shopify
analytics tool

Dezinformarea şi manipularea un sport la Primaria Tecuci

Daniel Ţuchel, într-un articol postat pe unul din website-urile sale de buzunar, declară urmatoarele: 

“Privitor la locurile de muncă, așa cum bine aţi remarcat, subiectul este artificial creat, doar pentru a distrage atenția. Ne-am obișnuit cu acest tip de abordare a unor adversari politici însă va informez că săptămana trecută AJOFM afișa 499 de locuri de muncă vacante, ele nefiind ocupate nici astăzi. De asemeni, vă informez că la Primărie am organizat concursuri, cu publicitate în condițiile legii şi nu s-a prezentat nimeni.”

Şi uite cum tecuceanul a aflat în mod oficial că e un puturos şi nu doreşte să muncească şi că numărul de locuri oferit este unul generos: 499

Haideţi să vedem cum stă de fapt situaţia:

Angajari-la Liesti

————————-

Angajari-la-Dobrinesti

—————————-

Angajari-la-Galati

—————————–

Angajari-la-Toflea

Practic sunt 320 de locuri de munca la Liesti, unul la Dobrinesti, 10 locuri la Galati si unul la Toflea. Pentru Tecuci raman doar 42 locuri de munca oferite de agentii economici. In total 334 locuri listate. Dar unde este diferenta pana la 499 de locuri de munca disponibile in Tecuci?

În acelaşi articol primarul Tuchel declara că: „Am organizat concursuri, cu publicitate în condițiile legii şi nu s-a prezentat nimeni.”.  Toate ziarele locale publică săptămâna de săptămâna lista cu anunţurile celor de la ALOFM şi sigur tecucenii nu-şi aduc aminte să fi văzut vreun anunţ legat de locurile vacante ocupate acum de: Liviu Butunoi, Nina Popa, Aida Zaharia, Nae Florin, Rusu Cătălin Eduard, Pamfile Ana Maria şi mulţi alţii. E drept că am văzut unul în care cimitirul angajează un gropar. Şi atât.

Cum aţi respectat legea domnule Primar? Doar declarativ?

Articolul continua cu afirmaţia: „E adevărat că în campanie s-au promis locuri de muncă. Personal l-am auzit pe domnul Daniel Butunoi care acum e senator, când ne promitea la Tecuci vreo 3000 de locuri de muncă.”  Păi, se poate că aţi auzit pe la uşi pe la fereşti. Dar nu Daniel Butunoi a candidat la la functia de primar. Acesta l-a susţinut în campanie cu voturi şi cu un sediu de campanie. În casele tecucenilor, pentru ai convinge să-l voteze , Daniel Ţuchel a distribuit acest pliant:

Vezi  AICI  întregul pliant în care actualul primar face aceste promisiuni ( extrasul de mai jos este la pagina 5 din 12).

3000-locuri-de-munca-la-Tecuci-promise-de-Tuchel-2

Şi iacă aşa primarul se laudă că a mai creat 500 locuri de muncă… dar mai e mult până la 3.000.

Ruşinică, dom’ primar, ruşinică !!!! Nu mai recunoşteţi nici propriile pliante distribuite în campania electorală? Avem o colecţie de documente din campania desfaşurată în 2012. O să postăm toate aceste documente în funţie de evenimente.

Sursa foto: Favor.ro

8 Comments on "Dezinformarea şi manipularea un sport la Primaria Tecuci"

 1. Aloo domnilor dar ce se intampla la primarie , se schimba directorii intre ei la celebrele societati , Croitoru Cezar de la Zooland la Rampa, Marin Danut de la Zone Verzi la Zooland, Curteanu Traian de la Zooland la Zone Verzi, Sofronie Mirela de la Rampa la Zooland… mama am ametit de cap . Saracii ,nici ei nu mai stiu pe ce lume traiesc de atata miscare rectilinie uniforma.

 2. Chiscop maricica | 28 iulie 2015 at 22:56 | Răspunde

  DOMNUL Tuchel a făcut locuri de munca pentru noi persoanele cele mai inteligente harnice si profesioniste din Tepu. Sa dat anunturi peste tot. Tecucenii sunt puturosi si nu vor sa munceasca. Si nici nu se pricep sa lucreze la o primarie V-ă e ciudă? N-e angajăm tot satul ca s-ă vă facem în ciudă
  HĂ HĂ HĂĂĂĂĂ

  • Fac remarca:tecucenii nu vor sa lucreze la Primaria lor, a tecucenilor care este finantata din taxele si impozitele tecucenilor. Taxele si impozitele tecucenilor merg la intelectualii din comuna Tepu angajati la Primaria Tecuci.concluzia: tecucenii propriile taxe si impozite sub forma de salarii tepenilor.Noroc ca va veni vremea cand le vom lua salariile inapoi tuturor celor angajati ilegal, cu tot cu dobanzi. Mai este putin.

  • Maricic-o vrei o bere ? iti dam cu mare placere …… da nu vrei sa iti iei Consateanul inapoi sa va faca locuri de munca la voi la Tepu? Sigur Nu Nu vrei dar iti promitem noi cei din Tecuci ca va pierde alegerile cum nu le-a pierdut nici un primar pana acum. ATAT SARUT MANA DOAMNA ! Daca am gresit cu ceva sa ma iertati nu am avut Viziune !

  • Platitor de taxe | 29 iulie 2015 at 20:14 | Răspunde

   Raspund doamnei Chiscop Maricica! Nume de Țepu! În primul rând mergeti si invățați să scrieți ! Ați omorât limba română!!!! Mă-ta are cratimă! Rog cu insitență să vizionați următorul clip, poate vă regăsiți în el. Este pe youtube- sector 7. Simplu! Iar referitor la treaba că veniți să vă angajați tot satul, nu-i nicio problemă! Veniți că doar e primăria tovarășului Țuchel!!! REPET: MĂ-TA ARE CRATIMĂĂĂĂĂ !!!!!

  • Alooooo, Maricicooooo vai mama ei de gramatică… Du-te acolo la tine la Țepu și scrie pe garduri, nu mai ieși pe Facebook, te mai vede lumea și îl faci de rușine pe prof. Vasilache, cel pe care îl obliga cu nesimțire Țuchal să intre la el în partid, dacă vrea să mai fie director de școală.

 3. Popescu Mitica | 28 iulie 2015 at 21:16 | Răspunde

  In legatura cu locurile de munca de la AJOFM, lucurile stau astfel. Angajatorii sunt obligati, in conf. cu prev. legale sa depuna oferte de munca atunci cand au locuri de munca disponibile. Problema e ca in momentul in care te duci la respectiviul angajator locul de munca e deja ocupat, de unde rezulta formalitatea acestei actiuni. Nici la bursele locurilor de munca situatia nu se prezinta altfel, ma refer la Tecuci. Iar la primarie lucrurile sunt mult mai grave, oibservati va rog conditiile inpuse, studii, ani vechime etc. din care rezulta clar ,,dedicatia ” respectivului loc de munca. Curios cum la respectivele ,, concursuri ”se prezinta doar tepeni si liberali. Sper ca Politia Muncii sa faca un control si sa aplice masurile legale impotriva primarului T. G. D.

  • Va face control alta institutie. Stati linistit si vor da banii inapoi toti: Popa Nina, Aida Zaharia si restul…….

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!