shopify
analytics tool

De Revelion, în România va fi mai frig decât la Polul Nord. La Tecuci -12 grade.

Vremea la Tecuci de Revelion

Meteorologii români anunță că în noaptea dintre ani, temperaturile vor scădea cu mult sub zero grade, vremea fiind mult mai rece decât până acum, în această iarnă.

Vremea va continua să se răcească, iar nopțile vor fi geroase în toată țara, cele mai coborâte temperaturi urmând să se înregistreze în nordul și centrul țării.

Cerul va fi schimbător, dar predominant înnorat, iar în cursul zilei de 31 decembrie va ninge slab în zonele montane, în Banat și în Oltenia. De asemenea, sunt așteptate ninsori izolate în Muntenia, Moldova și Dobrogea.

Temperaturile maxime sunt cuprinse între -6 grade în depresiunile transilvănene și 2 grade în sudul țării.

În România, termometrele vor arăta de Revelion și minus 17 grade. În București se vor înregistra între -8 și -6 grade Celsius în noaptea dintre ani. În timpul zilei, valorile temperaturii nu vor depăși nivelul de zero grade.

La Tecuci, mâine vremea va fi rece cu temperaturi cuprinse între -6 -7 grade ziua şi între -11 si -12 grade Celsius în timpul nopţii. Cerul va fi parţial noros şi vor fi rafale de vânt de aproximativ 30km/h. Nu va ninge în noaptea de revelion.

În același timp, prognoza meteo pentru Polul Nord este una extrem de bizară. Cu toate că polul înghețat nu a mai fost luminat de soare de la mijlocul lunii septembrie, astăzi se vor atinge două grade Celsius.

Este pentru prima oară în istoria iernilor polare când Polul Nord are o temperatură de peste zero grade.

Explicația este destul de complexă, având legături cu sistemul de furtuni care a făcut ravagii în ultimele zile în Statele Unite.

Astfel, presiunea scăzută va permite încălzirea Polului Nord până la 2 grade Celsius, cu 30 de unități mai mult decât temperaturile obișnuite pentru această perioadă.

Sursa: greatnews.ro

Fii tu primul care comentează on "De Revelion, în România va fi mai frig decât la Polul Nord. La Tecuci -12 grade."

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!