shopify
analytics tool

Daniel Ţuchel, acţiuni în dispreţul legii

Ajutoare-sociale-campanie-electorala-Tecuci

„Astăzi, 02. Iun.2016, Daniel Ţuchel primarul ( încă în funcţie) a semnat un ordin de plată ce reprezenta acordarea de ajutoare sociale pentru un număr important de tecuceni. Valoarea acestei plăti este de 13.000 (130 mil lei vechi). Poate fi considerată această acţiune mită electorală având în vedere că nu a fost trecută prin Consiliul local? Este şi acesta un gest de campanie electorală în care Daniel Ţuchel îi sfidează pe contracandidaţi şi îi manipulează pe tecuceni.”

Acest text a fost transmis prin intermediul secţiunii „contact” a website-ului protecuci.ro. Dacă aceste afirmaţii sunt exacte, consecinţele existente în codul penal vor fi deosebit de severe. Suntem de aceeaşi părere cu expeditorul textului că este un gest electoral, disperat şi expres, al cărei semnificaţie se poate regăsi în explicaţia devenită certitudine: „Daniel Ţuchel a pierdut alegerile din 5 iunie”. Sau, dacă doriţi, celebra formulă „după mine potopul!” şi-a găsit o ultimă exemplificare şi la Tecuci sub administraţia Ţuchel. 

Dumnezeu sa-l ierte, tecucenii poate nu!

 

6 Comments on "Daniel Ţuchel, acţiuni în dispreţul legii"

  1. Bun, avem cumva un sondaj bun?Nu de alta da n-as vrea sa iasa tapeanul .

  2. Prima ploaie cat de cat mai apasata si toata demagogia cu „investitii mari in canalizare…de 50 de ani…bla ,bla…” a primarului s-a risipit si am inteles cu totii ca NU AVEM CANALIZARE FUNCTIONALA!Punct.

  3. Alegatorul tecucean | 2 iunie 2016 at 21:22 | Răspunde

    Când credeam că am scăpat de intoxicările din Tecuceanul, ce să vezi a apărut Corect, un ziar prin care Tuchel încearcă pe ultima sută de metri să mai smulgă câteva voturi de la tecucenii. Deși susține că în sondaje este primul cu 45,6% din intențiile de vot, adevărul este că la nivelul țării, în nici un oraș, candidații PNL nu au un astfel de scor, cu atît mai puțin în Tecuci, unde adevăratele sondaje îl dau pe locul 3. Țepeanul susține ca are acest rezultat datorită campaniei dusă pe bază de proiecte. Am căutat în cele 8 pagini de ziar și nu am găsit nici măcar o urmă de proiect, numai minciuni și atacuri la adresa PSD-ului și a foștilor colaboratorii ai țepeanului, Grosu și Gălbenuș, care sunt acuzați că vor să pună gheara pe Tecuci. Adevărul e că el Țuchel a pus laba pe oraș,pe care împreună cu mafia lui țepeană la ținut timp de 4 ani sub teroare, și a venit timpul să își ia tălpășița, și să se întoarcă înapoi de unde a venit, la Țepu. Țuchel go home!

  4. abc....def.... | 2 iunie 2016 at 18:51 | Răspunde

    Este de crezut acest lucru, pentru ca, intens, se pregatesc votanti care vor vota, avind resedinta temporara stabilita …, de curind , in Tecuci sau cu asa zisele „foite” temporare de domiciliu fiind trecuti, la vot, pe listele electorale suplimentare de la anumite sectii de votare. Acest lucru se cunoaste de de ca vreme, de multa lume, dar se discuta doar in culise de acest aspect . Teroarea instaurata cum 4 ani, inca nu s-a detasat de tecuceni. Daca se va iesi la vot, iar acesta va fi unul curat si onest (nu cum se crede a fi actualul primar al Tecuciului), atunci se va mai putea zimbi pe strazile orasului, cind unii cu altii, tecuceni deopotrivă, ne vom vedea . Votati pentru dreptate, pentru transparenta, pentru corectitudine, pentru sinceritate in vorbe si fapte, pentru un oraş al locuitorilor sai. Concetateni, nu uitati sa iesiti la vot, in ziua de 5 iunie 2016 !

  5. Ha, ha… un nou ziar la Tecuci. Tecuceanul acum se numeste Corect? Sa inteleg ca pana acum nu a fost corect sau daca aparea cu vechiul titlu era mai putin credibil?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!