shopify
analytics tool

Un ţep în coasta Gărzii de Mediu

Primar TepuÎn cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc ieri, la sediul Gărzii de Mediu Galaţi, coordonatorul acestei instituţii, Mihai Turcu, i-a acuzat de lipsă de responsabilitate pe primarii din judeţ care nu au rezolvat încă problema colectării deşeurilor.
Acest aspect este unul monitorizat de către Uniunea Europeană şi nu ne putem permite să existe abateri. Tocmai în acest context am să dau un exemplu de comună în care primăria nu a rezolvat nici până acum această problemă a vechilor gropi de gunoi. Este vorba de Ţepu”.
„Nu ştiu ce culoare politică are primarul de acolo şi nici nu mă interesează. Însă în condiţiile în care vorbim de un an de zile de problema colectării deşeurilor, la Ţepu sunt inclusiv indicatoare către vechile rampe de gunoi. Nu este admisibil aşa ceva şi avertizez că în acest caz vom vorbi despre o sancţiune certă”, a declarat Turcu.
Contactat telefonic, primarul comunei Ţepu, Daniel Ţuchel, a spus că lucrurile nu stau aşa cum au fost ele expuse de către comisarul-şef de la Galaţi.„Comuna Ţepu a rezolvat problema deşeurilor fără să ceară ajutor prin alte părţi. Noi avem aici propriul serviciu de salubritate, au fost achiziţionate pubele şi există un contract pentru transportarea deşeurilor colectate din comună către groapa de gunoi de la Tecuci”, a obiectat Ţuchel.  …citeste intreg articolul

Fii tu primul care comentează on "Un ţep în coasta Gărzii de Mediu"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!