shopify
analytics tool

Curtea Constituţională a decis: Alegeri într-un singur tur

spre-sectia-de-votare

Curtea Constituţională a respins contestaţia jurnalistului Liviu Avram. Astfel, judecătorii au decis că alegerile se vor organiza într-un singur tur.

Astfel, legea electorală rămâne neschimbată, alegerile locale urmând să aibă loc într-un singur tur de scrutin, în 5 iunie.

11 Comments on "Curtea Constituţională a decis: Alegeri într-un singur tur"

 1. Alupoaie Tepenel | 6 mai 2016 at 10:33 | Răspunde

  Propagandistii tepeni au urcat pe facebook brosura RAPORT DE ACTIVITATE, scoasa pe banii primariei, adica din taxele si impozitele tecucenilor. Bineinteles ca tot ce scrie acolo sunt minciuni, adevaratul raport este acesta;
  RAPORTUL PRIMARULUI TUCHEL PE ANII 2012-2016;
  – PROIECTE EUROPENE DEPUSE – ZERO
  – BANII DE LA UNIUNEA EUROPEANA – ZERO
  – INFRASTRUCTURA REALIZATA – ZERO
  -BLOCURI ANVELOPATE – ZERO
  – SUBSOLURI IGIENIZATE- ZERO
  – LOCURI DE MUNCA, DIN CELE 3000 PROMISE – ZERO
  -CORUPTIA – UN DIRECTOR DE SPITAL RIDICAT DE DNA, 2 DOSARE LA DNA, TRIMISE DE CURTEA DE CONTURI
  -DETURNAREA A 30 MILIARDE LA GROAPA DE GUNOI
  – AMENZI DE 4 MILIARDE DE LA FINANTE PT. INCREDINTARI DE CONTRACTE IN MOD ILEGAL
  – 2 MILIARDE DE PLATA LA ANGAJATI PRIMARIEI DATI AFARA DE TUCHEL IN MOD ILEGAL, etc, etc..
  Ce mai ramane din raportul tepeanului? Nimid, poate doar tupeul de taran.

 2. Un singur tur de scrutin este suficient în condițiile obligativitățiiprezentei la vot a tuturor celor cu drept de vot . Deocamdata legea electorala nu prevede așa ceva, deci putem spune că deciziaCCR este una antidemocratică si favorizează primarul în functie în general.Din fericire nu este cazul la noi, actualul primar nu are nicio șansă, atât Catalin Hurdubaie,Claudiu Gavril sau Vasile Diaconu sunt mult peste actualul edil atât educațional cât și moral.Nu-mi fac griji,Tuchel nu va mai fi primar.

 3. Un tecucean | 5 mai 2016 at 14:08 | Răspunde

  Eu nu cred ca Tuchel+slugile aferente poate voturi mai multe decat PSD-ul sa spunem chiar si in conditia unui candidat PSD cel mult sters.Si mai cred ca a doua zi dupa alegeri vom asista la multe surprize.Sa vedeti ce intorc “armele” alde Buchiri si sindroame … sa te tii articole “ce rau era Tuchel si ce bun e asta nou…” .Abia astept 6 iunie.

  • Angelica Botosel | 5 mai 2016 at 19:54 | Răspunde

   Locul lor este la puscarie. Sper ca viitorul primar sa predea la DNA toate contractele de incredintare directa si ordinele de plata, sa se afle la cine s-au dus banii, asa pot fi prinsi mafiotii.

 4. Valeria Victrix | 4 mai 2016 at 21:31 | Răspunde

  gata cu joaca… cel puțin știm că demorația a murit, oficial, la 04.05.2016 …

 5. Tapeanul e in avantaj! Sunt prea multi candidati si unii din ei chiar nu sunt buni de nimic iar sustinatorii lor au o atitudine de idioti ,vin si ne spun cu cine sa votam ! De ce ?Noi suntem itr-atat de tampiti sa nu stim ?Sau poate li s-a promis vreun post in primarie ?

  • Sindromul dispare. Daca pleaca tuchel, cine-i mai plateste pe cei doi de la Foscani? Ramona si Ionel? Buchir… o sa fie o perioada neutru sau anti oricine, dupa incearca sa treaca in barca primarului care o sa fie. Dvs. omiteti ceva, psd nu are doar candidat sters si care intr-un dialog cu un om serios ar pierde garantat, ci un staf care face anti-campanie altor candidati: ala fura, ala e pe invers, ala e bataus, ala e betiv, cand in cele mai multe cazuri mint. Tuchel nu cred c-o sa castige, nici psd, pentru ca are un candidat sters si un lider compromis de Tuchel, ci altcineva. La locale se voteaza omul, nu partidul. E printre noi, e instruit, modest si stie administratie. In varianta absurda in care Tuchel nu se da plecat si ramane in consiliu, candidatul de care zic ar matura cu tuchel pe jos. P.s(e singurul care nu s-a compromis cu oameni din tabara lui tuchel care au trait din bani publici)

   • Cine e ala? Nu de alta, dar sa il votez si eu.

   • Personal cred că este vorba de dl Traian Bălănică. Oricum eu îl votez pentru postul de Primar al municipiului Tecuci.

   • Si eu cred ca e vorba de Balanica .
    Diaconu a fost consilier , a avut ocazia sa se afirme dar nu a facut-o pentru ca i-au placut avantajele.
    Hurdubae + Grosu =amalgam ciudat.
    Gavril+Carmen Axenie +Liviu +alti hoti=toxic.
    Trandafir = sa fi cretin sa votezi asa ceva.
    Tuchel =NUUUUU( la puscarie cu el)

 6. Din cate am inteles la Tecuci din noua candidati au ramas sapte. Daca pana la urma raman toti vom avea un primar nereprezentativ.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*