shopify
analytics tool

De-a alba-neagra în Primăria Tecuci

purtator de cuvant Începând de astazi 1 iulie Primăria tecuceana a rămas iarăşi fără purtător de cuvânt deoarece acesta a fost direcţionat către serviciul Evidenţa populaţiei. Chiar dacă în şedinţa de aseară s-a discutat ca una, sau mai multe persoane (fară a se preciza nume!) vor fi detaşate doar în luna august să ajute la Evidenţa Populaţiei, dat fiind faptul că este perioada când vin în ţară cei plecaţi la muncă în strainatate, azi la primele orele ale dimineţii era deja batută in cuie o dispoziţie. Aceasta sublinia faptul că purtatorul de cuvânt a instituţiei Carmen Munteanu va fi detaşat chiar de astăzi pana în 15 septembrie. Probabil aceste dispoziţii la Primăria noastră se „făuresc” peste noapte, unii funcţionari având program de lilieci. Primărie a mai fost in acesta situatie, in luna martie a.c. cand, chiar dacă exista teoretic un alt purtător, acesta a încasat salariu degeaba, prezenţa fiindu-i doar pe hartie. Aşadar, de luni 4 iulie primarul, secretarul, şi multi alti funcţionari ai Primăriei merg în concediu, cetăţenii care au de cerut informaţii, lămuriri sau de depus cereri, fiind nevoiţi sa bata la uşile celor ramaşi în birouri. Poate aveţi noroc să vă deschidă/poftească înăuntru cineva, sau poate la răspunsurile solicitate vi se va răspunde, aşa cum ne-am obişnuit deja, refrenul: ” peste 30 de zile poate…”.

13 Comments on "De-a alba-neagra în Primăria Tecuci"

 1. Tare meseria asta de „purtăreţ de vorbă”.Cum dreak face democraţia asta, de între cetăţean şi „sluga” lui plătită de el prin taxe şi impozite cu japca, se interpun mereu alte şi alte rotiţe, ca să nu-l deranjeze el cetăţeanul pe „alesul” lui de la siestă.Democratic frate.

 2. D-nei N.P. !
  Nu am fost, nu sunt şi nici nu-mi doresc să fiu angajat al „instituţiei” Tecuci – Town Hall. Observ, astfel, că „sursele „, pe care le aveţi, nu sunt întotdeauna cele mai sigure.

 3. Pentru vărul Săndel un posibil răspuns la întrebare : (patent băsescian…vezi cazul Lăzăroiu) ca să poată fi numită purtător de cuvânt al Primăriei. Ar fi o variantă!

 4. cine e carmen munteanu ? e vedeta peste noapte ? sa se duca la locul ei ! si apropo sunt oameni cu studii superioare care nu au un loc de munca! cum a reusit?eiiiiiiii…….cateva cunostinte si gata! asa e la noi!oamenii destepti stau pe tusa si cei ,, competenti si fara prea multe studii ” preiau functii.sa zica mersi ca se duce la un ghiseu si nu se duce acasa!

 5. Eu o propun pentru postul de purtator de cuvant pe domnita Aida de la Radio ca prea s-a umflat in pene ca este cea mai priceputa din stele… Ce facultate ai terminat fatuco? Jurnalism sau Comunicare? Dar prietena ta Alina Istrate, fostul purtator de cuvant, a terminat Jurnalismul sau Stiintele Comunicarii? Sunteti jalnice, in frunte cu cei doi barbati mari si tari ce va acompaniaza.
  Pacat ca o institutie precum Primaria a ramas fara purtator de cuvant. Si stiti ce nu inteleg eu? Daca isi dorea atat de mult postul cred ca il pastra. Nu isi dadea atat de repede acordul privind detasarea. Conform legii detasarea, mutarea, transferul… se fac doar cu acordul scris al functionarului public. Ma insel? Nu cred. Cred ca nu i-a placut postul pe care il ocupa, dar nu a avut de ales. In viata mai faci si ceea ce nu iti place. Eu nu vad cum a „cazut”. A ajuns intr-un post mult mai bun. Postul pe care la ocupat pana la 1 iulie nu este unul de ravnit. Iti faci multi dusmani. Atat in randul jurnalistilor cat si in randul colegilor. D-na Aida, nu vreti sa intrati in randul functionarilor publici care fac foametea cu cate 5-6 milioane pe luna salariu? Dar poate revine prietena dvs. ca sa mai plateasca Primaria niscaiva daune pentru refuzul de a raspunde la petitii. Chiar asa, de ce nu intreaba nimeni cat castiga aceasta fatuca care a ocupat postul de purtator de cuvant pana la 1 iulie?

 6. si totusi de ce si-a dat demsia jurista de la consiliul local? Mai este nevoita sa stea si 20 de zile in preaviz, ca si asta s-a discutat in sedinta din 30.06.2011

 7. Mulţumesc ptr. sfat Andrei, eşti „o scumpă” ca de obicei, şi să nu crezi că banii ar fi o problemă ptr. o astfel de experienţă, nu, se poate lua ca un job pe o perioadă determinată, de o lună (sa zicem cât e un concediu) chiar şi neplătit, în folosul comunităţii. Dar nu ăsta-i necazul, munca în sine, ca să fii funcţionar în Primărie, chiar şi functionar f. minuscul, chiar şi neplătit, trebuie să indeplineşti unele condiţii să intri în acel cerc, te las să le cauţi, tot pe surse (având în vedere că eşti angajat al instituţiei).

 8. D-nei N.P. ! (Probabil Nina Popa)
  Merită să faceţi un schimb de … „experienţă” . Tot e liberă funcţia (postul) de purtător de cuvînt, al Primăriei…, al Primarului… (exact nu se ştie). Ce ar fi dacă aţi CERE (căci aşa se practică… la Tecuci – Town Hall) să ocupaţi acest post (chiar de-ar fi pe perioadă determinată), ca să vedeţi cum e mai bine : să „tragi de urechi” administraţia şi autorităţile sau să „fii tras de urechi” de către cetăţeni şi presă, separat sau la un loc? Şi asta doar pe un salariu de … (interesaţi-vă şi dumneavoastră, că doar aveţi ceva … „surse”, nu-i aşa ?!)…

 9. O să „preia legătura”(de mărar-sic!) cei ce stau(încă) de-a dreapta „jupânului” cum priveşti spre Catedrală, de „probă”, aşa, să vadă cum se descurcă. Dar, cei de la Taxe şi Impozite, de ce nu iau concediu până în septembrie? Idem şi pentru biroul de Somaţii.
  Multe „PERDELE DE FUM” s-au mai „ţesut” în şedinţa de C.L. din 30.06.a.c.! Diversiunea „(care)mi-aţi zgâriat jeep-ul!?” ce-am observat că a acoperit mai bine de jumătate din şedinţă, acum şi acest fals subiect, al purtătorului de cuvânt…am mai spus si cu altă ocazie : chiar dacă suntem provinciali, noi tecucenii, avem clase mai multe decât trenul personal!

 10. se pare ca doamna munteanu nu,, s-a priceput ”. dupa ce a sapat groapa altuia , a cazut singura in ea. vorba ceea, cand faci rau altuia,risti sa se intoarca impotriva ta. ,, Competenta sa” , de fosta , ” mare ” ziarista , a cam dat gres. Cat despre activitatea dumneai ,as zice ca e bine ca e detasata,caci nu mai auzim de ea o perioada si cred ca acolo ii e locul. a ajuns prea sus la cat de pregatita e! asta e! in viata urci, dar si cobori.poate va invata ceva din asta ! greu la deal!

 11. Eiiii… purtatorul a fost distribuit la evidenta populatiei la insistentele repetate ale directorului de la radio, in ultima emisiune cu primarul rostind la adresa acestuia ca „fiecare trebuie sa se intoarca si sa faca ceea ce se pricepe”. Daca pe cea de la pupitrul compartiment stiri a ros-o invidia asa tare si a facut-o in toate felurile pe purtator, sa merga maria sa sa preia functia cu un salar de 6 milioane lunar.

 12. Se spune ca doamna Carmen Munteanu a insistat sa fie detasata deoarece nu mai suporta atacurile celor de la radio.

 13. Sa facem un joc de glezna. Cine credeti ca va fi noul purtator de cuvant? Un profesionist sau un obedient caruia sa nu-i scape nici o informatie „din casa”. Si pun prinsoare ca pana in 15 septembrie se vor fabrica suficiente „probe” sa nu mai poata ocupa acest post. Daca Seful al mare nu gaseste o solutie risca sa i se taie microfonul in direct la un post de radio local.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!