shopify
analytics tool

Daniel Ţuchel & Daniel Butunoi într-o formulă indestructibilă – VIDEO

Daniel-Butunoi senator-Daniel-Tuchel-primar-Tecuci

Video pe care vi-l prezint în continuare doreşte să vă reamintească o etapă (2012)  în relaţia dintre doi oameni politici Daniel Butunoi (senator) şi Daniel Ţuchel (primar). Invit cititorii să-şi spună părerea.

14 Comments on "Daniel Ţuchel & Daniel Butunoi într-o formulă indestructibilă – VIDEO"

 1. nu am facut politica niciodata si nu voi face nici de acum incolo. politica e mare curva. cui ii place s-o manance, eu unul imi …. in ea!
  pentru tecuci, cu parere de rau o spun, n-a aparut inca nici macar umbra unui eventual adevarat primar.
  ce vina avem noi sa mai suportam „tepi” in tecuci inca 4 ani?!

 2. visinescu aniela | 4 februarie 2016 at 20:09 | Răspunde

  Priviți cu atenție! Acesta este PĂCATUL ORIGINAR, de aici a plecat totul, asta este imaginea VÂNZĂRII, asta a fost TRĂDAREA!
  Actualul primar, Daniel Țuchel NU AR FI CÂȘTIGAT NICIODATĂ mandatul de primar dacă cineva nu și-ar fi trădat organizația și orașul și nu ar fi făcut un troc meschin și numai în interes propriu cu Daniel Țuchel în detrimentul tecucenilor. La vremea respectivă sondajele arătau că Daniel Butunoi, având în spate votul politic al PSD se situa peste scorul electoral al liberalului Daniel Țuchel, personaj alogen Tecuciului, cu o istorie extrem de scurtă ca cetățean tecucean, dar așa cum frumos grăiește gura (păcătosului!) actualului senator Daniel Butunoi, peste realitatea politică a acelui moment s-au suprapus înțelegerile dintre cei doi pe criterii de prietenie, de cumetrie, dar mai ales pe criterii financiare care au dus la o înțelegere nescrisă între cei doi și care ne-a adus în situația de față.
  Pentru că actualul primar își putea permite financiar să-și susțină propria campanie la locale și odată ajuns la pușculiță putea susține financiar și campania la parlamentarele din toamnă a cumătrului Butunoi și pe principiul că ”ce-i în mână nu-i minciună!” și că pixul de primar este mai greu decât votul în Parlament al unuia din cei peste 560 de parlamentari, Daniel Țuchel ”și-a convins” cumătrul și a luat potul cel mare, Primăria Tecuciului.
  Senatorul Daniel Butunoi spune adevărul în înregistrare, înțelegerile dintre cei doi nu necesită documente scrise, ci înțelegeri numai de ei știute ce au la bază interesele comune și cumetria. Am din ce în ce mai mult certitudinea că acele înțelegeri din 2012 sunt valabile și astăzi, dar montate într-o piesă de teatru cu personaje și intrigi schimbate. Cred în continuare că actualul primar își mai dorește un mandat de primar și actualul senator își mai dorește încă un mandat de parlamentar. Cum altfel aș putea interpreta situația prin care președintele PSD Tecuci desemnează un ”iepuraș” ca și contracandidat din partea PSD împotriva ”căpcăunului” titular al PNL? Cum ar putea să-l ”bată iepurașul pe căpcăun”? Nu vreau să jignesc și nu trebuie luat ca un atac la persoană, dar gândiți-vă la penibilitatea următoarei situații : în campanie organizația politică a domnului senator va trebui să promoveze ca slogan de campanie în Tecuci ”Organizația PSD votează Hurdubae! Votați Hurdubae!” Efectul sloganurilor va fi ”devastator” pentru contracandidat, nici ”vopseaua”nu-i ajută! Vă dați seama că noi tecucenii vom fi puși, din motiv de cumetrii, să jucăm în piese de teatru absurd.
  Vorbind foarte serios, cred că înțelegerile menționate în înregistrare încă există, cine a trădat, va mai trăda, cine a vândut, va mai vinde! Piesa de teatru a alegerilor locale se încearcă a fi scrisă discreționar de cei doi ”regizori” care apar în această înregistrare postată, ”regizori” care nu au nimic în comun cu interesul Tecuciului sau al tecucenilor și nu diferă foarte mult de piesa din 2012, diferența fiind că în scenariu actual apare personajul independentului ( ”iepurașul nr.2”) tânăr, ”bogat”, ”apolitic” și ”mare iubitor de tecuceni”…că așa cere ”boborul”, sau ”strada” pentru ca rezultatul să fie cel așteptat : al doilea mandat al lui Daniel Țuchel!
  Senatorul Daniel Butunoi mă va convinge că este cu adevărat om politic și în calitate de cumătru a spus ”Mă lepăd de Satana”, atunci când de pe poziția șefului organizației politice cel mai bine situate din punct de vedere electoral din Tecuci, va invita toate celelalte organizații politice tecucene, cu excepția PNL, să găsească CANDIDATUL care să capete susținerea tuturor acestor formațiuni politice, conturându-se două tabere : actualul primar pe de o parte și INTERESUL TECUCENILOR, de cealaltă parte și atunci voi crede cu adevărat că domnul senator Daniel Butunoi luptă cu ”căpcăunul din Primărie” și că pentru el mai important este interesul tecucenilor decât ”vechile cumetrii”. Numai în această situație, după părerea mea, domnul senator Daniel Butunoi poate ”nășii” politic viitorul primar al Tecuciului! Dacă nu, Dumnezeu să ne ajute și ”rămâne cum ne-am înțeles…Votați Hurdubae, votați Independentul!”
  Doamne, izbăvește-ne!

  • Vrajitorescu Cornel | 4 februarie 2016 at 23:55 | Răspunde

   Hurdubae va castiga alegerile la Tecuci, indiferent ce insinuati dvs. La Tecuci, s-a votat partidul nu omul. In 2012, oricine candida din partea USL-ului castiga, deoarece nimeni nu mai vroia in Romania sa fie PDL-ul la putere. Tot asa cum si acum in Tecuci, populatia ar vota majoritar PSD-ul, indiferent ce candidat ar avea. Da, Hurdubae il va invinge fara probleme pe tepean! Spun asta deoarece teroarea pe care acest individ a instaurato in acesti 4 ani in oras, a starnit atata ura in sufletele tecucenilor incat nu mai are nici o sansa la un nou mandat. Hurdubae va castiga cu peste 60% chiar din primul tur.

   • @Vrajitorescu Cornel, o sa avem o soarta similara daca cetatenii voteaza un alt om pe aceste criterii. Istoria este scrisa ca sa invatam din ea nu s-o repetam. Ne trebuie cineva competent si serios sa ne reprezinte, nu un avatar cu interese in spate. Este ca atunci cand alegi o masina, ai luat una aparent buna, dar in timp s-a dovedit ca are probleme la roata din dreapta si acum vrei sa cumperi alta cu probleme pe roata stanga, ca na, dupa mintea ta e mai bine sa fie pe stanga decat pe dreapta. Gandeste, analizeaza si actioneaza!
    @Visinescu, interesant comentariu, puncte de vedere plauzibile si bine argumentate. Oare asta e soarta oraselului nostru? Sa ajunga iar pe mana unui incompetent?

 3. Tuchel numai dezaxati are pe langa el si intre angajatii lui. Ce spuneti de secretarul Casei de cultura, „domnul Mihai” care hartuieste copiii fostei iubite? Ii suna, ii tracaseaza, le ameninta mama ca se sinucide domnu. Si cum de ramane angajat daca tot a furat 30 de milioane din incasarile de pe bilete. Stie multe despre Calianu e clar cum ar fi falsificarea unor diplome. Ia faceti voi o ancheta acolo. Stiu ca mama copiilor a depus plangere la politie pentru hartuire dar omul e labil si s-a apucat sa faca filmulete cu copii pe care le posteaza pe facebook in timpul programului de munca. E clar ce capabil e si cat de mult munceste ca secretar.

 4. Nu,frate Cristi!!Diaconu ala,e cel care alearga mereu singur,dar iese pe locul 2.E pofticios la in loc de Consilier si atat.Dar nu-l cunoaste nimeni,e cam varza omul.

  • Da pe tepean il cunoasteti? Propaganda bolsevica lucreza din plin, 50 de saituri, bloguri si pagini de facebok, il prezinta in culori vii pe maretul conducator, calcand in picioare pe oricine demasca faradelegile acestuia. Din acest motiv tecuceanul nu cunoaste adevarul despre dezastrul produs in orasul nostru de acest individ. Doar din rapoartele Curtii de Conturi mai aflam cate ceva, dar si acelea sunt tinute departe de ochii opiniei publice, si daca nu era acest site, va asigur ca nu stia nimeni nimic despre jaful tepeanului.

 5. De ce să acuzam? | 4 februarie 2016 at 12:50 | Răspunde

  În ajutorul domnului Ţuchel!!!
  Stimate domnule Ec. Ţuchel neamţ Daniel, domnul/doamna abc spune în ultima propoziţie „Nein, Danke!” adică NU, MULŢUMESC!
  Cu toate că originea dumneavoastră de la 1700 (sper să nu greşesc) pare să fie germană, nu cred că la Ţepu se preda limba germană pe vremea când frecventaţi şcoala, prin urmare ca un cetăţen care-şi respectă „ALESUL” mă văd obligată să vin în ajutor, cu traducerea .
  Nu postez pe Facebook, pentru că am înţeles că sunteţi un mare fan al ProTecuci.
  Vă salut!

 6. Voi va zbateti pentru functia de primar. Dar voi stiti ca nu e o bucurie? Voi stiti ce gasiti acolo? Pai taranul german a avut noroc ca a preluat o primarie dupa Fiki bibelou. Primaria avea datorii zero. Pai care vine Primar dupa taranul german pana la data de azi are de achitat datorii de vreo 265 miliarde lei. Care o sa vina dupa taranul german o sa zica ca l-a lovit marfarul la ce gaseste.
  Sa auzim de bine!

 7. Sa vedem ce scoate si UNPR-ul,ca au si ei oameni ok!!!

 8. Acest tandem este cheia ramanerii orasului in acest grad de subdezvoltare.Marele USL pe langa beneficiul de a ne fi scapat de guvernarea hoata PDL-ista a venit la pachet cu oameni cu pregatire aproximativa , de o inteligenta submediocra dar cu o foame de bani teribila.Acest lucru s-a intamplat si in Tecuci unde acelasi mare USL a ales contracandidat vechiului primar in lipsa de cadre pregatite profesional pe unul de la Tepu fara domiciliu in Tecuci,fara facultate ,cu o expertiza aproximativa ca primar intr-o comuna tinuta captiva de interese.Intuind ca nu-i pot opune chiar un neica nimeni vechiului primar USL-istii l-au „albit” conform unor practici comuniste indelung aprofundate.Asa i-au crescut peste noapte actualului edil originile nemtesti prin adaugarea unui prenume , asa i-au adaugat particula „Ec.” (multi vad,putini cunosc,merge si asa,lasa ca nu se prind astia,tu spui ca esti „asimilat in civilie”…) ,asa i-a aparut domiciliul in Tecuci…si toate minciunile care au insotit campania electorala…”fac,anvelopez,…”.
  Toate bune si frumoase ,ne-am trezit cu „neamtul economist” primar si a inceput sa-si arate limitele intelectului ambiguu.Din vechiul USL ,ailalti PSD-ul se face ca vrea sa scape de Tuchel si pune un contracandidat cel mult insipid iar astia de la PNL intuind ca inca patru ani cu Tuchel ar putea insemna inclusiv sfarsitul lor il faulteaza usor ba un independent , ba cu cate o „pierdere de incredere”…
  In rest tandemul e bine mersi in speranta unui nou mandat de primar si al unuia de deputat.
  Eu zic :”Nein,Danke!” si voi incerca sa aleg pe oricine altcineva!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!