shopify
analytics tool

Daniel Gerhardt Ţuchel – Nu am legitimaţie de neamţ şi sunt economist prin echivalare – VIDEO

Daniel-Tuchel-Economist-Tecuci

Daniel Gerhard Ţuchel declară: „Legitimaţie de neamţ nu am, sunt cetăţean român şi nu am niciun fel de problemă. În ceea ce priveşte calificarea mea, am făcut-o public de fiecare dată, ştiţi foarte bine că sunt ofiţer de carieră. Am terminat academia militară, institutul militar, care îţi dă pe lângă calificarea în specialitatea militară în care te-ai pregătit şi o calificare în viaţa civilă. Practic, institutul militar absolvit este echivalent cu ASE-ul. Eu am dat licenţa în economie politică.
 

 

18 Comments on "Daniel Gerhardt Ţuchel – Nu am legitimaţie de neamţ şi sunt economist prin echivalare – VIDEO"

 1. EC=ECOFOMIST

 2. Scolile de ofiteri sau subofiteri de 6 luni , sau 1 an, nu au cum sa echivaleze cu cele universitare niciodata.In cazul tepeanului este vorba de uzurpare de calitati si functii, pe care nu le detine,, si conform legii risca 5 ani de puscarie..Dar cum cei care trebuie sa aplice legea nu vad si nu aud, tepeanu merge mai departe.

 3. Ridendo de prostes | 6 februarie 2016 at 17:32 | Răspunde

  Da’ daca primaru’ a mintit ca e economist eu mai sunt obligat sa respect hotararile lui?

 4. @ RECTORU
  Stimabile raspunsul la intrebarea dvs, pertinenta de altfel, este cel pe care il si dati. Intradevar ar fi trebuit sa punctez si aspectul absolventiilor INSTITUTULUI DE MARINA ,,MIRCEA CEL BATRAN”. Sa-mi fie iertata omisunea dar intentia mea a fost sa explic strict speta celui in cauza, chiar daca e lunga. In ce priveste „EROAREA” si „NEFERICIREA” explicatiei mele este strict parerea dvs si nu ma deranjeaza, poate nu toti suntem „RECTORI”. Corect este sa va dau dreptate intrucat absolventii acestui institut sunt o exceptie din cate stiu. Nu am dorit sa ofensez si spun acest lucru cu scuzele de rigoare. Si fara sa fiu rautacios, sau nu mai mult decat domnia-voastra, institutul se numeste „MIRCEA CEL BATRAN” si nu „MIRCE CEL BATRAN”. Nu-i bai,cu totii mai gresim, unii mai mult poate si altii mai putin.

  Cu respect stimabile si peste toate nu uitati:

  Ganditi,analizati si judecati – faceti acest lucru in mod deliberat astfel incat sa nu aveti falsa impresie ca cineva va jigneste inteligenta.

 5. De ce si-o fi adaugat acest titlu, „Ec”, daca nu ii apartine? Asta arata ce superficial este si ce minte putina are!
  Si de ce „ec”? Sunt ec-i si ec-e pe toate drumurile. In cei 26 de ani fabricile de diplome au lucrat la foc continuu, iar pentru „ec” era cea mai mare cerinta, deci si oferta… Functionare de pe la primariile din sate cu studii precare, proaspete absolvente de liceu ca gasca pe apa, dar cu babaci care le dadeau banii de taxa, absolveau de la distanta o facultate de stiinte economice – erau si pe aici.
  Nu era mai cinstit sa-si spuna „lt”? Cred ca facea multora o impresie si mai buna. Dar la atat l-a dus mintea si rezultatele mandatului confirma.
  Felul in care si-a indeplinit mandatul n-a fost conform promisiunilor si entuziasmului presei si comentatorilor influentati de ea, acum patru ani. Atunci, se infiripase un curent de entuziasm la adresa acestei tinere sperante (si ea ridicata pe postamentul unei averi frumusele stranse de un tata destoinic) si de critici severe la adresa fostului. Care fost, fusese, la randul lui, tot o tanara speranta rasfatata de presa, cu un socru bine situat, care isi demolase adversarii cam prin aceleasi metode.
  Pana la urma, istoria se repeta, algoritmul ramane acelasi: tanara speranta, plus tata sau socru (sau ambii) oameni cu multa stare , plus o presa convingatoate si … lumea tecuceana alunecand in directia indicata.
  Fenomenul e general. Intr-un articol pe tema malformarii sistemului de valori din Romania, intitulat „Opriti ‘doctoratele’ la apelul bocancilor! Tara e condusa de impostori si progeniturile lor”, Teodor Baconschi, cunoscut diplomat si scriitor, denunta mafia care a acaparat Romania, care, dupa ce au furat si si-au consolidat averi, pozitii politice, titluri, incepe sa-si impinga in fata odraslele. Citez:
  „Vedeti, asadar, unde e problema: tara e condusa (cu exceptiile aferente) de impostori si progeniturile lor. Iar elita autentica e scoasa din priza, marginalizata, umilita, denigrata, ignorata….
  ….Mai nou, se profileaza, inclusiv sub forma unui ‘partid al tinerilor’, prima generatie de fii ai nomeclaturii, care si-a facut studii stralucite „pe banii babachii” (de la Bancorex)” http://www.ziare.com/scoala/universitati/opriti-doctoratele-la-apelul-bocancilor-tara-e-condusa-de-impostori-si-progeniturile-lor-1407299

 6. Bai nene!!!Prost,prost,da’ a fost doua mandate chiar trei,primar.Da’ ce te faci cu Gavril,nene,ca nu-i ajungi cu paru’ la nas lui asta….!!!Tuchel,agricultor,Gavril tot agricultor!!!Tuchel fan mașini scumpe,Gavril,nu mai zic!!!!Pai,si-atunci,care-i schimbarea?!!Pleaca unul,vine altul,se schimba doar pofticiosul!!!Hmmm,sa zicem ca Gavril își bea cafeaua la Corseda,unde-o fi asta.Doar așa mai prindem vreo audiența.Daca……!!!!!!!

  • Mie îmi este clar că Ţuchel sfidează tecucenii. Şi avem în vedere doar cititorii şi comentatorii de pe acest site. Dacă avea puţin respect pentru dumneavoastră cititorii, măcar un pic, publica până acum documentul care dovedeşte că este economist şi subiectul era închis. Noi „cârcotaşii” am fi rămas fără subiect de discuţie. Dar ne dovedeşte încă odată că „El este şmecher în Tecuci” şi cât este primar nu dă socoteală nimănui. Ca şi cum, banii pe care îi gestionează, sunt din propriul buzunar. Ruşinică domn’ primar, ruşinică…!!!

 7. Nu vreau sa incurc mult pe aici fiindca am treaba,dar nu am putut sa plec si sa nu ii raspuns Sefului Nostru. PE CINE DRACU CREZI CA MAI PROSTESI TU? ZI apropo de postarea facuta pe Tecuceanul. dupa 3 saptamani de la investitura dumitale eu am spus atunci :Asta nu mai pupa primar. Si ti-a turnat repede unul tot ,Tecuceni nu au nevoie de cultura,sunt scoli,gradinite. Da-ne locurile de munca promise. Asta vrem ca mai avem putin si emigram toti. Si ai sa te conduci matale singur. Succesul prin care Dv Domnule a-ti fi putut avea o noua sansa la Tecuci. Dialogul cu oameni. Mers precum Cuza ala din Parc printre oameni sa vezi ce nevoi au. Macar sa fi mers,chiar daca nu se putea face multe. Ai stat inchis ca la celula precum Borcea ,in lux si nu mai zic. Dar stim toti ce a avut Borcea la puscarie. Pierzi pun pariu pe Loganul meu. Dumneata chiar nu realizezi. Doar sa te aliezi iar cu PSD sau … poate. Oameni nu te mai vor. Intelege ce iti spun eu . Oameni pe care ii ai te slujesc pt locurile de munca . In rest nu te vor sluji. Mai vedem si iti spun ca sfalut meu este unul corect. Pleaca Tecuciul Nu te mai vrea . Nimeni nu te mai vrea. Sa nu uiti asta.

 8. ec = ecolocatie | 6 februarie 2016 at 11:19 | Răspunde

  Rusine, domnule PRIMAR MINCINOS. Ai absolvit un Institut militar. Deci o Postliceala militara, de unde nu ai cum sa obtii vreo echivalare. Concluzie: esti economist doar in capul tau, pus doar pe falsuri si minciuni…. Arata actele, INFRACTORULE!

 9. Ca sa ne intelegem cum sta treaba, cu voia dumneavoastra am sa-i explic „economistului” TUCHEL cum e de fapt cu „echivalarea” de care tot vorbeste dar culmea nu o poate dovedi.
  Astfel, scolile militare de ofiteri activi sunt institutii militare de invatamant cu nivel de pregatire echivalent cu acela al institutiilor civile de invatamant cu durata similara.
  Tinand cont de faptul ca absolventii scolilor militare de ofiteri activi de 3 ani primeau la absolvire, in urma examenului diploma de absolvire si nu diploma de licenta sau de inginer(subinginer), precum absolventii de invatamant superior, putem concluziona ca nivelul de pregatire echivalent cu acela al institutiilor civile este nivelul de postliceal si nu cel de studii superioare de scurta durata chiar daca pentru ambele durata coincide, adica 3 ani.
  De acemenea, si sa fie clar, legea stipulează că institutiile de învătământ superior sunt: universităti, academii, conservatoare.

  Academia militara este institutie de invatamant superior care pregateste ofiteri cu studii militare superioare si ofiteri ingineri si subingineri, in facultatile (sectiile) si specialitatile prevazute.
  Pe diploma de studii superioare de lunga sau scurta durata trebuie sa apara titlul obtinut, inginer respectiv subinginer si de asemenea aceste diplome trebuie sa fie semnate de unul dintre urmatorii: rectorul, prorectorul, decanul sau seful facultatii respective.
  Text preluat de pe site-ul DMRU.
  „Absolvenţii cu diplomă de licenţă ai instituţiilor militare de învăţământ superior (începând cu anul 1994) care deţin titlul de „ofiţer licenţiat” sau „licenţiat”, potrivit Hotărârii Guvernului României nr. 645 din 04.08.2000, sunt consideraţi absolvenţi ai învăţământului universitar militar de lungă durată, iar diplomele lor de licenţă sunt recunoscute de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, nemaifiind necesară echivalarea studiilor.”
  Pentru cei care au absolvit o institutie de invatamant militar inainte de 1994(ofiţerii absolvenţi ai şcolilor militare de ofiţeri cu durata de 3-4 ani), acestia au terminat cu diploma de absolvire nu cu diploma de studii superioare sau licenta.
  Scolile militare de ofiteri nu sunt institutii de invatamant superior, deci nu pot emite diplome de studii superioare, aceste institutii elibereaza diplome de absolvire.
  Pe diplomele de absolvire nu apar caracteristicile din diplomele de invatamantul superior si sunt specifice invatamantului postliceal.
  Absolventii scolilor militare de ofiteri, maistri si subofiteri care finalizeaza studiile cu o diploma de absolvire au un nivel de instruire de tip postliceal.

  Referitor la Institute:
  ATENTIE! Institutele care nu sunt in cadrul unor universitati sunt institutii de invatamant postliceal.
  Deci pentru a putea echivala studiile din scolile militare cu durata de 3 ani cu studii superioare de scurta durata trebuie ca absolventii acestei forme de invatamant sa fi absolvit cu diploma de licenta, lipsa acesteia duce automat la echivalarea cu studii postliceale. Toate drepturile ce decurg in urma obtinerii unei diplome de licenta sau diploma de absolvire sunt cele stipulate de legislatia in vigoare la momentul emiterii acestor diplome modificarile ulterioare ale legislatiei neavand efect retoactiv.
  DIPLOMELE DE ABSOLVIRE SPECIFICE INVATAMANTULUI POSTLICEAL NU POT FI ECHIVALATE SI NU POT SA SUBSTITUIASCA DIPLOMELE OBTINUTE IN INVATAMANTUL SUPERIOR.
  SINGURA MODALITATE DE A OBTINE O DIPLOMA DE STUDII SUPERIOARE ESTE URMAREA UNEI INSTITUTII DE INVATAMANT SUPERIOR NU ECHIVALAREA.

  DECI:
  Absolventii Scolilor Militare de Ofiteri si ai Institutelor care nu functioneaza in cadrul unor universitati au nivel de instruire postliceal.
  Noi spunem ca nu esti economist. Tu spui ca esti. Noi avem dreptul sa-ti cerem acest lucru(dovada/actul). TU esti obligat sa ni-l arati.
  Stiti la fel de bine ca si mine, ca acest subiect putea fi inchis, usor, foarte usor. Dar lipseste actul/dovada…unde e actul/dovada?

  Ganditi,analizati si judecati – faceti acest lucru in mod deliberat astfel incat sa nu aveti falsa impresie ca cineva va jigneste inteligenta.

  • Sunteti intr-o mare EROARE. Explicatia este lunga si NEFERICITA. Se vede ca in incercarea de a fi credibil balmajiti si vreo doua jumatati de adevaruri. INTREBARE: absolventii INSTITUTULUI DE MARINA ,,MIRCE CEL BATRAN”, de dinainte de 90, sun considerati a avea studii superioare de lunga durata? RASPUNS: DA! Restul sunt vorbe de claca. In cazul acesta, cred ca sunt licentiati in MENEGEMENTUL ORGANIZATIEI sau cam asa ceva, in niciun caz economisti. Economisti sunt cei care au urmat INTENDENTA.

 10. Specialitatea militara este FURTUL DE CARTOFI DE LA POPOTA si FURTUL DE CIORAPI MURDARI. Specialitatea civila este de HOT DIN BANII PUBLICI…. Cat de deraiat mintal trebuie sa fii ca din sublocotenent vinator de munte sa te echivalezi de capul tau ECONOMIST FANTEZIST?. Daca dementul avea un document de cehivalare il facea public. NU ESTE NICI NEAMT, NICI ECONOMIST. Este un REBUT SOCIAL. Un MITOMAN patologic demn de manualele psihiatriei. Un frustrat social care si-a platit o emisiune la VOX TV crezand ca astfel va salva aparentele. DELIRUL nebunului va continua si in perioada urmatoare. Singurul care il mai poate salva este taica-su. El este cel care l-a impins in aceasta nebunie. Viseaza ca fii-su sa ajunga ministru….. Din cauza batranului s-a sinucis si sora-sa. A luat verde de Paris…. Iar bataile cu biciul a creat UN MONSTRU.

 11. Sa inteleg ca daca am terminat Stiinte Economice si am dat licenta la informatica sunt informatician, prin echivalare? ahahhaaa
  Sa stiti ca nu sunt numai prosti in lumea asta care sa va creada!!!!!

 12. Cu institutul militar nu prea se poate vorbi de ASE. Daca avea facuta academia era alta treaba.

 13. Totuși orice ar fi terminat,sa ne arate si noua,măcar nu ar mai fi atâtea discuții.Dar,va spun eu,NU A TERMINAT NIMIC.Ca de aia e un NIMIC.

 14. Deci „Ec.” nu vine de la economist ci de la „echivalat”.Bine bai echivalatule ca ne-ai lămurit.

 15. Termenul de „Echivalare” nu exista in invatamantul romanesc.Punct.Aceasta este o minciuna repetata in spatiul public cu dorinta de a deveni adevar prin aceasta repetare.Pe principiul enuntat de primar luni ma duc la Primarie sa-mi „echivalez” impozitul cu zero lei.Pe baza aceluiasi principiu orice plangere penala impotriva primarului pentru uzurpare de calitati oficiale are toate sansele sa fie „echivalata” cu succes.
  Intre noi fie vorba eu l-am echivalat de mult pe primar ca fiind nul ca om.Acum pot spune fara echivalare ca e zero.
  Es ist jetzt klar?

 16. Economie politica?Peste tot pana acum a spus management social.Se încurcă in propiele minciuni.Si SEMNEAZA IN FALS ca economist.Noi am scris , el a confirmat.De ce nu si-o fi echivalat direct doctor sa intre si in sală de operatii?Primărie esti jalnic!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!