shopify
analytics tool

Dislike cu fier beton… şi număr WAS – VIDEO

Masina fier beton Vascan

Pe drumurile oraşului deşi în ultimii 4 ani nu s-a mai întâmplat nimic, pe fondul dezinteresului total al actualei administraţii, bizareriile păguboase şi periculoase pentru noi toţi se întâmplă zilnic. În secvenţa video de mai jos vi se explică tărăşenia: o maşină a unei patroane de firme de materiale de construcţii din Cuza Vodă, transportă cu zgomot şi scântei, tije de fier beton mai lungi de două ori decât gabaritul vehiculului!

“Păguboasă” întreprindere, pentru că astfel zi de zi gropile din asfaltul de pe străzile tecuciului sunt pieptănate cu un instrument inedit. “Periculoasă” întreprindere, pentru că riscul pe care-l aduce un astfel de transport prin participarea sa la traficul cotidian este multiplu: acroşarea pietonilor şi maşinilor posibilă în orice moment, crearea de situaţii de blocaj a traficului (uşor de imaginat), scânteile care pot provoca incendii sau explozii odată cu trecerea pe lângă materiale şi gaze inflamabile, etc.

Gurile rele spun că patroana cumătra cu primarul şi abonata la achiziţii directe cu plata din bugetul local (există documente) nu doar ne ignoră ci ne şi sfidează… Autorităţile abilitatile în reglementarea unei asfel de situaţii cu cine votează?! Vizionare plăcută!


6 Comments on "Dislike cu fier beton… şi număr WAS – VIDEO"

 1. Sa nu deviem de la subiect.Afacerea lui Vascan,e afacere,problema mea este ca masinile lor cu mareriale strica covorul asfaltic.Dupa parerea mea firma trebuie sanctionata,exista fotografii,de ce sa suportam noi abuzurile lor.

 2. Trandafir de Tecuci | 24 martie 2016 at 10:43 | Răspunde

  Popa Forda,baiatul popei,fata lui Vascan,statuia lui Cuza,1 miliard platit de Primaria Tecuci pentru mutare…circuitul banilor in Tecuci…noi il stim,am scris…n-are nimeni de la Procuratura timp sa se ocupe…la Popa Foorda in curte se fac parastase ilegal fara respectarea nici unei norme sanitare…cand se vor imbolnavi tecucenii toti vor spune “n-am stiut”-ba da,ati stiut dar n-ati facut nimic!

 3. Doamna Vascan incaseza de la Primarie si distruge tot de la Primarie. Lacomi oamenii astia dupa bani. De cand e primar Tuchel vedem ca Vascan si-a construit o ditamai handralaua de cladire pe Gheorghe Petrascu, unde inainte era circa sanitara. Am inteles ca vrea sa inchirieze pentru cabinete medicale. Sa vedem cati tecuceni vor merge acolo la consulattii, ca doar cladirea e construita din impozitele lor.

  • Cristian Vascan | 24 martie 2016 at 10:59 | Răspunde

   “Doamna”, acesti “oameni lacomi dupa bani” care “distrug tot de la primarie” despre care amintiti au platit impozite pentru ultimul an de zeci de mii de lei la Primaria Tecuci, tin in spate peste 50 de familii prin salariile platite la timp si lucreaza de dimineata pana seara neintrerupt . E usor sa stai in spatele unui cont fals si sa ataci oameni pe care nici macar nu-i cunosti doar pentru a-ti hrani invidia.
   Ca fapt divers, proiectul pentru “HANDRALAUA DE CLADIRE” de pe Gh.Petrascu este facut cu mult inainte de anul 2012 . Va multumesc si va asteptam si pe Dumneavoastra la “CONSULATTII”.

   • Domnule Cristian, pe mine mă interesează următoarea chestiune: când ați executat lucrările de mutare a bustului domnitorului Alexandru Ioan Cuza în parc, două persoane s-au prezentat la dumneavostră și v-au solicitat întreruperea lucrărilor pentru a efectua descărcarea arheologică. Eu vreau să știu cine a făcut acestă cercetare arheologică și dacă v-au înaintat vre-un document în acest sens.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!