shopify
analytics tool

Crimă oribilă la Corod

Ioan Grecu Crimă oribilă la Corod. Un bărbat şi-a ucis mama, a tăiat-o în bucăţi, apoi i-a dat foc. O crimă oribilă a avut loc, astăzi, în comuna gălăţeană Corod. Ioan Grecu, de 51 ani, şi-a omorât cu sânge rece mama, a tranşat-o şi apoi i-a dat foc în curte. Din primele informaţii, se pare că între cei doi erau relaţii tensionate.  Tudora Grecu, de 75 de ani, a fost ucisă cu cruzime chiar de propriul fiu. Ioan Grecu nu era căsătorit, obişnuia să se îmbete şi să facă scandal aproape în fiecare zi. În această dimineaţă, cei doi s-au certat violent şi, într-un acces de furie, bărbatul şi-a ucis mama. După ce a ucis-o, a tranşat-o şi apoi i-a dat foc în curte. Descoperirea a fost făcută de către  vecini, care au observat care a observat că ucigaşul avea un comportament foarte ciudat. S-au apropiat şi au găsit trupul neînsufleţit al bătrânei, pe jumătate ars. Imediat, vecinii au sunat Poliţia pentru a anunţa terifianta crimă.
Vecinii credeau că fac grătar
Avram Vasilica povesteşte îngrozită cum a găsit cadavrul bătrânei. „Dimineaţă, am văzut mult fum şi agitaţie în spatele casei. Apoi, am simţit un miros puternic de carne. Am crezut că fac friptură. Nici prin cap nu mi-a trecut ce se petrece aici. M-am uitat mai bine şi am văzut picioarele femeii. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă. Am găsit-o tăiată, în bucăţele, cu picioarele puse pe piept. Sunt îngrozită”, ne-a povestit Vasilica Avram.
„Era un om violent, dar nu îl credeam în stare de aşa ceva. Suntem şocaţi, nu ne vine să credem că a omorât-o cu atâta sânge rece. El se îmbăta foarte des şi o mai bătea”, ne-a povestit şocat un alt  vecin.
Criminalul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut de poliţişti. Bărbatul a fost reţinut pentru omor calificat şi riscă până la 25 de ani de temniţă.

Sursa: adevarul.ro

Fii tu primul care comentează on "Crimă oribilă la Corod"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!