shopify
analytics tool

Doctorul Dragoş Teodoru suspendat pe durata verificărilor DNA

Dragos-Teodoru_protecuci.ro

Conducerea Spitalului municipal „Anton Cincu” a luat decizia suspendării contractului de muncă, pe perioadă nedeterminată, a doctorului Dragoș Teodoru. Medicul va fi suspendat pe timpul anchetei DNA, fiind cercetat într-un dosar de fraudă.

În anul 2007, dr. Dragoș Teodoru, director al spitalului la acea vreme, a încheiat un contract de furnizare și montare a două generatoare de curent cu SC Majestic SRL Tecuci, înregistrând, între părți, un act adițional în 14.12.2007. Au fost făcute sesizări privitoare la suma mare înregistrată pentru cele două generatoare (220.000 lei), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție sesizându-se și cercetând cazul.

Conform DNA actul adițional a fost încălcat, mărindu-se valoarea contractului, prejudiciul cauzat fiind de 26.503 lei. Până la finalizarea procesului dr. Teodoru are activitatea medicală suspendată.

Sursa:  tecuceanul.ro

17 Comments on "Doctorul Dragoş Teodoru suspendat pe durata verificărilor DNA"

 1. Mandinga…ce urat.

 2. Anca,nu putem ingenunchia sistemul,esti o fiinta deosebita.Dragos,a crescut sub ochii mei,pina cind au schimbat parintii locatia.Vreau sa stiu si eu citi circotasi stiu sa cinte la pian?Acest doctoras a avut pian in casa si parintii lui pentru care am un respect deosebit,aveau si au bani cit sa cumpere tot Tecuciul.De ce se arunca cu noroi in fam.Teodoru.A fost folosit Dragos.

  • @ Turnatorul:
   Daca dr Teodoru a avut pian in casa si parinti remarcabili si bani incat sa cumpere intreg orasul (cum i-or fi facut? ) cu atat mai mult este de condamnat. Stiu de la cativa medici care lucreaza in spital ca pagubele pe care le-a facut spitalului sunt uriase, mult mai mari decat aceasta mica afacere cu generatoare. E vorba de bani multi, de contracte iresponsabile – o adevarata bataie de joc. La asta se mai adauga un comportament de o trivialitate greu de imaginat fata de colegii medici, fata de restul personalului. Afisa, si am inteles ca afiseaza inca, un dispret pentru reguli, pentru legalitate. Poate ca respectul pentru obrazul parintelui sau opreste presa sa spuna tot adevarul.
   Ma mahneste ca un medic, fiul unui medic atat de bun si de respectabil a putut sa ajunga asa.

 3. Draga Larisa. Consider ca nu acesta este adevaratul tau nume,sau esti si tu una din persoanele pe care le-a refuzat Dr Teodoru ( frustrata) . Sper ca intr-o zi cand vei avea probleme de sanatate tu sau cineva apropiat tie si vei ajunge la spital sa fii operata si tratata de catre manager si primar. Daca Dr Teodoru a salvat macar o viata (a salvat multe) in intreaga sa cariera oricum este mult mai valoros printre noi decat umila ta persoana.

 4. Da,intr-adevar. Lumea stie despre treaba asta cu pamantul, vrea sa vanda parcele de pamant din curtea spitalului promise deja unor oameni apropiati pentru a se construi case, este ilegal… Pamantul este o mostenire… este f adevarat.

 5. Speram ca PSD-ul sa faca o adevarata opozitie actualului primar si sa-l opreasca sa mai faca potlogarii, atat pe el,cat si pe directorii unsi de tepean.Unii dintre ei incasand de pomana salariul , platit din texele si impozitele noastre,ne avand macar bunul simt sa se prezinte la locul de munca.

  • PSD sa faca opozitie la potlogarii?!! Pai cine a fost inca de la infiintare tartarul potlogariilor din Romania? Si este si in prezent!

 6. Sa se duca unde o vedea cu ochii, ca suntem satui de intrigile si rautatile lui, si s-o ia si pe Smochinica lui prea iubita.Cale batuta!

 7. Draga mea Anca,ai dreptate,mizerabilii astia de politicieni vor sa mergem la alte spitale, (Galati,Focsani,Birlad} se zvoneste prin tirg ca primarelul vrea sa cumpere locatia actualului spital.Lumea vorbeste ca a falsificat niste acte de mostenitor ale fam.Cincu.Nu este pentru prima data,se vorbeste ca actualul primar a fost ajutat de ing.Munteanu fost director la conserve {agricultura} sa obtina fosta sera de la Munteni, fiind si Munteanu din Tepu.Pentru asta primarul a facut un gest de “buna purtare” si a angajat pe fiul lui Munteanu la {asistenta sociala} Munteanu Sergiu. Este prea mult.

 8. Nu inteleg de ce primarul doreste inchiderea spitalului? si a inceput prin a da doctorii de valoare afara pentru niste motive de 2 lei care nu au legatura cu activitatea profesionala a Dr Teodoru. Spitalul a pierdut un doctor excelent pentru care spitale din Bucuresti s-au batut sa-l aduca la ei. este inuman ! rusine primarului si managerului Negru, ati distrus spitalul.

  • Doctor excelent, cica, sa fim seriosi, cine vrea sa ajunga pe masa de operatii cu Teodoru sub influenta licorii lui Bachus, nu cred ca nici corul lui de bocitoare, in frunte cu Smochi si Jeni.Dr.Ciomu +dr.Teodoru=LOVE

 9. sustinem cu totii punctul de vedere al domnului @trandafir de tecuci si asteptam de la psd sa faca o adevarata opozitie si sa gaseasca si un candidat potrivit la primarie;
  dar nu putem sa nu ne gandim ca actualul buget de investitii al tecuciului se bazeaza in mare parte pe lucrari de inlocuire a bordurilor si pavelelor, beneficiatul acestor fonduri fiind, pe surse, actualul sef de la psd, se pare ruda cu actualul primar….
  tradare sa fie dar s o stim si noi!

 10. Trandafir de Tecuci | 26 februarie 2014 at 07:35 | Răspunde

  Domnilor consilieri PSD Tecuciul asteapta o reactie de orgoliu din partea Dumneavoastra acum cand ati fost lasati singuri sa trageti caruta guvernarii de catre ceilalti boi.Ne asteptam sa nu mai sustineti minciuna si furtisagul pe fata al primarului PNL! Ne asteptam la o adevarata opozitie ! Nu-l lasati sa-si bata joc si de voi asa cum si-a batut joc de Tecuci! Scopul vostru trebuie sa fie unul singur:eliberarea Tecuciului de tepeni si de problemele aduse de ei!
  Succes !

  • Sună frumos acest apel, dar ce ne facem cu ,,trandafirul șef” de la psd despre care se spune că a primit o pălărie cu euroi de la bulibașa liberalilor tececeni, doar ca să nu mai candideze…. Ce ziceți va avea curaj pesedeul să-l debarce pe senatorul pavelelor?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!