statutul, dorinţa de a fi ceea ce nu ai reuşit niciodată prin forţe proprii.

 4. La Tecuci a incalca legea este litera de lege in egala masura cu abuzul de functie.Zilele trecute oameni imbracati in uniforme ECO…ceva zgaraiau asfaltul cu niste vai mama lor de maturi de toata jena „facand treaba”.Unde faceau treaba?Pe marginea soselelor pe partea carosabila fiind evident expusi lovirii mai ales la orele de varf 12-13 -eu i-am vazut in zona Liceului 1-nerespectand nici o norma de SSM ,nici una.
  Pai domnule Neamtu pe noi ne amendati daca lipseste o semnatura pe un carnet.Nici nu vreau sa ma gandesc daca s-ar fi intamplat ceva dar e un standard dublu-unii,prostii,altii,feriti.

 5. Bai fratilor!!!Cere-ti lucrurile astea pe Facebook,nu aici!!Acolo se vad curajosii!!Aici sunt cei care se ascund!!!!

  • Unde pe Facebook?

  • Tecucean get-beget | 3 februarie 2016 at 16:46 | Răspunde

   Pe facebook i-am scris si eu, mi-a sters comentariul si m-a blocat sa nu mai pot comenta, asa ca doar pe protecuci.ro putem sa ne exprimam opiniile!
   In rest, cenzura comunista fara rusine!

   • Asa este. Iar pe tecuceanul si celelalte bloguri tepene nu se aproba nici un comentariu, daca nu il lingi pe taran, in partile dorsale.

  • stii ce-am observat?
   ca unu ANDRU ILIES pe facebuc este pupincuriatul de serviciu a lui tuchel.
   in plus tuchel restrictioneaza si blocheaza userii si comentariile ostile.
   sictir, lingaule.

   • Pai nu stii cine este Andru Ilies? Este paznicul de la scoala 8 care in campanie electorala a primit cadou suma de 1200 lei. Mai exact domnul Curteanu era responsabil cu impartitul banilor pe cartierul CFR. Adica domnul curteanu era responsabil cu mita electorala pe cartierul CFR. Si i-a dat lui Ilies asta paznic la scoala 8 suma de 1200 lei pentru el ca sa imbarlige lumea sa voteze neamtul.

  • mai domnule tuchel care te ascunzi dupa acest pseudonim, du-te acasa si lasa tecucenii in pace!

  • CE SA FAC MA, TUCHELE?

   SA-TI SCRIU PE FB, CA SA-MI STERGI TU COMENTARIUL?
   SI SA-MI MAI SI BLOCHEZI SA POT PUNE COMENTARII?

   ESTI CHIAR NESIMTIT, LINGAULE (DACA NU ESTI CHIAR TUCHEL)

 6. Cum sa cereti demisia? Tocmai primarului care a schimbat fata orasului Tecuci? Ati uitat: a desfiintat doua treceri de pietoni din fata Primariei si a infiintat una singura. A inlocuit 20 de banci in parcul central si a mutat statuia lui Cuza din fata Primariei tocmai in parcul central, langa catedrala. Care va sunt nemultumirile domnule Un tecucean? Nu a facut treba? Care primar mai facea atata treba pentru tecuceni? Mai spuneti ca nu a facut primarul nimic in 4 ani……..

 7. Domnule „economist neamt” fata de toate cele scrise si dovedite ,daca ai facut cu adevarat o scoala militara (poate aflam si de asta ca-i falsa) dovedit mincinos daca ai vreo bruma de onoare (fie ea si militara ca tot faci apel la ea) cerem in numele tecucenilor mintiti DEMISIA!
  Ne-ar salva orasul de rusinea de a aparea cu un astfel de om.Daca tot spui ca tii la Tecuci da-ti DEMISIA! Esti un mincinos!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!