shopify
analytics tool

Din nou, Arun Durancea !

Arun duranceaLa finele anului trecut, mai exact pe 18 decembrie 2009, la Focsani, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, prin Inspectoratul scolar Judetean Vrancea, a organizat un interesant eveniment intitulat „Ziua Internationala a Minoritatilor”.  La aceasta actiune au participat mai multi elevi de la scolile din judet dar si din judetele apropiate. Concursul a constat in participarea elevilor la diferite probe artistice cum ar fi interpretare muzicala, dansuri si multe alte probe care au putut pune in valoare pregatirea artistica. La aceasta actiune a fost invitat si a participat si tecuceanul nostru Arun Duracea care a obtinut o valoroasa Diploma de Merit oferita chiar de Inspectoratul scolar Judetean prof. Iordache Bostan. De mentionat este faptul ca la aceasta manifestare a asistat si prefectul judetului Vrancea. Sambata, 30 ianuarie 2010, la postul Antena 1, in cadrul emisiunii „Canta daca poti”, printre participantii intrati in finala s-a numarat si Arun Durancea. Juriul, alcatuit din talentata actrita Crina Matei, actorul Jean Paler si cantaretul Tave Coler, a avut o misiune dificila in a-l alege pe castigator si in acest caz, un rol determinant l-a avut publicul din sala care au desemnat un alt concurent drept castigator al editiei.
Dar, sprijinindu-ne pe vechiul dicton olimpic conform caruia “Important e sa participi”, sa fim totusi multumiti cu prezenta lui si in aceasta faza si sa recunoastem – chiar daca vrem sau nu – ca atunci cand a fost intrebat cum il cheama si mai ales de unde este, la rostirea numelui orasului „din Tecuci” parca, ceva ne-a facut sa tresarim si sa ne bucuram macar o picatura.
Si pentru acest lucru, ca in general pentru modul cinstit in care lucreaza si cauta sa se faca remarcat, cel putin eu, ii multumesc si pe aceasta cale. Bravo Arun!

Susa: Ziarul Observator – lancu AIZIC

Blogul lui Arun Durancea poate fi accesat AICI

Fii tu primul care comentează on "Din nou, Arun Durancea !"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!