shopify
analytics tool

Dan Diaconescu trece pe la Tecuci şi Galaţi cu „DD mobilul”

DD mobil

Candidatul de pe locul 1 al listei PPDD la alegerile pentru Parlamentul European, Dan Diaconescu, va vizita astăzi Galaţiul şi Tecuciul la bordul celebrului „DD mobil” marca Mercedes, pe care susţine că l-a adus chiar de la Vatican.

Potrivit preşedintelui PPDD Galaţi, Picu Apostol Roman, Dan Diaconescu şi echipa sa vor fi întâmpinaţi de liderii locali ai PPDD la Tecuci şi se vor deplasa spre Galaţi, urmând să aibă mai multe opriri, pentru a discuta cu localnicii, la Iveşti, Piscu şi Independenţa. La Galaţi se va ajunge la orele serii, după care echipa PPDD va pleca spre Constanţa.

„DD mobilul” este condus de secretarul general al PPDD, Liviu Neagu. „Găselniţa” electorală a lui Dan Diaconescu atrage mulţimea de gură cască, dar cum acesta şi-a propus să străbată un traseu foarte lung într-un timp foarte scurt, bugetul de timp al periplului electoral va fi consumat mai mult pe şosele decât la întâlniri cu alegătorii.

Oricum, indiferent de rezultatele obţinute de PPDD la alegerile de pe 25 mai, povestea cu „DD mobilul” va intra într-o retrospectivă a campaniei electorale, despre cum politicienii români încearcă să atragă atenţia, să îi ia piuitul alegătorului de drept comun, prin gesturi sau apariţii neobişnuite.

Sursa: presadegalati.ro

Fii tu primul care comentează on "Dan Diaconescu trece pe la Tecuci şi Galaţi cu „DD mobilul”"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!