shopify
analytics tool

Doar doi consilierii municipali mai dau audienţe tecucenilor

Angelu-Hulea_ protecuci.ro
Angelu-Hulea_ protecuci.ro  De o perioadă de timp audienţele de la nivelul administraţiei locale tecucene sunt susţinute de către viceprimarul tecucean, Dănuţ Radovei, primarul municipiului Tecuci fiind ocupat cu o serie de activităţi menite să ducă la dezvoltarea şi modernizarea oraşului. Cum din rândul aleşilor locali fac parte şi consilierii municipali, o parte dintre aceştia au hotărât să vină în sprijinul cetăţenilor şi astfel susţin audienţe în sala consilierilor locali, în fiecare zi. Aceste audienţe sunt susţinute în paralel cu cele două „sesiuni” ale viceprimarului. Cei doi consilieri municipali care au considerat oportun să îşi împartă timpul cu cetăţenii şi problemele acestora fac parte din Comisia nr.2. – Organizarea şi dezvoltarea urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură, care este una dintre cele mai active. Cei doi consilieri sunt Angelu Hulea, preşedintele comisiei, şi Ghiţă Andriuţă.
„De la începutul mandatului am acordat sprijin tecucenilor cu probleme, în calitate de consilier municipal, iar acum am ca ajutor un coleg de comisie, care va munci alături de mine. Activitatea pe care o depunem este destul de costisitoare, necesită vizite în teren şi era necesar ca în timp ce o persoană este pe teren, la solicitarea cetăţenilor, cineva să fie la comisie pentru a primi alţi cetăţeni cu probleme. Am făcut această echipă tocmai pentru a nu dezamăgi tecucenii, mulţi dintre ei bolnavi, bătrâni, nu se pot deplasa foarte des sau foarte repede. Astfel, indiferent care sunt problemele în teren, la comisie există cineva care să asculte păsurile oamenilor”, a declarat Angelu Hulea.
Gestul celor doi aleşi locali este de apreciat, numai că aceste cazuri sunt extrem de rare, iar activitatea multor cosilieri municipali se reduce la prezenţa în comisii şi la sedinţe.

2 Comments on "Doar doi consilierii municipali mai dau audienţe tecucenilor"

  1. Pai nu sti cu cine ai votat? Iti spun eu: Cu cei mai mari hoti din zona Tecuci

  2. AM CREZUT CA DACA VA VOTAM O SA VINA SI LA NOI PE STR, MURES SA NE TRAGA CURENT ELECTRI DAR SE PARE A NEAM INSELAT , SINTETI LA FEL CA SI CEILALTI DIN PD , VA OCUPATI DOAR DE CENTRU ORASULUI IAR DE CEI DE PE MARGINE NU VA INTERESEAZA , VA FACETI DOAR INTERESELE VOASTRE , NU VETI MAI PRIMI UN VOT DE LA NOI DE PE STR MURES

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!