shopify
analytics tool

Danuţ Petrică Radovei şi-a găsit locul

Dănuț-Petrică-Radovei-Tecuci

Danuţ Petrică Radovei, fost PSD-ist  „devotat”, fost viceprimar, fost…., şi-a găsit locul potrivit susţinând un concurs „foarte dificil” pentru funcţia de referent de specialitate la compartimentul Corp de control al Primarului – serviciul Cancelarie Juridic. Sinecură, sinecură, dar să ştim şi noi!


 

rezultate-concurs-Radovei-Danut-Petru-Tecuci

8 Comments on "Danuţ Petrică Radovei şi-a găsit locul"

 1. Uitați-vă la Chivu, o altă umbră din Consiliul Local, se vede că și-a tocit dosul în Parlament, știe să lucreze cu degetul la fel ca fostul lui coleg de cameră, Mircea Toader…unul și-l bagă în jos celălalt și-l băga în sus. Așa este când se găsesc fraeri să-i voteze, după aceea li se arată degetul.

  • Chivulete pare mai degrabă că ține degetele în poziție ginecologică și îi arată lui Retevei locul unde îl doare pe el de trădarea PSD-ului…

 2. Pai dl. Radovei stia cam multe despre edil, de pe vremea cand era vice, si tepeanul fiind strans cu usa de Curtea de Conturi si DNA, ca nu cumva sa se scape si sa ciripeasca vreo ceva, ia dat un post cald in primarie.

 3. Comanescu Marin | 11 august 2015 at 14:09 | Răspunde

  radovei si-a bagat afacerea in FALIMENT si acum cauta un loc caldut la primarie. daca era bun de ce nu a stat la afacerea lui?

  Ati observat un lucru? Pentru posturile de la primarie mereu este un singur candidat…. E clar ca ANGAJARILE SUNT TRUCATE. Posturile se dau doar la slugile lui Tuchel.
  Suntem obligati sa tinem in spate toate cur… si aman… lui tuchel.

  • Trebuie a ne unim noi cetatenii nascuti si crescuti in Tecuci sa scapam de acesti infractori si mai ales sa ne recuperam inapoi toate taxelle si impozitele care ne-au fost furate ca salarii, comisioane. Sa le aratam ca noi tecucenii daca avem bun simt nu suntem si prosti. Stim sa ne facem si dreptate.

 4. Numai sub dominatia lui Tuchel se putea intampla o asemenea potlogarie. INAINTE DE A INTRA IN POLITICA Radovei avea o afacere prin jurul Pietei cu chiloti murdari si rufe second hand. MARE MANAGER. MARE CARACTER.
  radovei a tradat PSD iar acum ciuguleste din palma lui Tuchel. Este evident ca Tuchel a strans langa el numai profitori second hand. Plosnite si sugaci. Pupatori in cur rasplatiti cu posturi publice.

 5. Nu mai conteaza! In istoria Tecuciului aceasta va fi primul consiliu local al carui consilieri vor intra cu totii la zdup.Vor intra la „beciul domnesc” toti consilierii. Vor merge la beci si cativa functionari. Ei stiu ca se afla pe ultimul drum si destinatia lor va fi aceiasi, fie ca aranjeza in continuare concursuri, fie ca mai fura ceva banuti ori ca mai fac ceva abuzuri de „mititica” nu au cum sa mai scape. Infractiunile au fot comise. Dosarul e grosssssssssss.

 6. Asta are eticheta de tradator……..si-a vandut colegii de la PSD ca Iuda……nu stiu ce mai cauta in presa……un om de nimic…..

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!