shopify
analytics tool

Daniel Buchir, jurnalist sau politician?

Buchir Daniel

„Independenţa PSD-istă a „ziarului” on-line Protecuci?”, un site portocaliu-galben, asumat de Daniel Buchir aşeza sub semnul întrebării, independenţa şi imparţialitatea site-ului ProTecuci (şi a subsemnatului), acuzîndu-ne de derapaje social-democrate. De parcă liberalii (cu care se află în alianţă) sau sinucis după experimentul USL…! Trebuie să cobor şi să ofer nişte explicaţii, d-lui Daniel Buchir (ex-Noua Republica, ex-Forţa Civica, actual PDL, mîine-poimâine PNL etc).

Din momentul în care PDL+PNL au format ACL, Daniel Buchir Preşedinte Forţa Civica Tecuci a schimbat macazul modificându-şi atât orientarea politică dar şi atitudinea publicistică. Acesta este şi editorul website-ului tecuceni.ro, politicatecuceana.wordpress.com, fortacivicagalati.ro/category/forta-civica-tecuci şi colaborator fervent al câtorva publicaţii online anonime (profund denigratoare la adresa jurnaliştilor şi a opoziţiei politice).

Nu dorim să ne referim la site-urile anonime deoarece ar fi lipsit de sens. Dar o să încercăm în 2-3 episoade să vă ajutăm să descoperiţi cine doreşte să acceadă la funcţii politice şi de conducere în Municipiul Tecuci.
Cred că mulţi dintre tecuceni sunt interesaţi să afle ce este Buchir Daniel: politician sau jurnalist? Sau cum spune românul: cal sau măgar?… La ultima discuţie pe care am avut-o cu acesta, a afirmat că este noul purtător de cuvânt al ACL la nivel local.

Mai întâi vă informăm care sunt

ATRIBUŢIILE PURTĂTORULUI DE CUVÂNT:

Purtătorul de cuvânt asigură prezentarea publică a informaţiilor referitoare la cele mai importante evenimente din viaţa şi activitatea instituţiei, formulând totodată puncte de vedere şi proiecte de răspuns cu privire la informaţiile din spaţiul public care vizează personalul şi unitatea din care face parte.

Persoana desemnată să îndeplinească această funcţie gestionează şi relaţia cu mass-media, monitorizând şi modul de prezentare a activităţii unităţii de către mijloacele de comunicare în masă.

Purtătorul de cuvânt asigură prezentarea publică a poziţiei oficiale a instituţiei, inclusiv prin organizarea de conferinţe sau briefing-uri de presă. Acesta este responsabil şi de informarea cu celeritate a publicului larg în cazul producerii unor evenimente deosebite.

Daniel Buchir, în acesta calitate, a găsit că este mai simplu să comunice cu presa atacând-o, in jocul de-a dreptul hazliu „uite presa, nu e presa„. Dar a devenit amnezic imediat după acesta numire şi se întreabă de ce a fost bannat site-ul acestuia. Răspunsul este simplu. Pentru că nu mai faceţi presă. Sunteţi pe drumul cel bun pentru dumneavoastră. Aţi intrat în clubul puterii şi noi aşteptam să vedem care va fi „premiul cel mare” pentru doi ani de presiune asupra actualului primar Daniel Ţuchel. Când aţi fost corect, onest şi jurnalist de opoziţie? Atunci sau acum? Sau sunteţi duplicitar cu naturaleţe? Este firesc, pedelisto-liberal să „derapaţi” în ipocrizie?!

Vă facem mai jos o listă cu articolele şi acţiunile întreprinse de Buchir Daniel în ultimul an:

Petitie online in vederea organizarii unui referendum pentru demiterea primarului Daniel Tuchel

Depunere Petitie Forta Civica Tecuci

Depunere Reclamatie administrativa la Legea 544/2001 – panouri campanie de imagine

“Presa nu trebuie să fie în lanț așa cum se dorește și se procedează la Tecuci”

Consilierilor Locali din CL Tecuci  

Forța Civică Tecuci cere eliminarea nominalizării panourilor și bannerelor de “informare” din oraș și înlocuirea cu denumirea unor instituții

Iată şi un mesaj înduioşător postat acum un an:

Probleme cu presa online din Tecuci respectiv Tecuci.eu, Protecuci.ro si Zonapress.ro?

Update 01-07-2013: www.tecuci.eu a revenit!
Update 25-06-2013: www.protecuci.ro este din nou activ, iar www.tecuci.eu anunță că este în revizie. Vă așteptăm cu drag!
Update 24-06-2013: www.zonapress.ro a revenit, a fost doar o perioada de mentenanță!
==========================================================================
De cateva zile, inițial www.zonapress.ro, apoi si www.tecuci.eu si www.protecuci.ro publicații online din Tecuci, nu mai funcționează. Mesajele afișate sunt contradictorii, lasând să se înțeleaga, pentru ultimele 2  publicații că își vor înceta activitatea!

… continuarea în zilele următoare, cînd vom aşeza în ordine cronologică şi suita de comentarii anti-ţuchel postate cu nume propriu pe site-ul… ProTecuci! O să aducem la lumină şi denigratorii anonimi.

21 Comments on "Daniel Buchir, jurnalist sau politician?"

 1. Întrebarea „DB, jurnalist sau politician?” nu este în mod clar întrebarea corectă. De ce? Simplu și pe șleau spus, îintrebarea ar fi trebuit să sune astfel: „DB, lingău sau pupincurist ?” , cu și fără scuzele de rigoare pentru cei care vor considera că cele doua cuvinte sunt prea „dure”. Or fi „dure” nu zic nu dar pe langă „duritatea” lor, aceste două cuvinte îl pot carecteriza cel mai bine pe acest individ si activitatea lui. A apărut de nicaieri ca mare opozant al marețului vizionar si infăptuitor de minuni si iată-l azi servindui acestuia din urma cât și celor ce stau la masa lui, osanale la micul dejun, prânz si cină. Sentimentul predominant față de astfel de indivizi nu poate fi decât acela de scârba (alt cuvânt dur dar de esență).
  Poate veți considera unii dintre dumneavoastră, distinși cititori că acest comentariu al meu este unul deplasat și ieșit din „decor”. Foarte bine, așa și vreau să fie iar dumneavoastră să-l citiți și percepeți ca atare. Și astfel pe repede înainte sau înapoi să trecem la o mică analiză.
  Lingăul este – conform DEX – un „om lingușitor și slugarnic”. Lingăul practică linsul drept singură modalitate de a obține rezultate profesionale și sociale. Este „ambițios”, pentru că este incapabil să-și atingă scopul prin alte mijloace decât linsul propriu-zis și astfel manipuleză informația, și o filtreză spre propriul beneficiu.
  În România, pe vremea comunismului, exista un sinonim pentru lingău, acela de pupincurist (de la românescul a pupa în cur), dar expresia era folosită atunci mai ales cu sens politic: deci, era pupincurist, acel lingău care lingușea la nivel politic, în primul rând pentru a obține avantaje materiale sau o pozitie mai avantajoasă în cadrul regimului, lucru care se intâmpla si astăzi după cum bine se poate vedea. Pupincuristii iți sunt alături până când simt că pot să te lovească în cap (impropriu discutând) pentru a-ți lua locul sau pur și simplu să fie ei siguri că îi vei susține în orice situație. Odată îndeplinit acest obiectiv schimbă curul cu unul nou. Astfel speră să mai urce o treaptă.
  La fel ca lingăul, nici pupincuristul nu are conștiință. Este un om care îi spune „șefului” numai ceea ce vrea să audă, care îți scoate în evidență și chiar îi inventează calități dar vădit îi ignoră defectele.
  Atât lingăul cât si pupincuristul trebuie evitați cu orice preț. Dar întrebările care se impun sunt: „Ce poți face ?” și „Cât de grav credeți că este ?”, atunci când vezi sau vedem că o singură persoană întrunește cumulativ cele două trăsături de caracter. Răspunsurile le las la libera alegere si vă aparțin.

  Analizați, gândiți și judecați.

  PS(mai lung). DB nu te mai lua mătăluță de unul și de altu fie că vorbim aici de un anume senator sau de un anume ziarist sau mai stiu eu de cine. Încearcă si vezi dacă te poți uita în oglindă. În cazul în care totuși reușești și faci lucru acesta, întreabă-l pe cel ce-l vezi de „partea cealaltă” dacă e sau se consideră un ins corect, demn si moral. Te cam dai sfânt și curat dar se vede treaba ca-ti cam place să fluieri în biserică. Păcat taică mare păcat. Ne ții lecții de moralitate si de doctrina politică vezi dragă doamne de dreapta și bașca ne mai spui că în țara asta mai sunt unii care trebuie să mai și muncească pentru ași plăti taxele și impozitele. Măi să fie…să nu fie, ai să-ți zic eu una bună dacă tot îți vei continua activitatea politică, cică „dacă te bagi în lături te manâncă porcii”. Asta legat de partea cu creierul și înțelegerea la care ai facut referire, căci vorba aia urechi avem toți.
  Și un sfat de final, nu care cumva să-mi zici de chestia cu anonimatul din spatelele calculatorului că nu ține. Mătăluță ai intrat în „peisajul” public si politic. Lucru pe care „parerea mea” (dacă e să plagiez un distins comentator de pe acest site) nu-ți face cinste. Ai avut, dacă e să mă întrebi, un început promițător dar moralitatea e o calitate cu care te naști iar de erudiție nicidecum nu e cazul la tine. Vorba ciocoflenderului (dacă știi la cine fac referire)……”Mă băiete, păcat de tine că te-ai stricat de tânăr”. Eu unul poate am să te iert(nu că ai avea nevoie de iertarea mea) dar în mod cert nu am să te uit și asta ca nu care cumva să apari pe o listă de consilieri peste ceva vreme. Și nu am să te uit pentru că esti unul din cei care daunezi zi de zi pin activitatea ta de servilism.

 2. Părerologul de Tecuci | 13 septembrie 2014 at 13:59 | Răspunde

  Dacă vă aduceţi aminte, eu cam acuzam pe întemeietorul Republicii Delatecuci, cu multă vreme în urmă de fripturism, ciolănism, adică , pe scurt, de hoitărism, s-o spunem pe şleau, ce s-o mai dăm la întors.
  Şi uite că, datul din aripi pe lângă leşul Tecuciului din care smulg hartane liberalii, democrat-liberalii, pesedei ş.a., a dat roade şi pentru Pleşuvitatea-Sa…nu-i aşa ?! Mă refer la acei vulturi pleşuvi care se hrănesc cu leşuri şi a căror duhoare se dovedeşte a fi una din cele mai pestilenţiale arome din lumea vie…fâlfâiala asta prin şedinţele consiliului local s-a dovedit a fi una profitabilă. În spatele unui fospai de cultură subţire ca secreţiile hoitarilor,comentariile postate pe diferite , cum să le spun…aici, la Tecuci, l-or fi transformat pe acest individ alunecos în personalitate sadea ?! Haida-de, aşa ceva numai în Republica Delatecuci, populată cu dubioşeniile pseudopolitice se poate întâmpla. Leşul Tecuciului zvâcneşte,ciugulit de hoitari, dar încă nu a murit…de tot… Important este că, fără modestia care m-ar putea caracteriza vreodată, am avut dreptate în privinţa acestui alunecos şi urât mirositor personaj… Şi să ştiţi că şi alte predicţii de-ale mele se vor împlini…Şi cui foloseşte ?! Părerea mea…

 3. Domnule m-am uitat pe taxele afisate mai sus. De cand Primaria face – tămâiere mormânt – 64 ron/ 1 loc? Vine Primarul sa tamaieze sau poate directorul? Asta e pus pe jaf domle.

 4. Ce va mira? Suntem un oras numai de jurnalisti? In Tecuci sunt mai multi jurnalisti ca la Focsani. De la Buchir la ……… toti sunt mari jurnalisti. Si ca jurnalist onest se exprima dupa cum le este interesul. Cei care sunt in barca puterii vor lauda puterea , cei care sunt in opozitie vor injura puterea, asta e, se castiga bani buni si din asa ceva. Eu sunt si pentru unii si petru altii cu conditia ca din activitalea lor economica sa plateasca si statului taxele si impozitele cuvenite.
  Ieri Buchir era la Forta Civica si hulea PNL-ul, astazi e la PDL si lauda PNL-ul, maine poate e la PSD si huiduie PDL…….. mai stii…. totul e posibil in politica…….azi asa miine altfel astai politica Romaneasca de 25 de ani….. Poate maine dl Virgil Calmau semneaza adeziune la PDL sau PNL ce se va intampla cu protecuci.ro ????? si Buchir merge la UDMR ??
  In esenta pentru mine jurnalistii nu sunt altceva decat o prelungirile a politicienilor si o forta de manipulare in masa a acestora.

 5. Departamentul de deratizare | 11 septembrie 2014 at 09:48 | Răspunde

  Ce vor face acesti buchiri dupa ce Tuchel Gerhardt-Daniel nu o sa mai fie primar ?

  Cel mai bun exemplu a fost momentul in care directoarele politice PNL au fost schimbate din functii. Au fost doar cateva. Dar cand vor pleca acasa cei 7-800 sute de tuchelisti?
  Va fi un bocet si o jale de nedescris.

  Va veni ziua in care in Tecuci se va face curatenie. Va veni ziua in care Tuchel Gerhardt-Daniel si tot sistemul lui slinos si badaranesc vor plati pentru nemerniciile pe care le fac.

  Luati-o ca pe o promisiune!

  • Apropo de schimbarea directoarelor de la scoli. Va aduceti aminte ce tam-tam a facut primarul Tuchel, ca penelistele ar fi demisionat in semn de protest, bla-bla… Cand una dintre ele, persoana importanta,nu spun cine, a ramas in functie pana la data de 1 septembrie, cand ia expirat mandatul. Personalul angajat al scolii si profesorii dand petrecere de bucurie ca a scapat de directoarea, care la propriu ia terorizat din momentul in care a fost pusa in functie de primarul Tuchel.

 6. Frizerul de mustati | 10 septembrie 2014 at 19:35 | Răspunde

  Nu cumva Buchir a fost militian?
  Poate cineva sa dea amanunte? De ce a fost exclus din Militie?….
  Apoi, prin 1995 nu cumva facea bisnita cu mere in Piata Centrala?

  Alo! Conducerea PDL, unde l-ati gasit pe ciudatul asta? Il recunoasteti, e de-al vostru? Vi-l asumati?
  Alo! Presa. Il recunoaste careva ca ziarist? A fost vreo cineva coleg de redactie cu individul asta?

  Dar daca ii radem mustata pentru deconspirare? Asta nu cumva lucreaza la SC Pentagon, la Vali, patron liberal?

 7. Buchir este un propagandist toxic, la fel ca si seful sau Tuchel Gerhardt-Daniel.

  Buchir este proprietarul si autorul site-ului tecuceni.ro. Pe http://www.tecuceni.ro sunt afisate linkuri catre adrese de facebook sau bloguri anonime toxice, cele mai abjecte forme de atac impotriva celor care se opun regimului instaurat in Tecuci de catre Tuchel Gerhardt-Daniel.

  Acum un an, Buchir strangea semnaturi pentru demiterea lui Tuchel Gerhardt-Daniel acuzandu-l ca este dictator.
  Astazi, Buchir este purtatorul de cuvant al PNL si PDL.
  Astazi, Buchir este un propagandist toxic care promoveaza si distribuie un limbaj asemanator Văcarilor de la Tepu.

 8. Sunteti crezuti de tecuceni iar asta reprezinta un pericol pentru cei care isi doresc sa ramana sub pres mismasurile facute.Va doresc succes in continuare si sa nu lasati garda jos!

 9. D-l Buchir vrea un Tecuci mai curat si mai ordonat.
  Pentru a obtine acest lucru el crede ca trebuie sa atace zilnic ziaristii…. Ăsta e om normal? daca avea creier ca sa inteleaga ar fi stiut ca Tecuciul are un primar, un administrator si vreo 700 de angajati. Majoritatea chiar membri ACL. Ziaristii nu gestioneaza orasul.

  Din lunga si adacadabranta expunere a d-lui Buchir nu am inteles daca dansul este politician sau ziarist. Avem si o veste trista: Psihiatria nu da sanse de recuparare pentru dedublare sau disocierea personalitatii.

  D-l Buchir se da volintir in politica…. Desi, nici macar nu a ajutat vreo batranica sa treaca strada.

  Cat despre functia sa de purtator de cuvant in ACL Tecuci, luati o mostra de exprimare de la STAPANUL VORBELOR: „niciodata nu m-am dezis de actiunile mele si nici de actiuni. Asa ca voi deranja in continuare, asa ca va rog sa va obisnuiti cu asta”.
  MY PRECIOUS!

 10. Va prezint mai jos tarifele inventate de Primaria Tecuci care dovedesc dorinta de inavutire si de jefuire a locuitorilor municipiului Tecuci.
  Uitati si dumneavostra ce taxe a inventat acest individ, pana si la cimitir pentru a-si repara Range Roverul. Cata umilinta ofera acest individ cetatenilor municipiului Tecuci ? Nu mai exista asa ceva in lume.

  Tarifele pentru prestări servicii prestate în Cimitir sunt următoarele:

  – taxă anuală de întreținere cimitir – 17 ron/1 loc (daca intretii cimitirul nu intretii si locul ? Locul este situat in afara cimitirului ?)
  – taxă întreținere mormânt – 33 ron/ 1 loc (adica taiat iarba in 2 metri patrati)
  – tămâiere mormânt – 64 ron/ 1 loc ( de cand Primaria tamaiaza mormintele ?)
  La concesiune nici nu mai discutam. Platesti locul de 2 metri patrati si apoi platesti si intretinerea locului. Oricum taxe care sunt in afara normalului.
  – concesiune 1 loc 7ani/zona A – 456 ron
  – concesiune 1 loc 7ani/zona B – 228 ron
  – concesiune 1 loc 25 ani/zona A – 1.220 ron
  – concesiune 1 loc 25 ani/zona B – 612 ron
  – concesiune 1 loc 49 ani/zona A – 2.444 ron
  – concesiune 1 loc 49 ani/zona B – 1.220 ron
  – înhumare în groapă simplă – 228 ron – uitati si dumneavostra ce nesimtire!!!
  – înhumare în groapă cu boltă – 114 ron – uitati si dumneavostra ce nesimtire!!!
  – înhumare în groapă cu boltă suprapusă – 60 ron- uitati si dumneavostra ce nesimtire!!!
  – înhumare în cavou – 38 ron
  – întocmire acte – 22 ron – uitati nesimtire cum sa ei bani pe intocmire acte ? Adica cum se completeza un formular.
  – deshumare – 55 ron

  Tarife Lucrări funerare:

  – postament cruce – 207 ron
  – cruce mozaicată – 175 ron
  – vază – 51 ron
  – placă beton armat – 57 ron
  – capac mozaicat – 207 ron
  – zidire criptă – 241 ron
  – boltă zidită – 866 ron
  – boltă betonată 1 loc – 751 ron (omul asta Primarul e [xxx] cap ? Sau este foarte lacom ?Uitati si dumneavostra pentru ce va cere el 7 milioane.)
  – boltă betonată 2 locuri – 1.477 ron (omul asta Primarul e [xxx] cap ? Sau este foarte lacom ? Uitati si dumneavostra pentru ce va cere el 15 milioane.)

  – bordură 1 loc – 1.429 ron (omul asta Primarul e [xxx] cap ? Sau este foarte lacom ? Uitati si dumneavostra pentru ce va cere el 14 milioane.)

  – bordură 2 locuri – 2.610 ron (omul asta Primarul e [xxx] cap ? Sau este foarte lacom ? Uitati si dumneavostra pentru ce va cere el 26 milioane.)
  – bordură 3 locuri – 3.031 ron
  – cavou 2 locuri – 6.202 ron
  – cavou 3 locuri – 6.722 ron
  – cavou 4 locuri – 8.886 ron
  Mai este de comentat ?????

 11. Cum a ajuns mare director la Cimitir [continut neagreat] s-a gandit ce sa faca? Cum nu-i venea nici o idee mai acatarii [continut neagreat] a zis sa mareasca taxele. Zis si facut. Astazi oficiosul primariei publica birurile puse pe bietii tecuceni de maretul director. N-are ce-i drept legatura cu „cocoselul” Buchir (sau alti Pohribi, Aide… vajnici intorcatori de arme la ceas de seara…) dar are legatura cu felul in care cei aparati de nominalizatii anterior isi bat joc de oras si de locuitorii sai.

 12. Serios acum , Buchir asta ce studii are??? Ce vrea el sa faca?? El e un rupt de foame ca si toti ceilalti Grigoras etc etc ,stai ca o dau sii pe PNL Curteanu etc etc rupti carora nu le mai ajung Banii . Ei habar nu au sa tina un discurs eu as face un concurs pentru a vedea cine e cel mai agramat si balbait dintre toti…vai de capul vostru

 13. Individul asta nu este nici jurnalist, nici politician, nici purtator de cuvant al ACL (nu a emis niciun comunicat de presa si nu a tinut nici o conferinta).

  Specimenul asta este pus de Tuchel sa arunce cu cacat in ventilator si sa imprastie in online mizeria produsa de partid.
  Uitati-va pe paginile de facebook ale liberalilor-tuchelisti. Din slugarnicie si servilism (plus o doza consistenta de prostie), tuchelistii dejecteaza like-uri si isi manjesc profilul personal cu majunul din latrina gestionata de Tuchel.

  Doriti sa publicam nume si linkuri?…

 14. Voi posta un singur comentariu pentru cei ce au urechi sa auda si creier sa inteleaga.
  Intotdeauna, in demersurile mele am criticat problemele din comunitate, spre deosebire de cei care au dorit doar sa comenteze, sa stea ascunsi, nu si sa actioneze. Desi incercati sa dati o tenta cum ca nu mi-as fi pastrat aceeasi linie, la o analiza mai atenta, nu una superficiala asa cum sunteti obisnuit, veti vedea ca va inselati profund. Dar oricum, fac parte din zbuciumarile partidului in care v-ati colorat, domnule administrator sau jurnalist, cum doriti sa va spun. Am atacat neregulile si le voi ataca in continuare. Da, am avut o surpriza neplacuta sa constat ca acele persoane care altminteri s-au pozitionat fie independente, fie cand cu unul cand cu altul, in situatii speciale s-au facut nevazuti. Si cred ca se stiu cei la care fac referire.
  Intotdeauna am fost un om de dreapta si am criticat stanga, in orice moment a fost nevoie, indiferet ce forme a luat, spre deosebire de altii. Voi continua sa fiu o persoana care va face acelasi lucru, atat in politica, cat si in viata de zi cu zi, iar ipocrizia unora nu au ce sa cauta in discutia publica. Diversele presiuni la care am fost supus, nu au venit niciodata din zona de dreapta. Din pacate, unii dintre noi s-au invatat ca a face politica inseamna sa ameninti si sa discreditezi, nu sa discuti, sa colaborezi.
  Nu m-am dezis niciodata de la aceste valori, si pe parcursul timpului, am avut intradevar diverse reactii, spre deosebire de altii care au preferat sa doarma pe canapeaua calduta, in confortul casnic, butonand calculatorul.
  O serie de informatii plasate in aceast articol sunt false, dumneavoastra dorind doar sa manipulati. Nu am timp de prostiile de care sunt acuzat, unii dintre noi trebuind sa mai si munceasca ( in asta consta esenta doctrinei de dreapta), iar activitatea politica o fac din pasiune, prin voluntariat, avand valori in care cred, sperand la un Tecuci mai curat, mai ordonat, cu oameni care sa plateasca taxe si impozite avand activitati care sa genereze acestea. Intotdeauna am condamnat pe cei ce fenteaza platile catre buget sau catre furnizori sau prin proceduri de faliment, deschizandu-si mereu firme noi, cu buna stiinta, bineinteles.
  Cred ca este momentul sa devenim seriosi si responsabili, atat de ceea ce afirmam cat mai ales de actiunile noastre, care trebuie sa fie benefice comunitatii si nu unui grup de interese. A confunda interesul comunitatii cu cel al unui grup de persoane, este nu doar grav si daunator ci si descalificator.
  Sunt sigur ca in perioada urmatoare vor mai exista atacuri, doar ca sunt imun la acestea, eu personal desfasurandu-mi activitatea politica intotdeauna sub presiune, dar niciodata nu m-am dezis de actiunile mele si nici de actiuni. Asa ca voi deranja in continuare, asa ca va rog sa va obisnuiti cu asta.
  Despre partea de comunicare, fiti sigur ca atunci cand vor fi comunicate sau conferinte de presa, veti fi informat, asemenea tuturor, nefacand nici o discriminare, asa cu fac altii.
  Va doresc succes in activitatea dumneavoastra si sper ca timpul sa va convinga asupra intentiilor atat a mele personale cat si a celor politice.

  Cu stima,
  Daniel Buchir
  Acelasi cetatean activ al Tecuciului

  • Ce insemna dreapta domnule Buchir? cum o definiti dumneavostra?Care partid este de dreapta, fiindca partidul de stanga il cunoastem cu exactitate. Nu de alta, dar asa vrea sa ma inscriu si eu in dreapta.

  • Popovici Dorinel | 9 septembrie 2014 at 20:54 | Răspunde

   Domnul Buchir sustine ca unele informatii ar fi false, dar nu ne spune care anume. Domnule draga, nu este adevarat ca ati initiat o petitie online pt. demiterea primarului Tuchel? Nu este adevarat ca ati depus nenumarate cereri administrative la primarie, prin care cereati informatii, la care nu ati primit raspuns niciodata? Nu ati dat un comunicat in care solicitati primarului sa nu mai tina presa in lant si sa nu de-a informatiile in mod preferential? Nu ati atacat activitatea consiliului local? Eu nu inteleg unde este dezinformarea? Dumneavoastra sustineti ca aparati interesul comunitatii si nu pe cel al unui grup. Bun! Eu din toate luarile dvs. de pozitie am observat atacuri numai la adresa primarului Tuchel nu si-a PSD-ului. Observ ca unde inainte capul tuturor relelor din oras era primarul Tuchel – ca altfel nu stiu de ce solicitati un referendum de demiterea a acestuia- iar acum, dupa ce ati ajuns la ,,masa bogatilor”, ca sa nu spun ciolan,vad ca ati gasit alti vinovati. Eu unul cred ca atitudinea dvs va descalifica si prostii sunt afirmatiile si sustinerile dvs. care nu au nici-o legatura cu realitatea.

 15. Tecuciul este singurul oras din Romania in care asa zisii politicieni scriu impotriva ziaristilor. Zi de zi;
  Intr-un limbaj mizerabil, scabros.

  Aceasta anomalie este coordonata, dirijata si sustinuta financiar de catre Tuchel Gerhardt-Daniel. Este viziunea unui primar needucat, limitat social si razbunator, care a strans in jurul sau o gasca de lachei dispusi la cele mai josnice actiuni.

  Traseistul si duplicitarul Buchir este doar un exemplar de suprafata din plutonul de comando organizat si finantat de catre Tuchel pentru a-i teroriza pe cei care se opun regimului său dictatorial.
  Atentie! Istoria ne-a dovedit ca dictatorii au, invariabil, o singura soarta.

 16. Cine – i bichir asta? E din Tecuci? si asta-i pulitician? Domle administrator dumneata vrei sa faci publicitate anonimilor? Daca vrei sa publici articole scrie despre politicienii Tecuciului, oameni cu caracter, cu bun simt, care au reprezentat ceva pentru Tecuci ing. Eduard Finkelstain, ing. Cristian Basalic, dr. ing. Gheorghe Lazar; nu despre hoti si anoninimi.

 17. Trandafir de Tecuci | 9 septembrie 2014 at 07:36 | Răspunde

  Buchir face ceea ce trebuie sa faca adica sa distraga atentia de la jegul generalizat din Tecuci.Am ajuns dupa doi ani de tuchelizare sa nu mai vorbim despre eventuala dezvoltare a orasului ci ,iata, despre Buchir si altii ca el.Pierdem timpul in timp ce Tecuciul se scufunda in mizerie.”Gestiunea jegului” ar trebui sa se numeasca Primaria.

 18. Radulovici Stefan | 9 septembrie 2014 at 07:20 | Răspunde

  Ei da, uite ce zacea si in asta ! Banul e ochiul dracului. Astia pentru ciolan sunt in stare sa calce si pe cadavre.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.