shopify
analytics tool

Dobre: PDL vrea să se ascundă în spatele primarilor

  Vicepreşedintele PNL, Victor Paul Dobre, a criticat ideea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare afirmând că de fapt PDL doreşte să facă o uriaşă manipulare şi se ascunde în spatele primarilor. ”Cred că PDL vrea să se ascundă în spatele primarilor. Gândiţi-vă cum ar decurge alegerile generale comasatate. Pe uliţa satului se prezintă candidatul de primar în funcţie, bate în poarta cetăţeanului şi îi explică despre stomatolog, de programul de la primărie, de uliţă, când va fi apă, canalizare, cand va pietrui uliţa, samd. Alături de el e potenţialul candidat la preşedinţia CJ, primarul îi spune cetăţeanului – omul acesta mă ajută, votează cu el. Şi undeva în zare sunt şi doi candidaţi pentru Parlament şi îi spune când votaţi pe cele şase buletine votaţi-i şi pe aceştia. De ce? PDL-ul face o uriaşă manipulare. În loc să vorbim de binecuvântările Guvernului Boc pe care le ştie tot poporul, vom discuta despre piatra pe uliţă. E o manipulare”, a afirmat Dobre.
Liberalul a mai spus că mandatul aleşilor locali este unul pentru patru ani şi trebuie să expire la termenul prevăzut. ”În ţările democratice, ţările UE, alegerile sunt mereu decalate… PDL vrea să paraziteze decizia şi are un singur scop: supravieţuirea lui electorală”, a mai afirmat Dobre.  Pe de altă parte, Dobre consideră că alegeri parlamentare anticipate ar putea fi declanşate în condiţiile în care majoritatea populaţiei nu mai are încredere în actualul Guvern.

Sursa: Impartial.ro

4 Comments on "Dobre: PDL vrea să se ascundă în spatele primarilor"

  1. si daca pleaca Dobre sa vina Marius Gerhard Necula, pungasul pungasilor sau alt elefant Toader

  2. Ghicitoarea [ tanti ] Viagra | 11 septembrie 2011 at 17:32 | Răspunde

    … du-te,te du, „dute” te „d-u” [sic:)))] !!! … despre nenea asta maică, V.P.Dobre, nu-mi dau cu parerea ca io n-am auzit de el… gramatica n-are/nu are decat reguli … despre interese, sa fie la dusmanii ei … gramatica nu e evazivă, curluntrista [sic:)))], are, intr-adevar, principii care exced arbitrariul !!!

  3. Bantuie fantoma lui V.P.Dobre ,omuletul asta cred ca are 50 de ani de cand face politica, dute nene acasa , ne lasi tu si cu Chebac.
    Politica nu are principii, are numai interese

    • Si…daca…pleaca…Dobre,…cine…ramane…responsabiul…cu…principiile ? Cum-va M.Toa-…..?! Zi tu, ca mie -mi pica greu …

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!