shopify
analytics tool

Din nou scandal cu ameninţări de suicid pe clădirea Romtelecom Tecuci

Tentativa-suicid-Tecuci

Un tecucean, de acum celebru printre serviciile de urgenţă pentru multiplele aşa zise tentative de sucid, s-a gândit ieri la prânz (06.mai.2014) să mai facă un pic de show. A ales evident tot clădirea Romtelecom din Tecuci, cea de unde ameninţă în general că se omoară dacă nu vine cine doreşte el. Motivul invocat a fost ca, autoritatile nu vor sa-i faca buletin de Tecuci.

„Bărbatul a fost convins în cele din urmă să coboare, dar după ce în zonă s-a creat un dispozitiv amplu de poliţişti, pompieri, echipaje SMURD şi Ambulanţă. Nu este prima oară când această persoană ameninţă că se aruncă de pe clădirea Romtelecom Tecuci. De fiecare dată, după o perioadă de discuţii, se lasă convinsă să coboare. Ultima oară s-a urcat cam în acelaşi context, pe aceeaşi clădire la mijlocul lunii mai a acestui an”, a precizat mr. Eugen Chiriţă, ISU Galaţi.

Poate că autorităţile locale tecucene ar trebui să ia măsuri deoarece bărbatul pare a avea nevoie de îngrijiri de specialitate atâta vreme cât, mai mereu, una-două, se urcă pe clădirea Romtelecom şi ameninţă cu suicidul.

sursa: presagalatibraila

Paralela-45-Tecuci-Concedii

Fii tu primul care comentează on "Din nou scandal cu ameninţări de suicid pe clădirea Romtelecom Tecuci"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!