shopify
analytics tool

Cristi IRIMIA, consilier județean PNL: ”Primăriile vrâncene pot duce din nou gunoiul la Tecuci, a afirmat vicepreședintele CJ, Ionel Cel-Mare

Buldozer Rampa Rates Tecuci

Cele 52 de comune care au avut contracte cu societatea care administrează groapa de gunoi de la Tecuci vor putea, începând de azi, să ducă iarăși gunoiul în localitatea menționată. Contractele vor fi derulate până la finele acestui an, din 2017 urmând a se găsi noi soluții pentru că și groapa de gunoi de la Tecuci va fi închisă.

În ședința ordinară din 2 august, consilierii județeni liberali, prin vocea colegei Dorina Vraciu, i-au cerut detalii (vezi VIDEO mai jos) vicepreședintelui Consiliului Județean, Ionel Cel-Mare, despre problema depozitării gunoaielor la Tecuci, în condițiile blocajului apărut, dar și despre proiectul Vrancea Curată, un proiect al CJ aflat într-o mare întârziere. Cel-Mare a precizat pe 2 august că problema cu gunoiul dus la Tecuci va fi rezolvată și că va merge să discute cu responsabilii societății care administrează groapa de gunoi. Iată declarația din 2 august:

Ionel Cel-Mare: ”Am fost joi la Tecuci, vom merge și mâine, 3 august, să ne întâlnim iarăși cu directorul rampei de la Tecuci, cu primarul și cu cei de la CJ Vaslui, pentru că și vasluienii duc tot acolo gunoiul. Ne propusese ca din 18 august să ducem iarăși gunoiul la Tecuci, datorită faptului că primarul (n. r. – Cătălin Hurdubae – PSD) este nou ales și nu a știut exact tot ceea ce se petrece acolo. Mâine (n. r. – 3 august) mergem acolo și începând de poimâine (n. r. – 4 august) vom putea duce deșeurile la Tecuci. Cât privește Vrancea Curată, mai sunt probleme cu punctele de colectare din anumite comune care nu sunt gata. (…) Sperăm ca până pe 15 august să fie terminate. Proiectul integral va fi finalizat până pe 31 decembrie.”

Din declarația făcută în cadrul ședinței ordinare din 2 august, reiese că problema gunoaielor a ținut de o lipsă de comunicare între noul primar al Tecuciului, Cătălin Hurdubae, acesta având mai multe întâlniri cu reprezentanți ai administrațiilor județene din Moldova, interesate de problema gunoaielor.

Sursa: vranceamedia.ro

5 Comments on "Cristi IRIMIA, consilier județean PNL: ”Primăriile vrâncene pot duce din nou gunoiul la Tecuci, a afirmat vicepreședintele CJ, Ionel Cel-Mare"

 1. Cred ca va scapa esentialul : daca gunoiul din Tecuci nu mai poate fi depozitat la Groapa de gunoi a orasului, va trebui sortat, ambalat si transportat in alte judete. Cheltuielile suplimentare care vor apare vor determina cel putin dublarea taxei de habitat, pe care o platim anual.

 2. E vorba de bani. De multi bani. De locuri de munca pentru partid, de cheltuieli cu dedicație, etc.

 3. Dupa ce groapa de la Tecuci va fi inchisa noi unde vom duce gunoiul? Trebuie facut urgent un proiect pe fonduri europene, pentru o groapa de gunoi ecologica, sa recuperam cei 4 ani pierduti in mandatul Tuchel.

 4. Ce-i asta, admin, o gluma, un pamflet? Spuneti-mi ca ati glumit, admin, ca eu nu mai stiu de gluma. Cu atatea intamplari sinistre sau absurde pe care le traim, are mai mari sanse sa fie o realitate, nu o farsa.
  Exista o societate in Tecuci care are libertatea sa negocieze cu cine vrea solul, aerul, sanatatea acestui oras? Cine i-a acordat (vandut) aceasta libertate?
  Am ajuns groapa de gunoi a judetelor vecine? Bataia de joc a comunelor din Vrancea si Vaslui?
  Pana acum, de la impartirea in judete facuta de Ceausescu, eram doar bataia de joc a Galatiului, si ne obisnuisem cu asta. Inghitim si acum fara sa reactionam magarii, precum cu canalizarea facuta de Bacalbasa si Tancrad, gandita pentru a consuma fonduri pe seama prostilor de tecuceni. Functioneaza sau nu functioneaza, nu stim. Dar emana miros mizerabil, iar strazilor pe care a cazut „norocul” le-au stricat asfaltul si sunt si astazi, dupa doi ani, la fel.
  Dl Tuchel nu stim ca s-ar fi sesizat. Poate o face dl Hurdubae. Asteptam.

  • Nu, nu este o gluma. Si in conferinta de presa, asa cum ve-ti vedea in zilele urmatoare, a facut public faptul ca judetele invecinate pot aduce gunoi la Tecuci pana la inchiderea gropii de gunoi. Revenim cu detalii.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!