shopify
analytics tool

Dobre încearcă să pună batista pe ţambal. Daniel Ţuchel şi Constantin Grosu nu au putut fi contactaţi

Victor-Paul-Dobre-PNL-Galati

Am încercat să luăm legătura cu primarul Daniel Țuchel dar și cu Constantin Grosu, pentru a afla care este miza acestui conflict apărut pe neașteptat între liderii liberalilor din Tecuci, dar amândoi aveau telefoanele închise.

Președintele PNL Galați, deputatul Victor Dobre ne-a declarat că din puctul său de vedere disputa dintre cei doi nu ține de relaționarea lor în cadrul PNL, ci este o chestiune de natură personală:

Din punct de vedere politic nu-i nimic schimbat. Domnul Țuchel este pe poziția dumnealui politică, domnul Grosu este pe poziția lui politică. Eu îi rspect pe amândoi. Nu este o problemă de natură politică. Probabil că este o chestiune de natură personală, iar eu nu mă ocup de chestiunile personale”, ne-a declarat Victor Dobre.

Liderul PNL Galați a admis totuși că „nu e plăcut să vezi că oameni care au colaborat nu mai colaborează”.

Cred că liderul liberalilor gălățeni încearcă să acopere o problemă care este totuși destul de serioasă, pentru că este vorba de ne-colaborarea între președintele și vicepreședintele Municipalei PNL Tecuci, fiecare dintre aceștia având un rol dar și propriii adepți în cadrul organizației, iar o fisură apărută în această structură cu șase luni înaintea alegerilor locale poate afecta rezultatele obținute de liberali.


Agentia imobiliara EXTREM din Tecuci


Chiar dacă Dobre va lua decizia pe care o bănuiesc, sacrificându-l pe Grosu pentru a-i da mână liberă lui Daniel Țuchel în campania pentru al doilea mandat de primar, la Tecuci situația liberalilor nu este deloc roz, pentru că apar din ce în ce mai multe nemulțumiri în legătură cu măsurile și stilul în care Daniel Țuchel conduce orașul.

Ceartă între liberalii din orașul natal al Alinei Gorghiu

Și până la urmă nu e de pomină că liberalii au început să se certe chiar în orașul natal al copreședintei PNL Alina Gorghiu, care s-a născut la Tecuci pe 16 septembrie 1978?

Și nu asistăm la o luptă între un vechi liberal și un fost pedelist, ci la un război între doi liberali. … citeşte întreg articolul

Sursa: stiridegalati.ro, Autor: Ticu Ciobotaru

7 Comments on "Dobre încearcă să pună batista pe ţambal. Daniel Ţuchel şi Constantin Grosu nu au putut fi contactaţi"

 1. Pai directorul pietei nu e baiatul lui Grosu ?Si-a schimbat o groaza de masini de cand e director!

 2. organizatia PNL Tecuci | 22 noiembrie 2015 at 11:47 | Răspunde

  Constantin Grosu ti-a facut lui Tuchel toata campania electorala. El te-a scos primar. Fara el ramaneai un NIMENI. Avem intrebarea: atunci Grosu era bun, iar acum nu mai este? Domnule primar ce raspuns ai la aceasta intrebare? Ii esti dator acestui om. De ce acum il executi public? Urat caracter mai ai.

 3. Piratatul din Caraibe | 22 noiembrie 2015 at 09:50 | Răspunde

  Tuchel a inselat increderea a 40.000 de tecuceni, iar acum sare de cur in sus ca l-a inselat Grosu? Intre ei nu sunt dacat treburi de golani. Amenintari, batai, revendicari si imparteli.E simplu. Grosu vede ca se scufunda nava si vrea sa il arunce pe capitan peste bord pentru a pune mana pe comoara.

  • Nu suntem dl. 40.000, asta o spune tepeanul, ca a bagat 16.000 de persoane abuziv la plata taxelor si pune an de an oamenii sa aduca acte prin care sa dovedeasca ca nu mai locuiesc in oras, sunt in strainatate, morti etc. Dumneata nu vezi ca strazile sungoale, orasul pustiu? Doar lelevii de la tara mai anima orasul. Taranul asta a distrus si depopulat orasul.

 4. Un mafiot ca și sluga lui din Țepu!

 5. Ori la ţambal, ori la spital | 22 noiembrie 2015 at 09:36 | Răspunde

  Titlu corect era: Grosu i-a dat ţambal lui Tuchel.

 6. Tuchel Gerhardt Faliment | 22 noiembrie 2015 at 09:33 | Răspunde

  Ce sa spuna si Dobre? Ca a luat un nemernic de la Tepu, ca l-a invatat toate infractiunile si ca a impartit furaciunile cu el? Pe asta si-a cladit Dobre cariera politica. Pe banditi pe care i-a crescut de mici si i-a pus la exfoliat averea publica. Tuchel si Grosu sunt doi locotenenti celebri de-ai lui Dobre. Despre asta vorbim.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!