shopify
analytics tool

Dislike Buchir

Daniel-Buchir

Prin 2012, în oborul politic tecucean plin de bucheri care învaţă zoon-politikon-ul pe dinafară fără să priceapă nimic pe dinăuntru, Daniel Buchir, new-entry, june-prim al Grupului de Iniţiativă Locală la Noua Republică (puţin mai mică decât Noua Zeelandă!) părea o părere bună: tânăr, îmbrăcat-vorbit corect, musteaţa de 40 de anişori, ceva-deprinderi aitiste, site cu „jos tiranul”, etc…

Paralela-45-Tecuci-Concedii

 

dislikePrin 2013 (ianuarie) alături de Dan Diaconescu de la Partidul Poporului Samir Oanca (nu mai corectez – ar trebui invers!) iniţia o campanie de de colectare semnături on-line de demitere a lui Daniel Ţuchel – din motive de promisiuni neonorate la general a lu’ ăla şi afirmare în plan politic buchiristo-tecucucean în particular a’ lui asta; „băgat” în seamă de presă locală şi judeteana’ Daniel Buchir a început să depună coroane pe la eroi; apoi venea pe la şedinţe de consiliu loca l şi apărea prin poze; din când în când îl fotografia pe Alexandru Ioan Cuza de bronz lângă Costel Gălbenuş de asfalt alături de Nelu Grosu de tarabă – părea un om politic de treabă sinceră…. citeste intreg articolul

Sursa: observator-t.info

9 Comments on "Dislike Buchir"

 1. ,,..un politician ceva mai elevat?”…da de unde…!!!!! O cxxxă care se crede deșteaptă…

  • Nu prea inteleg campania declansata exact impotriva lui Buchir acum, cand lumea politica e plina de tradari, reorientari, deziceri.
   Repet, nu-l cunosc, dar fripturistii care intra in politica se orienteaza spre Psd, Pnl, Pdl, de unde spera ca pot trage candva foloase. A te orienta catre un partid care nu iti ofera avantaje, arata ca esti un idealist. Daca idealismul lui a expirat, asta-i situatia. Nu-i putem pretinde sa fie un unicat.
   Flerul imi spune ca e altceva, ceva care nu-mi place. A face caz de moralitate din motive imorale, este culmea imoralitatii.

   • Părerologul de Tecuci | 1 august 2014 at 11:11 | Răspunde

    Probabil că, distragerea atenţiei tecucenilor din zona PSD-PNL-UNPR către figuri anodine de frizeri cu mandoline gen Buchir, face parte din arsenalul electoral al celor care-şi doresc să zdrobească, încă o dată, dorinţa de independenţă şi suveranitate locală (!) a puţinilor concetăţeni care mai întrezăresc speranţa la capătul tunelului în care ne-au înghesuit pseudopoliticienii locali…

 2. Nu-l cunosc pe Burchir decat din ce a postat pe protecuci si pe tecuci.eu si, dupa parerea mea, a fost OK. Faptul ca a fost in Noua Republica, spune ceva. Pacat ca a plecat de acolo. Dar s-a alaturat tot unui partid nou. Deci, nu e din categoria celor despre care stim atatea rele.
  Ce v-a casunat pe el? Este functionar public, platit de noi, cetatenii de rand si nu-si face datoria? L-ati votat pentru o functie publica si el schimba partidul, sau nu onoreaza promisiunile? I-ati sustinut mica formatiune sa se lupte cu mastodontul aspirator de voturi?
  Sau i-a nemultumit pe niste pedelisti ca, odata cu fuziunea, a primit o functie? Poate i-a speriat pe penelisti ca vine in PNL un politician ceva mai elevat? Sau i-a speriat pe pesedisti ca in”marele partid liberal” nu va avea numai insii cu care erau obisnuiti?

 3. „Onorabilul” domn Buchir, era un mare contestatar al primărelului, ba chiar planta si floricele prin gropile urbei noastre in semn de protest. Se pare ca a uitat acest lucru si incepe sa ii placă primărelul, că poate…poate îi dă şi lui ceva din ciolan. Apoi alianta asta PNL-PDL mi se mare fantezistă. Oare PNL-ul a uitat când BOC a diminuat salariile cu 25%? Oare a uitat că PDL înseamnă Traian Băsescu? Întrebări retorice de altfel, dar care încă ne macină.

 4. Dl. Buchir este lovit de o boala politicieneasca universal-valabila! Numai ca, atunci cand e grefata pe labilitatea morala si politico-economica a unei natii – ca sa nu zic mai multe! – imaginea e, nu doar respingatoae, ci si terifianta!
  Or, ” o societate fara printipuri, care va sa zica ca nu exista”!
  Iar politicienii nostri par – din ’90 incoace – „groparii” acestei societati acceptate, de bine, de rau, la masa UE!! si foarte putini dintre ei au dovedit ca merita sa fie la putere. Acest personaj nu are nicio legatura cu politica. Are legatura doar cu faptul ca doreste si d-lui un post pe la Primarie.
  Daca nu se schimba nimic, nu e bine! Daca, totusi, se schimba ceva, iarasi nu e bine! Daca este X la putere nu e moral! Dar, daca ar veni Y, ar fi mai mult decat atat! Cu alte cuvinte, da-te tu la o parte, ca sa conduc eu!
  NU schimbarea personajelor politice este „cheia” bunastarii noastre, ci schimbarea MENTALITATII noastre! Or, in acesti 22 de ani, se observa cu ochiul liber ca lucrurile au ramas in starea de dinainte de ’89, adica: „noi ne facem ca muncim, voi va faceti ca ne platiti” sau, ceea ce si mai rau: noi ne facem ca suntem patrioti, iar voi va faceti ca sunteti onesti!!
  ps.
  Doar nu vreti sa-i faceti pe cititori sa creada cum ca „reperele Morale” misuna prin PSD?!

 5. ce tare articolul de pe tecuceanu!!! titularii-locurilor-de-veci-asteptati-la-biroul-administrativ-al-cimitirului. ,,Sculativa,, din morminte si prezentativa la biroul administrativ. Platiti taxa de habitat.

 6. Eiii noroc ca va iesi Ponta presedinte si lucrurile vor reveni la normalul din 2004. Basescu le-a intins mana prostilor din dreapta politica, le-a oferit sansa de a-i scoate din anonimat, ca ce reprezenta pnl ul si pd ul inainte de 2004?, dar prostii nu au stiut sa se pastreze. Sa i pupe si picioarele lui Basescu ca l-a infrant atunci pe Nastase ca sa le de -a prostilor puterea. Acuma cel care i-a adus pe prosti la putere a devenit dusmanul lor. A uitat pnl ul cand alerga pe strazi la referendum ca sa il demita pe cel care in 2004 i-a scos din anonimat? Au facut USL ul impotriva celui care i-a scos din anonimat? De acuma dupa ce castiga psd ul si Presedintia cu Ponta vor avea onoarea sa – ia pe Iohannis de brat si de data asta sa faca USL cu PNT -ul.

 7. Ce te mira, asa e la romani te intorci ca la curve, stai sa vezi cand s-o face gherhartul pesedist

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!