shopify
analytics tool

Daniel Ţuchel testează încă odată Consilierii locali. Trebuie să voteze proiecte pentru bani cheltuiţi în 2012 şi 2013

Vot in Consiliul Local Tecuci

Mâine, 5 ianuarie 2016, este Convocată Şedinţa de îndată a Consiliului Local. Poate nu ştiaţi dar pe 30 decembrie nu s-a putut ţine şedinţa fiindcă nu a existat cvorum (au fost prezenti doar 4 consilieri de la PNL). Pe ordinea de zi a fost şi “Proiectul de hotărâre privind aprobarea planului cultural aferent perioadei iulie-decembrie 2012 și a planul cultural aferent anului 2013“. Ţuchel avea nevoie de această aprobare retroactivă de la CONSILIERII LOCALI  ca să scape de efectele pierderii procesului cu Curtea de Conturi care a descoperit că Revelionul Cultural din 2012-2013 a fost făcut fără aprobare. DECI, ILEGALAşa se explică şi graba pentru o nouă şedinţă.

PLANUL CERCETATULUI PENAL ŢUCHEL ESTE ÎN FELUL URMĂTOR:
Varianta A:  Dacă va exista cvorum pe 5 ianuarie, secretara (sluga lui Ţuchel) va băga pe ordinea de zi şi proiectul cu Planul cultural pe 2012-2013 ;
B. Dacă nu va exista cvorum, în câteva zile se va convoca o nouă şedinţă de Consiliul Local, în felul acesta Ţuchel forţând DIZOLVAREA CONSILIULUI.

Urmează să vedem dacă NAIVII DE CONSILIERI vor să fie colegi de celulă cu cel care vrea sa scape de braţul legii. Să vedem cine o să îşi rişte libertatea pentru cel ce este deja cercetat penal.

PS. Ţuchel schiază liniştit în Austria împreună cu Cristi Şerban, directoraşul de la Raiffeisen Bank. Plata concediului şi-au scos-o din parandărătul de la Revelion şi tipăritul calendarelor.

Vă punem la dispoziţie documentele ce stau la baza acestui proiect de hotărâre.

Descarcă-l de aici >  Proiect-de-hotarare-aprobarea-planurilor-culturale-2012-2013-CL-Tecuci

19 Comments on "Daniel Ţuchel testează încă odată Consilierii locali. Trebuie să voteze proiecte pentru bani cheltuiţi în 2012 şi 2013"

 1. Chiar vad ca sunteti ipocriti referitor la vorbele adresate dl. primar , Dvs ar trebuii sa mergeti la racoare ,pt a va relaxa sa nu mai vorbiti fara cunostinta de cauza ………..Ne-am saturat de minciunile scrise

 2. Tuchele, speri degeaba, nu vei scăpa! Chiloții tăi vor atârna, la uscat, în celulă, sfioși, lângă chiloții fioroși ai tuturor celor care au jefuit sate, comune, orase și țara. Grea pușcărie vei avea, i….e! Tu, ca și lingăii care au semnat hoțiile tale, te-ai folosit de putere pentru a sfida, jigni, umili. Ești ca un blestem pe care acest popor l-a primit votând pentru 50 de lei, un cozonac sau o sticlă de vin. Orașul și-a învățat lecția, dar tu pregătește-te să plătești. Ți-a sunat ceasul.

 3. La ProTV din seara zilei de 04.01.2016 la stirile de la ora 19 primaria Tecuci apare in capul listei cu cele mai mari impozite din tara, adevarat sau fals?

  • Este o informaţie eronată. Vezi acest document mai exact pag. 3-4. Detalii despre modul în care s-a adoptat acestă hotărâre, într-un articol ce va fi publicat în zilele următoare.

   • Pentru ca puteti fi si obiectiv (foarte rar, e-adevarat…) d-le admin. aveti respectul meu…

    • Atat Tecuci.eu cat si ProTecuci au fost tot timpul obiective, dar nu ati observat dvs. Probabil aveati ceata pe ochi.

     • Tapeanule, eu m-am adresat strict persoanei ,,admin,, si nu publicatiei in sine. A fost singurul care-a zis ca stirea despre marirea taxelor la Tecuci este eronata. Altii au avut grija sa comenteze de zor pe marginea acestui subiect, aruncand cu noroi, ca de obicei…
      E cam greu cu intelesul din partea unora…ca tine, dar las-o asa cum a cazut!

 4. Lovitului din toate partile Tuchel ii mai aplica si sindromul lui una prin publicarea (cat de legala ,nu stiu si doar cei care-si regasesc numele acolo pot afla) unei liste de restantieri spicuiti pe spranceana ca sa-i iasa calculele.
  Acu’ ori Tuchel mintea ca a adus gradul de colectare la niste cote fara precedent si deci nu mai sunt restantieri ori sindromul a scapat porumbelul aratand ca de fapt primarul nu e capabil sa recupereze (prin executari,popriri,etc…in fond actiuni juridice specifice dar obligatorii) prin intermediul performantei echipe pe care si-a construit-o absolut nimic.Adica nimic nu justifica clamata performanta a echipei “lui”.
  Si intr-un caz si in altul e un bocanc in gura lui Tuchel aplicat de apropiatul lui.Tine-o tot asa,aflam si noi adevarul !

  • Sa nu uitam ca Tuchel cand a venit Primar i-a creat artificial si lui Pazvante niste datorii ca sa-l poata baga in faliment Pazvante in mai 2012 avea zero datorii la Primaria Tecuci in august 2012 Pazvante avea datorii peste 2 miliarde lei consum de apa in parc. Datoriile au fost create prin simpla scriere a acestora la calculator de catre Primar . Adica un fals in baza de date a Primariei. Primaria Tecuci i-a furnizat apa in parc lui Pazvante (si nu Apa Canal) iar acesta nu a platit-o. Nu cumva suma de 2 miliarde consum apa trebuia sa fie la Apa Canal? Asa ca Tuchel scrie de la calculator ce sume vrea el ca sa apara cu datorii la Primarie cine vrea el.

 5. Eşecul administraţiei locale – şi cred, cu câteva excepţii, la nivel naţional situaţia este asemănătoare îmi dă posibilitatea să întreb: chiar au nevoie comunităţile de conduceri politice?
  Să explic: Tecuciul are un buget alimentat din diverse surse: impozite, taxe, etc… Acest buget trebuie administrat în folosul celor care plătesc aceste taxe pentru necesităţi gen: străzi asfaltate, şcoli renovate şi cu autorizaţii, spitale cu minimul necesar oferirii unor intervenţii măcar de rutină, siguranţa populaţiei, curăţenie, parcuri, etc…

  Aceasta este teoria. În practică, pe acest buget se aşează necesităţile partidelor politice. O încredinţare directă, un calendar, un festival… ce treabă au astea cu cetăţenii? Unde este reprezentarea cetăţenilor chemaţi, culmea ironiei, să-şi aleagă primarii şi consiliul local ca să le fie gestionaţi banii în FOLOSUL LOR?
  Ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la Tecuci este o cronică a eşecurilor. Trăgând linie faţă de orice an doriţi din urmă Tecuciul arata la fel (sau poate mai rău…).

  Şi atunci în fata falimentului ideii de politician (practic politician poate fi oricine, nu?, fără să conteze studii, fără să conteze experienta dacă a mai condus sau nu o instituţie, dacă a furat sau nu…) rămâne întrebarea de la început: dacă suntem furaţi, minţiţi iar banii noştri ajung în buzunarele numiţilor şi nu în ce avem noi nevoie DE CE MAI AVEM NEVOIE DE POLITICIENI?

  PS.Esenţa democraţiei o reprezintă pluripartidismul. Aşa ne-a învăţat istoria. Când acesta eşuează înseamnă că suntem într-o groapă a istoriei în care singuri ne-am băgat şi din care tot noi trebuie să ieşim. Pentru a nu fi demagog şi a lansa întrebări retorice pot spune că o comunitate locală relativ mică cum e a noastră se poate conduce prin referendumuri. E simplu şi eficient. E, până la urmă, puterea poporului. Şi reprezintă decuplarea politicianului de la banul public. Şi de la a fi corupt.

  • La Tecuci problema este la justitie si politie. Justitia si politia sunt cei care urmaresc aplicarea corecta a legii. La Tecuci politia si justitia isi fac activitate fiindca trebuie sa justifice activitate cu dosare gen: te prinde fara vesta pe bicileta, ai spart un geam cand ai aruncat cu o piatar din greseala altele de genul asta si foarte important cel care nu poarta vesta pe bicileta sa nu fie primar, director de instituie ori sa detina o functie importanta, ca in acest caz se da clasare.

 6. Nu adormit, mort si impaiat!

 7. Eduard Finkelstain | 5 ianuarie 2016 at 12:05 | Răspunde

  Atentie! Convocarile consiliului local de pe 30 decembrie 2015 si 5 ianuarie 2016 sunt DE INDATA. Arde fratilor! E urgent! Puscariabilul a intrat in sevraj…. Domnilor de la protecuci.ro va rog sa publicati numele si pozele cu cei care vor vota ILEGALITATEA. Ca sa ii stie toata lumea…. Consilierii politici trebuie sa inteleaga ca vor imparti celula cu Tuchel.

 8. Asteptam sa apara pe Tecuceanul titlul ,,Alt proiect la mapa de sedinta,,

 9. Mironescu Adrian | 4 ianuarie 2016 at 23:26 | Răspunde

  Este ciudat cum DNA-ul sta impasibil de 3 ani si jumatate la toate aceste ilegalitati comise de tepean, care au creat prejudicii ce nu vor mai putea fi recuperate niciodata de la el sau familia lui, care am inteles ca nu au nimic pe numele lor, nici macar celebrele masini de teren.Acum nu stiu cat de legal este aprobarea unor cheltuieli de acum doi ani. Cred ca in acest caz consilierii vor trebui sa raspunda in solidar atat material cat si penal pentru aceste incalcari ale legii.

  • Cu siguranta vor raspunde consilierii locali dar si multi functionari.Oricum e tarziu pentru ei, raspunderea penala se va realiza.Despre faptul ca nu are nimic pe numele lui, in legea penala actuala nu mai conteaza. Din 2012 exista confiscarea extinsa, asa ca raspunde si masa,tacsu si pana la a 7 a spita si raiffeizzenul din Austria.

  • La Galati, DNA este ,,în adormire”…știe cineva vreun caz mare rezolvat de această structură?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*