shopify
analytics tool

Daniel Ţuchel – un golan

Daniel Gerhardt Tuchel - Mita electorala 2016


Un golan Pentru că, încă (!) hălăduiește în libertate, fără control judiciar, dincolo de orice control rațional, Daniel Țuchel, acest “băi, maimuțoiule !” , își traiește, agonic, ultimele 5 minute de administrator-șef al Tecuciului. Evenimentul din Cernicari, din după-amiaza zilei de mai 29, caracterizează prin limbaj și comportament un “autentic” masterand în politici sociale, așa cum, prin fraudă morală, menționează în propriul lui cv…Disprețul față de oameni, sfidarea oricărei norme de bun-simț și bună-cuviință, caracterul duplicitar, patologic, au definit dintotdeauna profilul moral al celui care a beneficiat electoral în 2012 de transferul la oraș, a unui individ de la țară, prost-crescut.

Daniel Țuchel (aproape în toate situațiile !), echivalat greșit cu un om politic, își permite, în plină campanie electorală, s-o facă pe sexualul pervers, cu deget și injurii, exagerând în promisiuni ca întotdeauna (pe dracu’ “la toți“ !). Cred că, secvența din Cernicari, cu acest personaj trivial (de rascruce) a pus punct , celor 4 ani de istorie recentă, a acestui sinistru. Imaginile video, cu declarațiile acestor cetățeni din Cernicarii Tecuciului, vorbesc mai bine decât orice retorică electorală cu costum Versace.

Un golan. Un haiduc al banilor publici, luați de la săraci și dați pleșcanilor…!

17 Comments on "Daniel Ţuchel – un golan"

 1. Valeria Victrix | 2 iunie 2016 at 09:19 | Răspunde

  Meastre Abc, greșești amarnic în legătură cu cererea contracandidaților de a ieși la vot – cred că toți le cer tecucenilor să iasă la vot, indiferent cu cine ar vota, asta pentru a preveni o “infuzie” de voturi cumpărate pe la orele 20 (au mai fost cazuri)

  • Ai vazut pe vreun flyer de campanie un mesaj de genul: “Prezenta masiva la vot da imposibilitatea fraudarii alegerilor de actualul primar si clica lui”?Eu ,unul, nu retin.La asta ma refeream.

   • Valeria Victrix | 2 iunie 2016 at 21:04 | Răspunde

    s-a spus la radio și în campania “om la om” din cartiere (cine a făcut campanie)… dar ai și tu dreptate, pe materialele tipărite nu a fost menționat acest lucru

 2. A fost,este si va fi cum ati titrat:un golan.Acest lucru n-ar fi fost rau daca ar fi miscat ceva.Din pacate pentru tecuceni retorica “facem treaba” s-a transformat intr-un dezastru care a insemnat doar “eu si atat”.Sper din tot sufletul sa scapam de el.Numai ca…se joaca , inca.Asa ca prezenta masiva la vot -neceruta de nici un contracandidat-ramane conditie de baza.

 3. Ce patetici disperați…ce poate face prostia din om…

 4. Locatar la bloc | 1 iunie 2016 at 17:03 | Răspunde

  Cum incerca tepeanul sa prosteasca populatia Tecuciului cu cateva zile inainte de alegeri? Simplu. Convoaca presedintii de la asociatiile a 5 blocuri, pe care chipurile tepeanul le-a ales pentru izolare termica, cu banii uniunii europene. Dar, desi a promis acest lucru acum 4 ani pentru tot orasul, nu a realizat nimic. Asa cum nu va realiza nici in urmatorii 4 ani, deoarece nu a facut nici un proiect in acest sens. Din sindromatul tepean, aflam ca ar urma sa se faca un astfel de dosar si sa se depuna cereri pentru cele 5 blocuri. Nu ni se spune cand. Dar ce mai conteaza, voturi sa iasa. Si totusi, nu puneti botul ! Pe 5 iunie cu totii la vot, sa ai trimitem pe tepeni acasa la ei !

 5. Mult a fost putin mai este. Si eu ma mai enervez si o iau razna ,dar tu ca nr 1 in oras ,sa spui UEEEEEE la toata urbea Cernicari,astia ar trebui sa se uneasca iar pe data de 5 iunie sa il voteze pt integrarea in ue. de asta acum 2 zile te-ai urcat in Skoda si ai asteptat sa treaca lumea cu geanta pe umar,si fuga in masina. in fata la scara blocului. Soferul lui 01 Tec nu ii da masina ,ca asta o ia si i rupe toate telescoapele pe la Tepu face drift ,incearca sa se fereasca de PSD culmea draq astia sunt infipti bine. Cum zice nene ala ca il demonteaza daca iese iar PNL,poate ii va demonta si pe ei legea. Ce microb de partid am slujit. ce conducator iubit.

 6. nu nu. Masinile de politie erau fiindca fostul comandata al Politiei Tecuci a fost gasit nevinovat si trebuie sa isi reia functia de comandant. Bin se vor plati si despagubiri pentru ca a fost destituit ilegal. dosarul 7403/121/2014

 7. Ce mult imi doresc sa strig luni dimineata : IESI AFARA JA… ORDINARA!

 8. Iesiti la vot si votati orice,numai PNL NU!!!!

 9. Buhnea Darian | 31 mai 2016 at 22:54 | Răspunde

  Mult a fost, putin mai este. Duminica iesim cu toti la vot, iar seara la ora 21 vom sarbatorii cu torte, artificii, tobe, fluiere si steaguri tricolore, eliberarea Tecuciului de sub tirania tepenilor. Iar de luni noua administratie va incepe curatirea orasului si redarea lui tecucenilor.

 10. La puscarie cu acest infractor

 11. Un derebedeu, o rasa de om.spurcata si jalnica, care mereu pozeaza in victima. Promit, ca cetatea ca dupa 5 iunie voi cere in instanta ca el sa plateasca din banii lui toate prejudiciile create bugetului local.

 12. bai, ce plm ne mai plangem?
  tuchel ne da la muie de 4 ani …
  ce mai conteaza 1 data?

 13. Am vazut doua masini de politie in fata primariei, stie cineva ,l-au ridicat pe Tuchel?

 14. Ex nihilo nihil.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*