shopify
analytics tool

”Creația intelectuală” a lui Robin

sindromul-local-1024x683

În data de 12.05.2016 în ziarul online ”Sindromul Tecucean” a apărut articolul „Candidatul Vasile a pierdut deja alegerile” semnat de Robert ce cred că suferă de sindromul ”dreptului de autor”. În DEX sindromul este definit ca fiind ”Totalitatea semnelor și a simptomelor care apar împreună în cursul unei boli, dându-i nota caracteristică” În opina autorului, candidatul A.L.D.E, la primăria Tecuci ar fi autorul unui furt intelectual.

”Creația intelectuală” a lui Robin potrivit susținerilor acestuia o reprezintă – cităm – ”Fotografiile făcute de mine prin oraș, apoi afișate în mediul online, sunt disponibile pentru oricine atât timp cât se respectă drepturile de autor și nu sunt folosite în alte scopuri. Altfel … sunt alte înțelegeri.”
Conform art.1 din Legea 8/2014 ”(1) Dreptul de autor asupra unei opere literare, artistice sau ştiinţifice, precum şi asupra altor opere de creaţie intelectuală este recunoscut şi garantat în condiţiile prezentei legi.”

Fotografiile făcute ”prin oras” nu sunt opere fotografice, ci doar simple imagini obținute prin mijloace tehnice. Groparul sapă în cimitir o groapă, folosind ca mijloc tehnic hîrlețul. În acest caz, ca și în cazul lui Robin, groparul nu poate beneficia de proteția privind dreptul de autor, întrucît este un simplu executatant, iar groapa nu este o creație intelectuală. Avocații de la ALDE știu ce fac și ce spun.

Robin! la ALDE avem pe lîngă avocați și un psihoterapeut care vă poate vindeca de sindromul ”dreptul de autor”. Psihoterapeutul de la ALDE a vindecat pe un cetățean care se credea Stefan cel Mare și acuma este membru la PMP, partid care-l susține pe candidatul independent la primăria Tecuci, Claudiu Gavril

Iartă-l doamne că nu știe ce spune !?

Sursa: Facebook – Dan Frâncu
Sursa foto: socialnewsdaily.com

Ionel-Ungureanu-Monica-Jachianu-George-Scarlat-2

   Despre aceste personaje în curând

9 Comments on "”Creația intelectuală” a lui Robin"

 1. Animalul politic se caractwrizeaza prin castigarea competitiilor electorala si prin personalitatea sa. Habar nu ai de sedintele de Consiliul Local din anii ’90 cu sute de tecuceni si modul in care Lazar reusea sa tine piept, da nici eu nu sunt de acord cu el( dar cum Basescu e animal.politic la fel si Iliescu este ambii au castigat ai pierdut alegeri dar au priza la public), la fel si Edi Finkelstei care a fost pentru Tecuci cum a fost regele Carol, la modernizat. Dar Tuchel ce a fct, a venit pe doua valuri politice,s-a inchis in birou si trei ani nimeni nu la vzt prin Tecuci, nu a stiut sa comunice in mentele dificile ….
  @Revoltat esti praf la analiza politica

 2. Daca cele mai de soi animale politice din Tecuci sunt Lazar si Finkelstein, atunci puteti trage obloanele…

  • Ei doi au facut pentru Tecuci decat toti primarii mafioti liberali din istoria Tecuciului, in frunte cu tepeanul.

 3. Aia cine sunt? Cei prin care tepeanul sifoneaza banii tecucenilor?

 4. Ridendo de prostes | 14 mai 2016 at 17:25 | Răspunde

  Nu va mai pierdeti timpul cu personaje de joasa speta ca acest Rob(in).Vor disparea cu totii dupa 5 iunie precum puful de plop.Sunt doar mercenari care se vand ieftin si atat.

 5. Robin este DANIEL BUCHIR !

  • De fapt este un amalgam. Care țuchelist are inspirație, desigur cu acordul șefului, ăla scrie, cu câteva kitsch-uri de la Focșani adăugate. Oamenii latră, nu contează ce, schimbă poveștile cum bate vântul, și-au făcut câteva conturi de facebook numai ca să pară că sunt mulți care-l iubesc pe țuchel. Mai sunt câțiva care latră la oricine pe facebook și nu au conturi false,ei latră sub amenințarea că locul de muncă dispare dacă nu sunt obedienți. Mă întreb acei oameni după alegeri ce fac? Cum o să se uite ei în ochii celor pe care i-au blamat și înjurat după 5 iunie când Țuchel își face bagajele pentru Țepu? Acestea sunt întrebări la care aștept cu nerăbdare răspuns… La radio, când au fost domnul avocat Bogdan Frâncu și domnul Traian Bălănică, cei doi din urmă au primit o întrebare: Sunteți animale politice? Dânșii au răspuns, chiar foarte frumos și bine, dar această întrebare aș vrea să fie pusă lui Țuchel… De ce? pentru că el a reușit în 4 ani să facă ce a făcut un alt animal politic în 10 ani, adică să dezbine românii, în cazul nostru la Tecuci, tecucenii… Trist. Cred că asta a fost singura performață a mandatului său efemer.

   • Nu este un animal politic. Nu a câștigat niciodată o lupta electorală adevărată. La Țepu la adus tăticu și nu a avut o competiție reală, în2016 a câștigat pe valul USL când și un câine chiod de ar fi candidat pe USL câștiga. Iar acum o duce rău tare în sondaje…. Știe doar să vorbească în fața moderatorilor blânzi, la Antena 3 cu Dana Grecu a luat-o urât în freză. Țuchel e cel mult un țărănoi șmecher ce a profitat de ocazie, dar pe 5 iunie va lua o mare bătăie. Vrei un animal politic tecucean, pe primul loc e Lazăr iar pe locul 2 Finkelstein, dar până a urmă au pierdut din cauză a două valuri Alința D.A. în cazul primului și valul USL, care la doborât și pe Băsescu.

  • Turcul vesel | 15 mai 2016 at 00:15 | Răspunde

   Tuchel si Nina Popa

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!