shopify
analytics tool

De necrezut, ce se întampla la Tecuci

Parcul-Dendrologic-Tecuci-700x450

În cursul zilei, în jurul orelor 11 am observat în fata Primăriei Tecuci două echipaje ale jandarmilor dar şi alte personaje din zona ordinii publice. Curios din fire am făcut o scurtă investigaţie şi am aflat din surse demne de încredere că jandarmii erau acolo pentru a aplana un conflict.

Se ştie că, de bună vreme, Camera de conturi efectuează un control amănunţit (se vorbeşte de 26 de obiective) în Primăria Tecuci. În cursul dimineţii echipa de auditori a dorit să se deplaseze la Parcul Dendrologic pentru a efectua măsurători. Se pare că Primarul a dat dispoziţie să-i împiedice pe aceştia să intre în parc.

Urmare a acestui abuz un auditor a cerut sprijinul jandarmilor pentru a putea accesa obiectivul de controlat. În zilele următoare o să avem şi documentul care să confirme acesta acţiune.

Dacă se confirmă, gestul de a nu lăsa Camera de Conturi să-şi facă treaba este nu impardonabila ci un gest de om încolţit.

14 Comments on "De necrezut, ce se întampla la Tecuci"

 1. Se profileaza un dezastru pentru PNL si Tuchel la alegerile locale de anul viitor.
  Acest lucru se datoreaza pe de o parte incompetentei actualului primar, iar pe de alta parte (MULT MAI MARE) a lansarii candidaturii pentru postul de primar a tanarului independent VICTOR MELINTE.
  https://www.facebook.com/victordaniel.melinte
  Tanarul s-a afirmat in special pe retelele de socializare ca un inversunat oponent al prezentului primar.
  Stie inca de pe acum cum trebuie sa arate orasul peste 4 ani, este destept si inteligent, vorbeste perfect limba, onest,calm, sociabil, realizat din toate punctele de vedere, el nu vede primaria ca o sursa de inavutire.

  Sa-i uram succes domnului Melinte Victor Daniel.

  • Il cunosc bine pe Dl Melinte si el ma cunoaste,insa statutul pe care il are este cel de vanzare piese auto ,nimic mai mult. Credeti-ma in fruntea orasului trebuie un barbat ok. Matur,nu am nimic cu Dl Victor Melinte dar crede-ma si credeti-ma a fi primar e o datorie. Nu ii recomand macar sa incerce ,ii sta bine si frumos acum pe postura obtinuta cu truda si ambitia de care o dat dovada. Victore NU TE BAGA. Am ceva ani si daca cineva incearca sa obtina ceva prin tine ai grija. Cunosc si stiu foarte multe incat sa spun ca Nu te baga. Lasa pe altul sa se zbata pt acel scaun. Te salut ! Sanse ai putine. Chiar daca te stiu toti dupa brendul NVG ..

 2. Alina Zaharia, Aida Popa și Narcis Zahariu trei catastrofe, trei fufe agramate cu pretenții de ziarist, care în afara unor compuneri proaste, de nivel gimnazial nu au fost în stare să producă. Trei saltimbanci, trei aventurieri de doi lei, care până la vârsta asta nu au realizat nimic, trei slugi jalnice din oastea de strânsură a paranoicului. Trei Doamne și toți trei…

  • Adevăr grăit-ai Andreea! Alde mațe goale, coate fripte, pomeniți de tine mai sus, se vând la pachet precum guristele care fac trotuarul la ieșirea din Tecuci. Imediat ce domnul colonel, maior sau căpitan izmănar din dealul Țepuli va pierde în 2016 primăria, cele trei gurițe jurnalistice se vor oferi să facă același exercițiu oral… sau scris către noua administrație. Prostituția intelectuală este și ea, cam la fel de veche.

  • Se aude ca toti care au fost angajati de edil vor da banii inapoi cu dobanda. Deja se discuta ca toate angajarile au fost facute prin frauda, aranjate la partid. Au fost anagajati functiionari asa cuma fost angajata Aida Zaharia, Narcis Zahiu si multi altii care vor da banii din salarii inapoi cu dobanda si sa spuna multumesc daca vor scapa numai cu atat fiiindca cica este este si ceva infractiune de complicitate la frauda. Vom urmari cu mare interes urmatoarele angajari, normal legale.

 3. Iftimie Marian | 4 iulie 2015 at 07:21 | Răspunde

  Am omis sa va recomand ceva. Va rog sa vizionati videoclipul pe site-ul Tecuci.TV, „Viziunea primarului Tuchel Daniel”, unde veti constata minciunile notorii spuse de acesta in campania electorala din anul 2012 la alegerile locale. Din toate cele enumerate in acel material, as vrea sa-l intreb si eu pe actualul primar inca in functie, deocamdata, de cate ori a fost pe strada dumneavoastra sau la fiecare din „usile” dumneavoastra. Va doresc vizionare placuta.

  • SI EU VREAU SA-L INTREB PE DOMNUL PRIMAR: CE PROIECT CAP COADA (DE LA FINANTARE PANA LA RECEPTIE) A REALIZAT EL IN CEI APROAPE 4 ANI?
   CE SE LUCREAZA ACUM SUNT PROIECTELE LUI FINKELSTAIN: REABILITARE ZONA, APA CANAL, MUZEU, PAVELE TROTUARE, PARC DENDROLOGIC, ETC.

   OARE TECUCENII STIU ASTA? EI CRED CA TUCHEL CONSTRUIESTE ACUM

   • Buhaitu Tepului | 6 iulie 2015 at 19:56 | Răspunde

    Nu, numai ca s-a bagat peste toate proiectele, dar vorba anchetatorilor exista ,,suspiciuni rezonabile ” de frauda, la toate lucrarire efectuate in Tecuci. De aici si nervozitatea crescanda a primarului si incercarile de intimidare a inspectorilor Curtii de Conturi.

  • Am urmarit doar putin din videoclip,m-am enervat l-am injurat si ce sa mai zic fac ceva pe viziunea lui.Nici nu mai ard gazul pe el. E o chestie buna de postat pt ca poporul sa nu uite sa aibe VIZIUNE .

 4. Iftimie Marian | 3 iulie 2015 at 22:48 | Răspunde

  Cum pe site-urile Tecuceanul, Protecuci.com si Sindromul, nu exista posibilitatea de a avea dreptul la replica, voi face pe acest site precizarile necesare cu privire la minciunile si povestile marelui om de bine, Tuchel Daniel, prin interpusii sai Alina Popa, Narcis Zahiu si Aida Zaharia.
  Suma de bani la care fac referire cei mentionati, reprezinta drepturi salariale castigate in instanta conform Deciziei civile nr. 998/R/2009 a Curtii de Apel Galati, fiind definitiva si executorie. Prin Sentinta civila nr. 4471/324/2013 a Judecatoriei Tecuci de incuviintare la executare silita, am intrat in posesia restului de suma ce trebuia restituita de catre UAT Tecuci, la care aceasta din urma a facut contestatie la executare, contestatie ce ia fost admisa si se afla in continuare pe rolul instantei. Ideea falsa ca eu sunt dator la entitatea UAT Tecuci, numai persoane cu un pronuntat caracter infect pot asterne astfel de mizerii. Pentru corecta informare a cititorilor, personalul aparatului bugetar din mai multe sectoare de activitate (invatamant, justitie, administratia locala si centrala), au castigat
  in instanta aceste drepturi de natura salariala, sentintele fiind definitive si executorii. Referitor la subiectul debite, acest primar nu informeaza cetatenii orasului, ca entitatea UAT Municipiul Tecuci, prin ordonatorul principal de credite, figureaza restant la plata catre SC APA CANAL SA Galati cu suma de 3.300.000 lei ( 33 miliarde ), privind proiectul de cofinantare in vederea introducerii si inlocurii retelelor de alimentare cu apa si canalizare in municipiul Tecuci, aproximativ 2.200.000 lei ( 22 miliarde ) catre SC TANCRAD Galati, cat si la terti furnizori cu diferite sume. Deasemeni, prin Decizia nr. 41/01.08.2013, prin care i s-a respinns contestatia formulata, de catre Comisia Curtii de Conturi Bucuresti, cat si prin Sentinta civila nr. 1257/27.06.2014, respectiv Decizia nr. 8485/18.12.2014 a Curtii de Apel Galati, ramase definitive, in dosarul nr. 7960/121/2013, prin care, entitatea este obligata sa restituie bugetului de stat suma de 1.540.000 lei ( 15,4 miliarde ), alocata din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, suma care nu a fost utilizata pentru plata unor arierate aferente unor cheltuieli curente si de capital, precum si pentru cofinantarea unor proiecte finantate din fonduri externe nerambursabile, suma respectiva fiind utilizta in alte scopuri. Exemplele pot continua, dar deocamdata o sa ma opresc aici. Asa ca va rog sa informati corect, domnilor propagandisti.

 5. abuzuri peste abuzuri.
  oare cand vor inceta toate aceste abuzuri ale taranului tuchel? de cand mama m-a facut nu am vazut asa ceva la primaria tecuciului.
  ce crede omul asta, ca e mosia lui tacsu? pana unde poate merge tupeul de taran incult?
  astia de la PSD, opozitia din tecuci, nu au de gand si ei sa-si gaseasca pe cineva pe care sa promoveze pentru alegerile locale de anul viitor? ramanem cu taranul asta pana il ia dna? eu sper sa-l ia dna inainte sa-si termine mandatul.
  altfel nu scapam de el, decat daca renunta el sau il ia dna. si credeti ca va renunta taranul la cascaval?
  nici gand.

 6. Marinela Vergu | 3 iulie 2015 at 12:00 | Răspunde

  Sa stiti ca aceste tensiuni au aparut inca din ziua mitingului, de aia i-au trimis acasa pe functionari. Aum au si ei o parte de vina. Degeaba vin pe la colt de strada si incearca sa se disculpe, spunand ca ei nu au nici o vina, intr-o afacere sau alta, aratandu-ne tot felul de documente seroxate. Problema e ca pe nici unul dintre acestea nu vedem semnatura primarului, daca au fost fortati, ori obligati trebuiau sa sesizeze DNA-ul, vedeti exemplul de la Primaria Ploiesti. Din pacate in afara tepeanului vor plati si multi nevinovati, pe cand gasca infractionala de tepeni si liberalo-pedelisti ne va rade in continuare in nas.

 7. Curtea de conturi daca nu isi va face treba va trebui sa isi faca probleme ca vor merge si ei cu el. Asa ca stimata doamna director de la camera de conturi Galati de recomandat ar fi sa va faceti treaba asa cum trebuie si sa uitati legaturile politice iindcca astea nu prea sunt vremuri de facut politica golaneasca.Sa nu uitati sa verificati si contractele de asistenta juridica, cat s-a platit pentru toate si daca Primaria facea mai mare economie cu oficiul juridic decat spalari de bani prin avocati.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!