shopify
analytics tool

UPDATE Cuplurile de aur vor fi premiate de Sf. Gheorghe

CupluriUPDATE ATENŢIE, la 23 aprilie 2013 vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie în perioada 1 ianuarie 2012-23 aprilie 2013, nu toate cuplurile care au împlinit această frumoasă vârstă până în prezent, deoarece acestea au fost premiate în trecut. Până astăzi, 16 aprilie, s-au înscris 90 de cupluri.
ŞTIRE INIŢIALĂ: În şedinţa ordinară de luni seară a Consiliului Local Tecuci a fost aprobat un proiect care prevede ca premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie, să se facă o singură dată, anual, în cadrul “Zilelor Tecuciului” prilejuite de sărbătorirea patronului spiritual al municipiului – Sf. Gheorghe. Vor fi premiate cu 1000 lei cuplurile care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: au împlinit 50 de ani de căsătorie la data depunerii cererii; au locuit neîntrerupt, în ultimii 10 ani, în municipiul Tecuci; nu au datorii la bugetul local. Sumele necesare acordării premiului vor fi prevăzute anual, în bugetul local şi vor fi plătite cu ocazia manifestărilor organizate de sărbătorirea Patronului spiritual al municipiului.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

4 Comments on "UPDATE Cuplurile de aur vor fi premiate de Sf. Gheorghe"

  1. asa isi asigura primarul voturile pentru urmatorul mandat, dar uita un lucru : bietii pensionari amagiti cu o suma de tot rasul sunt pe cale de disparitie. Cu suma asta nu mai supravietuiesc 3 ani si 2 luni !

  2. de ce informati lumea gresit ..in ceea ce priveste acea remuneratie ….este de doar 300 de roni ! nu 1000 de lei …daca intradevar sunteti un ziar demn de apreciat va rog sa aduceti argumente in privinta aceasta ! va , multumesc !

    • Argumentul il gasiti in prima fraza a stirii. Exista un proiect aprobat de Consiliul Local Tecuci care prevede premierea cu 1000 de lei. Cred ca am proiectul in format pdf. Daca vreti neaparat pot sa vi-l trimit daca-mi lasati un e-mail valid intr-un comentariu care nu va fi afisat. Sau puteti suna la Primarie sa intrebati. Cu tot respectul, dar nu intra in sarcinile mele sa fac imagine consiliului local sau primarului dar pt ca sunteti un cititor al ziarului pot sa fac un efort sa vi-l trimit.

      • buna seara si va multumesc nespus de mult pentru efortul depus in ceea ce priveste argumentul la post-ul meu…..anul trecut se facuse o lista in ceea ce priveste premierea celor ce implinesc peste 50 ani de casatorie si nu si-au mutat domiciliul si nu detin nici restante la bugetul local,, ceea ce au fost informati acum un an, suna ceva de genul (vor primi doar 300 de lei )de accea am venit cu un contraargument!In primul rand este o initiativa buna in ceea ce priveste premierea cu o astfel de suma …sunt bucuros sa astept acel pdf pe adresa de e-mail mentionata la completarea campurilor obligatorii(o intrebare as mai avea )vor fi sunati>???sau instiintati????

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!