shopify
analytics tool

Dă muzica mai tare!

jandarmiJandarmii au ajuns vineri pe strada Constructorilor din Tecuci, la locuinţa lui Ionel Ene, de 25 de ani, care locuia în imobil fără forme legale.  Nemulţumiţi că Ionel nu îi lasă să se odihnească, vecinii acestuia l-au reclamat pe tânăr pentru faptul că ascultă tot timpul muzică la maxim. Conform surselor, oamenii legii i-au cerut şi ei lui Ionel să dea muzica mai încet, dar nu au reuşit decât să îl enerveze pe tecucean. Care acum va trebui să plătească 500 de lei amendă, pentru că probabil nu a auzit când i s-a zis cu vorba bună – era muzica la maxim, de!
Beat şi încăpăţânat, dar cu permis
Beat fiind, Petrică Popa îşi conducea maşina pe strada 1 Decembrie 1918 din Tecuci, când a fost oprit pentru un control de rutină de către jandarmi.  Şoferul a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Echipajul de ordine publică i-a făcut tecuceanului dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de prelevare a probelor pentru stabilirea alcoolemiei.
Jandarmeria nu iartă
41 de amenzi în valoare de 10.000 lei – acesta este rezumatul activităţilor de weekend ale Jandarmeriei gălăţene. Militarii au sancţionat în principal încălcarea ordinii şi a liniştii publice.

sursa: viata-libera.ro

Fii tu primul care comentează on "Dă muzica mai tare!"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!