shopify
analytics tool

De ce nu au fost sparte 2 geamuri?

Renge-over-avariat-Daniel-Tuchel

În urmă cu câteva zile pe pagina de Facebook a primarului Daniel Ţuchel ne-a fost arătat un Range Rover care avea geamurile sparte în proporţie de 56% (cam cât ia adus PSD+PNL în urma alegerilor di 2012). În câteva rănduri ni se spunea că este vorba de o răzbunare a foştilor parteneri de coaliţie recte Butunoi & comp. Conform informaţiilor venite pe surse, adevărul despre acesta situaţie este altul: o manipulare ordinară.

Pentru elucidarea tuturor cititorilor noştri, publicam mai jos lista întrebărilor care nu au primit răspuns până acum:

1. Unde a avut loc incidentul? În localitatea Tecuci sau în Galaţi? Ţepu sau Focşani?
2. Incidentul a fost raportat autorităţilor? Pentru că infracţiunea distrugerii de bunuri are corespondent de sancţionare grava in Codul penal. Dacă Da, postaţi în aceleaşi condiţii procesul verbal constatator.
3. Pentru că există suspiciunea că acest incident este manipulatoriu (încercând să vă victimizaţi) v-aţi spart singur geamurile, vă solicităm să faceţi publice argumentele dumneavoastră care ar clarifica şi acest subiect.
4 Ar putea ca acest incident să aibă vreo conexiune cu incidentul de acum jumătate de an de la Ţepu în care maşina lui Roşeţ a suferit aceleaşi pagube provocate de tatăl dumneavoastră în spaţiul publică?! Ştiţi că există şi piromani în serie de ce nu putem bănui că există şi spărgători de geamuri în serie.

Lista întrebărilor ar putea fi mult mai largă. Dar este un bun început şi acesta dacă aţi binevoi să ne răspundeţi. Aşteptam împreună cu alţi tecuceni actul firesc de înformare.

Noi cunoaştem şi alte detalii ale acestui eveniment. Vă recomandăm să încercaţi să identificaţi clădirea care se reflectă din geamul Range-Rover-ului. Premiem câştigătorul.


Range-Rover-Daniel-Tuchel-avariata-2016

Range-Rover-Daniel-Tuchel-avariata-1

1 Comment on "De ce nu au fost sparte 2 geamuri?"

  1. Un țepean …., care pe zi ce trece este conștient de propriul sfârșit. Dragă Țuchele, poți face ce vrei, să mergi la 100 de emisiuni, să pui pe toți Buchirii să te pupe acolo unde știu, să le trimiți tecucenilor câte 100 de lei în ziua votului, dar vei pierde oricum. Crezi oare că mai are mult până la Țepu? Acolo sunt primele ilegalități.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!