shopify
analytics tool

Se urcă dar nu se aruncă de pe Romtelecom

În cursul serii de ieri 09. Aug.2014 Jănel Bontea din Tecuci, a găsit o cale şi s-a urcat pe clădirea Romtelecom din centrul oraşului. Doleanţa acestuia a fost strigată în gura mare: “Primare, măi primare… vino să discutăm!”. Până la ora la care noi am plecat primarul nu s-a arătat.

La eveniment au venit prompt Poliţia locală, mai apoi jandarmii, Poliţia municipală, ambulanţa şi în final pompierii. Toate aceste echipe au aşteptat cu răbdare negociatorul care trebuia să vină de la Galaţi.

Jănel Bontea era la a 3-a isprava de acest fel. La prima căţărare a cerut lemne şi i s-au dat. La a doua tentativă de a se “aruncă” de pe Romtelecom a cerut locuinţă. Şi a primit o locuinţă în cartierul Bălcescu. Acum nu am aflat care era dorinţa. Cert este că în cursul aceleiaşi zile a fost înregistrat un apel la 112 făcut de mama sa care a fost agresată de fiul ei, nimeni altul decat cel ce defila pe clădirea amintită.

Pentru faptul că o simplă bară de la paratrăsnetul clădirii nu este îndepărtată de scară cu câţiva centimetri, pentru fiecare beţiv sau scelerat tecucenii vor plăti o armată de oameni calificaţi care să-l supravegheze, să negocieze până îl dau jos.

Poate că cei cu puţin curaj or să facă un mijloc de a obţine facil ceea ce doresc doar făcând cu uşurinţă o escaladare pe Romtelecom.

Bontea-pe-Romtelecom-Tecuci-1

Bontea-pe-Romtelecom-Tecuci-3

4 Comments on "Se urcă dar nu se aruncă de pe Romtelecom"

  1. Nu stiu daca este vorba de un membru familiei bontea don Coza Voda dar…….. asta conteaza mai putin . Daca tot vrea sa se sinucida de ce nu se arunca Birlad cu un metru de cale ferat a la gat . Ar face o mare favoare cetatenilor din Tecuci. Ca primar in loc de negociator as aduce un lunetist si i-as zice . Te arunci tu ori o facem noi in locul tau neam de cxxxa ce esti.

  2. Jump!!!!

  3. Ce chestie…… daca ma urc pe romtelecom PRIMESC CASA ??? GRATIS DE LA PRIMARIE???
    si imi da si Lemne sa ma incalzesc la iarna???
    De asta nu mai munceste nimeni in tara asta. In America putea sa se urce si pe One World Trade Center din New York si cu siguranta dormea TOT IN CUTIE DE CARTON, singurul lucru pe care il primea de la autoritati era: AMENDA.

  4. Dacă nu ar băga nimeni în seamă pe acești tupeiști, nimeni nu ar mai recurge la acest gen de spectacol. Pentru faptul că sar autoritățile, salvare, pompieri, jandarmerie, etc. acești proști care se cred isteți, chiar dacă nu obțin nimic, se pot umfla în pene după aceia în anturajul de de proști cu fapta lui. Iar ceilalți proști se vor minuna. Așa că singura soluție pentru astfel de cazuri este tratarea lor cu indiferență. Unde scrie în vreo lege din această țară de căkt că trebuie să asiste serviciile publice plătite din banii de la buget la cretinismul unui individ. Vrea să se omoare, să se omoare naibii că nu a făcut nimic nici pentru familie, nici pentru comunitate nici pentru rasa umană. De ce trebuie să suport eu cetățean obișnuit că tu ești prost genetic, nici nu ști să vorbești, nu-ți cunoști drepturile, și imiți ca idiotul ce ai văzut că fac alții. Soluția este una singura. Tratarea cu indiferență a acestor gen de acțiuni. De aceea îi înțeleg pe americani care au ca politică de stat, să nu trateze cu teroriștii. Ia să fie și la noi dată o lege prin care să se specifica clar că acest gen de acțiuni ale oamenilor, acțiuni care se pot rezolva pe cale legală, să fie tratate cu indiferență de autorități. Poate atunci prostimea va pune mâna pe o carte ceva și ar afla care îi sunt drepturile. Și da, acum îmi dau seama că orașul acesta are un primar slab și nepregătit. Mai dă și din gură că a fost apevist și îi place ordinea și disciplina. Păi dacă era așa, dădea ordin celor de la serviciile comunitare să plece acasă și să-l lase pe individ să urle de nebun acolo. Dar și acest primar, ca orice român, are creierul spălat și apretat de sistem. Știe un singur lucru, cum să facă avere. A văzut el la ultimele înmormântări că în sicriu lângă cadavru se aflau teancuri de euro și nu vrea să fie el mai prejos când va merge la groapă. Eu personal mi-ar sta mâncarea în gât să realizez câți mă înjură. Dar asta se poate întâmpla doar la oamenii care au caracter și umanism, nu la otrepe.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*