shopify
analytics tool

Dezbaterea publică a fost doar un dialog al surzilor

Dezbatere-publica-taxe-locale-Tecuci

In data de 06.11.2015 in sala de sedinte a primariei Tecuci a avut loc o dezbatere publica pe marginea impozitelor si taxelor locale pentru anul 2016. Au fost prezente mai multe persoane. Dintre acestia au luat cuvantul Lucian Costin (Gegi srl), Vasile Diaconu (Camifarm), Marcel Stoian (om de afaceri),  Popa Eugenia (pensionara), Virgil Vrajescu (pensionar) si Vasile Leuca (fermier).
Dezbaterea a durat aproximativ o ora fara ca cei care au pus intrebari la dezbatere sa primeasca vre-un raspuns.

Puteţi descărca de  AICI   PROIECTUL DE HOTĂRÂRE NR. 38809/P.J./07.10.2015
Privind : stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2016

15 Comments on "Dezbaterea publică a fost doar un dialog al surzilor"

 1. Propunerea mea este sa facem o solicitare in scris la DNA ca in ziua in care vor fi supuse aprobarii aceste taxe sa fie prezent un procuror, care sa monitorizeze modul in care se iau aceste decizi in consiliul local si sa se verifice toate hotararile adoptate in aceste sedinte si procesele-verbale, avand in vedere ca exista suspiciuni cu privire la legalitatea multor dintre ele.

 2. Propun sa atacam orice hotarare de consiliu in contencios administrativ , toate , absolut toate!

 3. Taxe, Ianke si Kadîr | 10 noiembrie 2015 at 08:40 | Răspunde

  Nu va lasati pacaliti. Asa zisa dezbatere publica este de fapt expresia a doua tipuri de interese conjugate, interese pe care le au Vasile Diaconu (fost membru PNL Tecuci, actual membru ALDE) si Costin Lucian (vicepresedinte PNL Tecuci). Cei doi au de aparat multele proprietati pe care le au in Tecuci, si de aceea acum au devenit vocali. In acelasi timp, ambii au pornit un proces de canibalizare in interiorul PNL, adica o lupta pe viata si pe moarte pentru a-l dezmosteni politic pe Tuchel.
  Mai pe sleau, Vasile Diaconu si Costin Lucian se pregatesc sa ia puterea in Tecuci.Sa nu credeti ca le pasa de tecuceni! Daca le pasa faceau opozitie pana acum, adica in toti acesti ultimi 3 ani de cand Tuchel isi bate joc de Tecuci. Domnii acestia sa vina si sa recunoasca ca isi apara doar niste interese personale si ca vor sa acceada la ciolan. Nimic mai mult. Nu va lasati pacaliti! E doar Campanie electorala si o lupta pentru interesele personale!

  • Inteleg ca aveti pagina personala da facebook, nu va ajunge? Improscati cu noroi adversarii si aici? Doamne scapane odata de tepeanul asta tupeist !

 4. Întrebare simplă, Costin Lucian (Gegi), de ce nu candidezi la Primăria Municipiului Tecuci? Lumea te cunoaşte, ştie câte ai făcut pentru transportul local. Crede-mă că dacă vei avea curajul şi minima implicare îl vei spulbera pe Ţuchel din primul tur, este de ajuns să apeşi butoanele potrivite, deoarece dumneata ştii foarte multe.
  p.s. garantat spun că un grup de studenţi tecuceni te-ar susţine necondiţionat!

 5. pe tarani il doare in carici ca creste noua impozitele. de ce sa nu ne creasca tapenii taxele atata timp cat ei nu au imobile aici?

  pe 1 decembrie se va striga: daniel, daniel, du-te dupa viorel !!!!!

  mortii mamii lui de taran.

 6. Dezbatere pudică | 9 noiembrie 2015 at 22:54 | Răspunde

  Foarte tare frate! A ajuns viceprimarul Mitica Hulea fostul grajdar de la Zoo sa modereze o Dezbatere publica pe teme de taxe si impozite. Domnule Costin Lucian in calitate de vicepresedinte PNL Tecuci de ce nu propuneti exmatricularea din partid a cercetatului penal Tuchel Gerhardt Daniel? Cred ca este timpul sa plecati din mocirla PNL in care se balacesc, dau cu ratul si grohaie alde Grosu, Maftei, Angelu Hulea, Papuc, Andriuta, Omul Negru, Tuchel Viorel, Radovei, Matei, Lupascu, etc
  V-a tras clapa Tuchel. Primarul statea la el in birou si va vedea pe camerele video cum va agitati. Nu v-ati prins? A fost o tactica. Tuchel va da vina pe cei care au propus taxele aberante iar el va poza in SALVATORUL SUPREM. E clasica mascarada, iar voi ati cazut in ea. Avea nevoie de voi ca sa para el INDULGENTUL. Daca aveati sange in voi veneati cu toti angajatii si cereati FERM ca nici o taxa sa nu se majoreze. NICI UNA!…REPET! Doar daca aveati sange in voi….. Poate data viitoare, cand mai cresteti!
  PS: Mai aveti o sansa. Proiectul nu poate trece decat cu aprobarea SLUGILOR SI TÂRFELOR POLITICE, adica a consilierilor locali. Convingeti-i sa voteze drept si demn si sa nu mai stea umilitor in genunchi in fata GOLANULUI de la TEPU.

 7. Am inteles ca impozitele la apartamente vor creste de 5 ori. Iar daca ai doua apartamente, la al doilea apartament puteti plati si 20 de milioane de lei. Asa ceva e insuportabil. Impozitele tepeanului vor duce la declansarea revolutiei la Tecuci.

 8. mândru ca sunt ţăpean | 9 noiembrie 2015 at 15:52 | Răspunde

  ha ha haaaaaa va marim taxele si impozitele de cate ori vrem FRAIERILOR
  traiasca capitanul nostru daniel tuchel

 9. Ori o sa-l enervati pe primar si o sa-i sara mustarul, ori il veti lovi de ii va sari mustarul….Peste tot mustar.

 10. Lupascu fost colonel la armata coleg cu Tuchel pensie 50 mii lei salariu 40 mii lei. Total 90 mii lei. Iftimie Victor fost colonel la armata coleg cu Tuchel pensie 50 mii lei salariu 40 mii lei. Total 90 mii lei. Iftimie are si o societate cu care face si carti funciare in Primarie cu oameni trmisi de sotia lui care lucreza la registrul agricol. Total pe luna 160 mii lei (160 milioane lei vechi), Plai [continut neadecvat] fost colonel la armata coleg cu Tuchel pensie 50 mii lei salriu din Primarie 40 mii lei. Total 90 mii lei pe luna (90 milioane lei vechi) si alti g…. adunati gen Cojocaru care a fost la Garda financiara capitanui si alta [continut neadecvat] ce se mai regasea pe la fostele unitati militare. Aceasta este motivul pentru care trebuiesc majorate impozitele de 7 ori.

  • COJOCARU= activist al comitetului judetean PCR Galati …[continut neadecvat]

  • Cat de nesimtiti pot fi acesti directori ai societatilor subordonate primariei, care, dupa ce ca au niste pensii nesimtite pentru care nu au facut absolut nimic sa le merite, neparticipand la nicio actiune militara pt. apararea tarii pe deasupra fiind si limitati intelectual, unii chiar semiretarzi, mai primesc si salarii din bugetul local, adica din banii nostrii, ai amaratilor care nu au avut norocul sa aiba pensii imense, nemeritate? si din aceasta cauza trebuiesc marite impozitele, pentru ai putea sustine financiar in continuare pe acesti nesimtiti. La un calcul simplu, la cele 7 societati sunt 14 directori, adica 525 de milione de lei vechi pe luna, inmultit cu 12 luni, rezulta 6 miliarde 300 de milione de lei pe an….pt ce aceasta risipa? Daca ar renunta la toti pensionarii, cred ca primarul si-ar mai spala putin din imaginea foarte patata si ar mai avea o sansa, mica cei drept, la alegerile din vara.

  • Ei, daca ar fi numai salariile gasti lineralo-tepene, dar mai pune si sutele de incredintari directe si alte mii de mijmasuri, si parchetul local doarme, DNA-ul doarme, tecucenii dorm! Cred ca o mana de pustani, scolari si liceeni o sa ai de-a jos pe astia. Niciodata! Somn usor, tecuceni!

 11. Va primit taranul in Primarie? Ati trecut de turnicheti? Filmul arata incompetenta, lacomia si rautatea taranilor care i-ati primit sa va conduca. Domnul Bulhac spuneti in film ca plecati cu firma la Cosmesti ca sa nu platiti de 7 ori majorarea de impozit? Plecati domnule ca sa mai eliberati un loc pentru un tapean. E unicat in Romania ce hotarare au facut imbecilii astia. Asa este impozite majorate de 5 ori. Daca la un apartament in 2015 plateai 100 lei in 2016 vei plati 500 lei. Astia trebuiesc bagati in puscarie nu doar izgoniti. Cu rautatea si incompetenta asta nu trebuie doar alungati din Primarie, trebuiesc arestati sa le fie frica a treca prin Tecuci. Nenorocitii…..

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!