shopify
analytics tool

7 Comments on "Daniel Tuchel noul primar al Municipiului Tecuci"

  1. auzi mai pedelistilor de ce va este frica de daniel???ca o sa va faca dosare penale la cat ati furat???????de ce vai si amar de tecuci????vai si amar pt voi nu pt tecuci!!!!!decat un trantor mai bine cineva care face treaba!!!!a zis bine bacalbasa ca sunt niste CAPUSE!!!

  2. @cetateanu Dacă nu ştii politică nu mai ataca lumea degeaba… mai degrabă ramâi pe facebook! Primar mai bun decât oricare dintre candidaţi ar putea fi şi un băţ sau o cutie de carton goala, atâta timp cât face parte din partidul care este la putere! Faci parte din partidul de la putere ai parte de fonduri şi susţinere! Nu iau apărarea noului primar şi nici nu îl acuz pe vechiul, dar aşa stau lucrurile!

  3. Asa….ne meritam soarta poporului roman ii place sa fie mintit se ghideaza dupa zicala Minte-ma da minte-ma frumos!!!

  4. daca si el a mai ajuns primar inseamna ca e vai si amar de tecuciul nostru………. toata luma l-a votat inghitind minciunile lui, dar oare nu sunteti constienti ca nu o sa faca nimic? toata lumea a vorbit de rau fostul primar dar nu s-au uitat la fapte ca a mai facut ceva. daca habar nu aveti politica stati naibii acasa si nu mai votati ca mai rau faceti

  5. putin zis icutz

  6. daca este adevarat, ne meritam soarta. iar a ajuns un hot primar. BRAVO tecuceni

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!