shopify
analytics tool

Convocarea Consiliului local Tecuci in şedinţa ordinară, în dată de 30.09.2016 orele 16 + Documente

sedinta-consiliul-local-tecuci

DISPOZIŢIA Nr.783  Din 26 .09.2016 (descarcă de AICI)

Privind convocarea Consiliului Local în şedinţă ordinară, în dată de 30.092016, orele 16.
Primarul municipiului Tecuci, judeţul Galaţi; validat prin sentinţa civilă 1427/24.06.2016, pronunţată de judecătoria Tecuci în dosar nr.2690/324/2016. Având in vedere prevederile art. 39, alin. 1, 3, 5 şi 6 din Legea 215/2001, privind administraţia publică locală, republicata in 2007; în baza art.115, alin.1, lit. b din Legea 215/2001, a administraţiei publice locale, republicata in 2007:

DISPUNE:

Art.1. Convocarea Consiliului local Tecuci in şedinţa ordinară, în dată de 30.09.2016 orele 16 în sala de şedinţe a U.A.T. Municipiul Tecuci, cu urrnatoarele proiecte ale ordinii de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier local al dlui. Vasiliu Florin. (descarcă de AICI)
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statului de funcţii al Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Tecuci. (descarcă de AICI)
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea reîncadrării doamnei Popovici Daniela-Cristina, ca urmare a promovării în grad profesional din funcţia de consilier juridic grad I, în funcţia de consilier juridic grad I A, în cadrul Aparatului Permanent de Lucru al Consiliului Local. (descarcă de AICI)
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind eliberarea acordului şi a autorizaţiei de funcţionare privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă în Municipiul Tecuci. (descarcă de AICI)
 5. Proiect de hotărâre privind desemnarea membrilor Consiliului Local Tecuci în comisia de evaluare şi în comisia de soluţionare a contestaţiilor, pentru evaluarea finala a managerului instituţiei publice de cultură – Biblioteca Municipală “Ştefan Petica” subordonată Consiliului Local Tecuci. (descarcă de AICI)
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii fără plată a unor bunuri ce aparţin Municipiului Tecuci. (descarcă de AICI)
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe a unei suprafeţe de teren aparţinând domeniului privat al Municipiului Tecuci situat în stradă Tineretului, nr.8. (descarcă de AICI)
 8. Proiect de hotărâre privind transmiterea în administrarea Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci a unui imobil.  (descarcă de AICI)
 9. Proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil din domeniul public al Municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia.  (descarcă de AICI)
 10. Proiect de hotărâre privind trecerea unui imobil situat în str. Mălureni, nr.39 din domeniul public al Municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia.  (descarcă de AICI)
 11. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a imobilului K8, situat pe strada Carol I, Tecuci.  (descarcă de AICI)
 12. Proiect de hotărâre privind modificarea Contractului de concesiune nr.103160/07.11.2011 încheiat între Municipiul Tecuci şi Societatea „ZONE VERZI – TEC” S.R.L.Tecuci.  (descarcă de AICI)
 13. Proiect de hotărâre privind prelungirea Contractului de concesiune nr.103160/07.11.2011 încheiat între Municipiul Tecuci şi Societatea „ZONE VERZI – TEC” S.R.L.Tecuci.  (descarcă de AICI)
 14. Proiect de hotărâre privind prelungirea transmiterii în folosinţă gratuită Clubului şcolar sportiv Tecuci a imobilului situat în str. Aleea Ştrandului, nr.1.  (descarcă de AICI)
 15. Proiect de hotărâre privind preluarea şi predarea bunurilor – mijloace fixe realizate în cadrul Proiectului “Investiţii pentru exploatarea şi întreţinerea sistemelor de apă şi canalizare în aria de operare a Operatorului Regional Apa Canal Galaţi.  (descarcă de AICI)
 16. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli şi modificarea Programului de investiţii publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare al U.A.T.Municipiului Tecuci, pe anul 2016.  (descarcă de AICI)
 17. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei 3 şi a Anexei 4 la HCL nr.34/27.07.2016 privind aprobarea programului de activităţi culturale al Municipiului Tecuci, aferent semestrului II al anului 2016.  (descarcă de AICI)
 18. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2016 la Societatea ECOGROUP TEC S.R.L.Tecuci.  (descarcă de AICI)
 19. Proiect de hotărâre privind acordul de Principiu al Consiliului Local al Municipiului Tecuci privind înfiinţarea buletinului informativ „INFO TECUCI”, în format electronic şi letric.  (descarcă de AICI)
 20. INFORMĂRI, INTERPELĂRI, PETIŢII
 • Informare privind raportul de activitate al Poliţiei Locale a Municipiului Tecuci. (descarcă de AICI)
 • Informare privind “Dispoziţia obligatorie” nr. GLR IEF-549/06.09.2016 emisă în urma inspecţiei economico-financiară desfăşurată la Zooland Tec S.R.L.Tecuci de către ANAF — Galaţi în perioada 15.07.2016 – 31.08.2016.  (descarcă de AICI)

PRIMAR, Cătălin Constantin Hurdubae

Procesul verbal al sedintei din 15.09.2016 (descarcă de AICI)

ERATA LA Proiectele de hotarare nr1-18 de pe Ordinea de zi,transmise in data de 26 sep.2016,SEDINTA DE CONSILIU LOCAL ARE LOC IN DATA DE 30.09.2016,orele 16.00 si NU IN DATA DE 29.09.2016,cum din eroare au fost formulate proiectele sus mentionate.
Consiliul Local este convocat in sedinta ordinara conform Dispozitiei nr.783 din 26.09.2016, in data de 30.09.2016,orele.16.00. Multumim!

10 Comments on "Convocarea Consiliului local Tecuci in şedinţa ordinară, în dată de 30.09.2016 orele 16 + Documente"

 1. Domnilor consilieri speram sa votati aparitia ziarului infotecuci. Este un ziar foarte necesar pentru urbe si daca nu il votati cred ca ar trebuiti sa va dati demisiile. Insemna ca nu reprezentati tecucenii.

 2. Tuchelistii din primarie isi fac in continuare de cap. Majoritatea proiectelor intocmite de acesti indivizi si bagate sub nasul dl. Hurdubae, au grave deficiente, unele fiind ilegale. Sper ca onor consiliul sa fie pe faza si sa le modifice sau chiar sa le respinga. Asa se intampla cand nu intelegi ca nu poti sa faci treaba cu incompetenti angajati in primarie de Suleiman. Astia nu erau buni nici sa pazeasca biroul oval din grota lui Harem, cand se intalnea Suleiman cu cadanele, da pai sa mai faca si proiecte de hotarare.

 3. Domnule proiectul de hotarare nr. 2 de pe ordinea de zi este nul de drept. Nu trebuie sa cititi legea, nu vedeti ca la ureche suna prost? statul de functii din aparatul de specilitate al primarului prin transformarea functiei care de fapt este in aparatul permanent al consiliului local. Pai domnule functia asta este in aparatul de specialitate al primarului ori in aparatul permanent al consiliului local? eu spun ca functia asta contractuala nu are nici o legatura cu aparatul de specialitate al primarului ci se afla exclusiv subordonata direct doar consiliului local, de asta este in aparatul permanent al consiliului local. Proiectul ar fi trebuit sa sune transformarea functiei de consilier juridic din grad 1 in grad 1 A functie aflata in aparatul permanent al consiliului local. Iar statul de functii apare ca un tabel cu doua nume si prenume. Si cam atat.

 4. Ura! Se reînființează Scânteia. Şi pentru incompetenţii din primărie la PH6 nu puteţi să treceţi în patrimoniul Poliţiei locale o licenţă de WIN XP că nu mai există. WIN XP a fost scos de la licenţiere.

  • Avraame, Scânteia aia rămas în capul tău, pentru că de la ea, nu cred că ai mai citit și altceva! Foaia de care vorbești tu o scriau pentru marele vagabond cu papion, cele două păsărici din regnul aidalinelor, cântătoare pe sub centura nașilor politici sau de conjunctură…

   • Și crezi că la Scânteia asta nouă scrie altcineva? Și da, poate, nu am mai citit altceva (cu toate că îți garantez că am citit mai mult ca tine), da tu pe aia măcar ai citit-o?

 5. Citesc DISPOZITIA OBLIGATORIE a financiare de la ZOOLAND și nu imi vine sa cred: in afara de niste chestii administrative, desemnari de persoane care sa indeplineasca diverse atributiuni, nimic despre eventuale neregului financiare, despre care stiam ca au fost nenumarate la aceasta societate. Sa intelegem ca s-a pus batista pe tambal?

 6. O sa inacepa sa fqaca niste plombari dar sa se mai apropie alegerile parlamentare ca daca plombeaza acuma uita lumea sa mai voteze pe senatorul Ionel. Oricum va fi sezon rece cu ploi, cand nu se asfalteaza, dar daca asa s-au fixat alegerile parlamentare cine sa fie de vina?

 7. La punctul 9 de ce nu se specifica care imobil trece din domeniul public in domeniul privat…. pentru a fi vandut? si poate ne indica si legea in baza careia se infiinteza “info tecuci”

 8. Da, si Hurdubae calca pe urmele lui Tuchel, vrea si el ziar sa fie preaslavit, desi ca si precedesorul sau tepean nu a facut nimic pentru oras si nici nu da semne ca vrea sa faca.
  Asta, data viitoare o sa votam independentul. Ne-am lamurit si cu asta. Domnule, daca nu ai cu cine sau esti sabotat, iesi la interval spune ca te-a invins sistemul, precum Constantinescu, si da-ti demisia. Nu e nici o rusine.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*