shopify
analytics tool

DOBRE, un om GREU! De 6,55 milioane lei pe zi!

Victor Paul Dobre

Victor Paul Dobre  Un ţepar şi-un beneficiar al politicului din mâna căruia a ciugulit ferme şi societăţi de întindere judeţeană, toate cu capital de stat, pe care apoi le-a prăduit ca ultimul golan şi jeg, îi spunea unui om de afaceri că Ciorici e un ins fără putere de influenţă în societate, din cauză că „NU SE ARE BINE NICI CU NICA, NICI CU DURBACĂ, NICI CU TOADER, NICI CU DOBRE”. Omul de afaceri a băgat această gogomănie la cap şi mi-a întors-o ca pe un reproş. Vin acum şi spun şi în scris, că verbal o tot repet, dacă m-aş „avea bine” cu liderii politici, indiferent de anvergura lor, menirea mea ca jurnalist s-ar încheia.
Lor nu le sunt nici in-amic. Nici lăudător, căci faptele bune fac parte din fişa postului lor. Le sunt doar critic. Poate prea virulent, de multe ori.
Dar, repet, în funcţie de ce comit ei pentru ne-binele public, nu după cum îmi tună mie sau mă sâcâie spondilita ankilopoetică.
Iată, în ediţia de faţă, o să mă „pun bine” cu Victor-Paul Dobre, deputat şi preşedinte al judeţenei penele Galaţi, publicându-i doar declaraţia de avere, ca semn că a făcut ceva şi pentru comunitatea care l-a propulsat, susţinut şi finanţat în carieră. Dar, doar pentru sine!  …citeste intreg articolul

 

Sursa: impact-est.ro ,  de Gelu Ciorici

1 Comment on "DOBRE, un om GREU! De 6,55 milioane lei pe zi!"

  1. dar cine a dat cu vopsea statuile din parcul central?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!