shopify
analytics tool

Cum poţi să fii arogant ?

Staicu Iuliana - secretarul consiliului local Tecuci

Deoarece mai avem câte ceva de spus şi de sesizat o să mai scriem despre indivizii eşuaţi în politică, despre tunurile din administraţie, despre nesimţirea funcţionarilor publici, despre lucrurile care ne enervează, despre mârlani. Astăzi o să vă relatăm despre AROGANTA în administraţia locală (la vârf).

Deoarece în aceste zile în mediul politic local e agitaţie, ne-am propus să vă ţinem la curent publicând ceva mai alert articole referitoare la aceste evenimente de interes local. Prin urmare dorim să ne informăm din mai multe surse pentru că informaţia să nu ajungă la dumneavoastra denaturată. Consiliul local este una din sursele de informare. În încercarea noastră de a contacta Secretarul Consiliului local ne-am lovit de un zid ce se numeşte REFUZUL COMUNICĂRII.

Am mai aflat de exemplu că, secretara primarului a instituit o regulă, cu de la sine putere, să nu comunice numerele de telefon (de serviciu) al funcţionarilor din Primărie pe motiv că AŞA E CORECT. Am specificat că nu doresc numărul personal al secretarului Iuliana Staicu ci numărul de serviciu. Fără succes. Am sunat de câteva ori prin centrala primăriei dar fără rezultat. Pe surse am aflat numărul de serviciu şi am sunat de 6-7 ori. Ceva mai târziu am fost sunat de Iuliana Staicu şi am încercat să aflu cum pot să mă documentez conform legii 544. Aceasta mi-a răspuns: Faceţi-mi o cerere şi depuneţi-o la registratură. ŞI MI-A ÎNCHIS TELEFONUL ÎN NAS. ( şi credeţi-mă că a durut că eu am NAS !!!). Discuţia a fost purtată în prezenţa a doi tecuceni şi cu telefonul pe speakerphone.

CAR-Unirea-Tecuci-Repatriere-defuncti

12 Comments on "Cum poţi să fii arogant ?"

 1. Bai mandru ca sunt tapean,tu chiar nu ai ce face?dute ma la coada vacii de asskisser ce esti

 2. Fotografia este exceptionala !

 3. Vra sa zică, după ce ca sta ca omu fără simt într-unul din apartamentele ANL ( si alți nu prea au unde dormi) mai si falsifica concursul pentru postul de secretar al primăriei Tecuci. Madam nu stie sa poarte o conversație cu oamenii care își plătesc taxele. Am întrebat pentru postul de secretar si mi-au zis ca a fost ocupat prin concurs. Mai sa fie, am zis eu… asa repede?
  Pai daca știam ca vine duduia asta nici nu ma mai deranjam, iar in ceea ce privește pregătirea juridica sa stiti ca stau mult mai bine ca doamna “dansa”. Pentru domnul “mandru ca sunt tapean” : pe timpul războiului pentru instigare tratamentul era un glont (daca tot vorbiti de Hitler). In ceea ce privește “Gerhardt”, un baietel cu ochii albastrii mi-a zis ca si-a pus numele acesta strategic, nu pentru ca urma sa candideze la postul de primar al Tecuciului, ci pentru ca avea sa se sfârșească încrederea oamenilor fata de “politic” si pentru orice eventualitate numele acesta de neamț avea sa ii mai dea o șansa la minciunile spuse in fata oamenilor. Nu știa ca o sa candideze la Tecuci, bănuia doar. Pentru cei care nu știu ce înseamna “MITOMAN” pun aici definiția: Cea mai simplista definiție a mitomaniei este aceea de tendința patologica de a minți. Practic, mitomania se manifesta prin denaturarea adevărului sau prin născocirea unor intamplari extraordinare de către o persoana, cu scopul de a atrage atenția celor din jur asupra sa, de a ieși in evidenta și a obține admirația si simpatia anturajului. In definiția scrisa anterior, recunoașteți vreun personaj care sa se încadreze? O sa vedem asta in comentariile viitoare.
  Doresc multa minte la toți!!!

 4. Si totusi, apreciez mai mult printul, doarece ramane in colectiile oamenilor si bibliotecilor, si ce este mai important, nu poate fi modificat dupa publicare.

 5. Doamne cum se mai adună și cum se aseamănă mârlănia și aroganța…oamenii ăștia nu știu că suma celor două defecte=prostie…! Iartă-i Doamne că nu știu ce fac! O să-i pedepsească tecucenii exact peste doi ani…când țucalul va primi votul peste bot…

  • Ce peste doi ani la vot frate? Va primi in scurt timp el si echipa de profesionisti. din pacate va fi greu pentru urmatorul primar ca vreo 2 ani nu va avea de facut decat sa umble de recupereze banii care au fost furati, de pe la galbenus, kligor si altii. Se va recupera totul

 6. Cum de nu am stiut noi pana acum ca la Tepu se ascunde “Closca cu oamenii cei mai inteligenti”,ca daca stiam ceream mai demult sa fie adusi in primaria Tecuci.

 7. mandru ca sunt tapean | 18 iunie 2014 at 19:34 | Răspunde

  Domnul Tuchel a venit la Tecuci ca sa va arate cum se conduce un popor. fiindca voi de 25 de ani nu ati avut conducatori adevarati in orasul asta. Era firesc sa vina cu o intreaga echipa de profesionisti.
  Fiind si neamt, domnul Tuchel este pentru Tecuci cam cum a fost Hitler pentru Germania sau pentru omenire…… UN PROVIDENTIAL, UN SALVATOR!
  Si inca ceva: Domnisoara Staicu Iuliana este o lady in adevaratul sens al cuvantului. Ar trebui sa faceti reverente cand o vedeti si sa o tratati cu respect, stima, chiar veneratie.

  • Da nu vrei sa ne si inchinam cand trec prin fata noastra bre “mandru ca sunt tapean”?deeh prostul care nu-i fudul,ala nu e prost destul! Ala esti tu ca daca ai avea un dram de creier ti-ai da seama ce tampenii scoti matale pe gura.Sau mai sigur nu esti tapean dar postezi cate un coment doar asa sa ii enervezi pe tecuceni.

  • Iata cu ce se ocupa primarul; In urma Notificarii de atribuire la cumpararea directa numarul 110859 din data de 18.06.2014, Primaria Tecuci atribuie prin incredintare directa un contract de prestari servicii. Firma vranceana SC START UP CONCEPT SRL din comuna Tulnici, primeste acest contract contra unei sume lunare de 3.400 lei, pentru o perioada de 7 luni pentru Servicii de editare si tehnoredactare. Deci valoare totala este de 23.800 lei. Firma este infiintata la 06.06.2014. Banuiesc ca astia se vor ocupa de editarea si tehnoredactarea ziarului Tecuceanul, unde este slavit primarul si batjocoriti ceilalti tecuceni.

   • asta e firma lui pelin. el are legatura cu tulnici/lepsa, acolo unde isi are sediul firma.

    Denumire platitor: START UP CONCEPT SRL
    Adresa: COZA – Coza
    Judetul: VRANCEA
    Numar de inmatriculare la Registrul Comertului: J39 /297 /2014
    Act autorizare: –
    Codul postal: 627366
    Telefon: 0762076071
    Fax: –
    Stare societate: INREGISTRAT din data 06 June 2014

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!