shopify
analytics tool

DNA Galați încearcă să compromită singurul procuror local incoruptibil–Paula Tănase

Diana-Alexandru-DNA-Galati

Mocirla în care se zbate Justiția din Galați este ”împrospătată” de noul șef al structurii locale a DNA, prim-procurorul Diana Alexandru (foto). Demna urmașă a prim-procurorului Gheorghe Ivan face praf dosarul privind vânzarea permiselor auto de către polițiști de la Rutieră și încearcă să o compromită pe Paula Tănase, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați care a instrumentat cauza. Paula Tănase și-a atras ura colegilor din momentul în care a instrumentat mai multe dosare privind dobândirea ilegală de apartamente sociale de către magistrați, polițiști, ofițeri SRI și politicieni. Chiar și fostul șef al DNA Galați Gheorghe Ivan are un dosar privind obținerea de locuințe sociale, dosar instrumentat de Paula Tănase și livrat direct șefilor DNA la nivel național…..

Afacerea cu permise auto la Galați este protejată până la cel mai înalt nivel

Una dintre cele mai mari afaceri privind eliberarea contra şpagă a permiselor auto, de talia celor din Bucureşti sau Piteşti, a fost investigată doar până la prinderea în flagrant a unui pion de rangul trei. Pintilie Ion, zis Ţăranul, intermediarul care ducea şpaga la poliţiştii de la Rutieră, a fost arestat în baza mărturiilor şi actiunilor sub acoperire ale tecucenilor Ionel Roset şi Cristina Grigore. Dosarul penal privind traficanţii de permise auto de la Tecuci nu s-ar fi oprit la intermediarul Pimtilie Ion, dacă pe teren nu ar fi acţionat ofiţerul Paul Mogoș, de la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) Galați, fostul ”doi ș-un sfert”. Acesta îi urmărea pe cei care traficau permisele auto şi tot el a fost cel care i-a anunţat pe poliţiştii corupţi că urmau să fie atraşi într-o capcană, atunci când vor primi şpaga. Dupa această „acţiune”, Paul Mogoș a fost sfătuit să părăsească DGIPI şi a fost mutat la SPP (Serviciul de Pază şi Protecţie).

Martorul Ionel Roșeț, care este hărțuit continuu pentru că nu renunță la elucidarea acestui caz de corupție, a mai primit un avertisment voalat și de la fostul ministru de Interne Radu Stroe. Încercând să afle un răspuns de la ministrul Stroe, pe care îl informase în mai multe rânduri în privința implicării polițiștilor de la Galați în traficarea permiselor auto, martorul Roșeț l-a așteptat pe demnitar la ieșirea dintr-o emisiune de la Antena 3. Evident sâcâit de prezența lui Ionel Roșeț, ministrul Stroe i-a replicat acestuia în stil mafiot, aparent fără nicio legătură cu cazul de corupție:”Vă recomand să aveți grijă de copilul dumneavoastră!”  …citeste intreg articolul

Sursa: nepasadegalati.ro , autor: Sorin Țiței

1 Comment on "DNA Galați încearcă să compromită singurul procuror local incoruptibil–Paula Tănase"

  1. Mafioti in toata puterea cuvantului. Mafioti platiti cu bani publici. Mafioti care se joaca brutal cu vietile oamenilor, fiindca bolizii condusi de falsii soferi secera vieti. Iar replica lui Stroe este edificatoare.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!