shopify
analytics tool

DNA Galaţi are uşa prin pod la Tulcea şi fereastra pe sub pat la Tecuci

Ionel Roşeţ

Ramânem pe recepţie la cazurile de curaj fumnambulesc în demascarea corupţilor care mişună şi viermuiesc pe cadavrul social. Unul dintre aceste cazuri de curaj a fost pus în operă de cetăţenii tecuceni Gioni Ionel Roşeţ şi Cristina Grigore, în vara anului 2012, când aceştia au crezut că poţi să scapi cu ochii nescoşi cât timp traversezi prin ţara chiorilor. N-au scăpat decât temporar şi pericolul îi pândeşte încă. Au crezut că pot contribui câtuşi de puţin la distrugerea mafiei de Galaţi a permiselor auto. S-au iluzionat, au evaluat greşit dimensiunea hidoasă a Corupţiei la Galaţi. Deocamdată.

Avem dosar de corupţie, dar canci corupţi!
Aşa cum se procedează în democraţia noastră originală de capitalism socialist de cumetrie, şi flagrantul realizat în dosarul penal privind traficaţii de permise auto din judeţul Galaţi a avut partea lui de derizoriu calculat. Și în acest caz, pus în cheie justiţiabilă de către procurorul Paula Tănase, de la Parchetul de pe lângă Tribunal…..

Trăiască corupţia de Galaţi cercetată la Tulcea
Procurorul Marius Iacob – de la Parchetul General, ajuns între timp adjunctul Codruţei Kovesi la DNA, a hotărât ca dosarul, în care sunt implicaţi poliţişti de la Rutieră şi de la DGIPI, să fie preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea. Ce logică poate fi aici, cât timp coruptul Pintilie a fost arestat în baza mărturiilor şi acţiunilor sub acoperire ale tecucenilor Ionel Roşeţ şi Cristina Grigore….

Uraaa!, pune ştampila pe dosar regele justiţiei de comandă, Papici
În urma plângerii martorului Ionel Roşeţ, şeful Secţiei de Combatere a Corupţiei din cadrul DNA, procurorul Lucian Papici face ce face un bun slujbaş al Sistemului de promovare a corupţiei multilateral implementate. Mai întâi, îi bate obrazul petentului şi reclamantului Ionel Giani Roşeţ, că nu a adus probe zdrobitoare la dosar. Cum DNA reuşise….

DNA central are dileme cu termenii-facere sau făcătură?
Să-l ascultăm pe Ionel Roşeţ. „După primirea dosarului de la procurorul Paula Tănase, procurorul Marcel Sandu emite un Proces verbal de sesizare din oficiu. Verbal a rămas 6 luni, timp in care nu a dispus nici o acţiune si nu a strâns nici o probă. Sandu revine asupra primei decizii şi emite o Ordonanţă, prin care dă NUP pentru ofiterul Mogoş (fost DGIPI, actual SPP) şi disjungerea dosarului….

Nu vă decuplaţi de la funambulesc! Vin senzaţii tari. Martorul Ionel Roşeţ este hărţuit. Pentru că Parchetul nu avea bani de flagrant (!), acesta a fost făcut cu banii lui Roşeţ. Greşită decizie… citeste intreg articolul

Sursa: Impact-est.ro

3 Comments on "DNA Galaţi are uşa prin pod la Tulcea şi fereastra pe sub pat la Tecuci"

  1. Domnilor pana nu vor disparea de pe scena politica cei 3 fanarioti: dobre, toader si nica in judetul Galati nu se va intampla nimic. Ei se completeza unul pe celalat.

  2. Cristi Brezinschi | 9 noiembrie 2013 at 21:42 | Răspunde

    Anonimi de la ,,Tecuceanul” ne informeaza in articolul <> ca <>. Problema e ca tuchelistii confunda epocile; in 1878 nu era nici urma de MAN, hotararea fiind luata de Adunarea Deputatilor. Un rol deosebit in infiintarea gimnaziului din Tecuci au avut si deputatul Gheorghe Misail si senatorul Costache Racovita. Mai puneti mana pe carte tuchelenilor!

  3. Nu se intelege nimic din articolul tau.Ai scris pentru a umple pagina. Nu este nimic logic. Am sa trimit articolul tau la CNN ,poate aia o sa inteleaga ceva din ceea ce scriu unii jurnalisti.Te oftici?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!