shopify
analytics tool

Convocarea Consiliului local Tecuci in sedinta extraordinara, in data de 09.01.2017 orele 16.00

sedinta-consiliul-local-al-municipiului-tecuci

Convocarea  Consiliului  local Tecuci  în şedinţă  extraordinară, în data de 09.01.2017  orele 16:00, în sala de şedinţe  a U.A.T. Municipiul Tecuci, cu următorul proiect al ordinii de zi:

 1. Proiect  de hotărâre privind  acoperirea definitivă a deficitului sectiunii de dezvoltare din  excedentul bugetului local pe anul2016. Descarcă documentul de AICI
P R I M A R,  Cătălin Constantin Hurdubae    
AVIZAT, SECRETAR  U.A.T. Municipiul Tecuci 
* Dispoziţie completare ordine de zi sedinţă extraordinară 09.01.2017.   Descarcă documentul de AICI
* Proiect de Hotărâre privind  modificarea anexei 1 la contractul de concesiune încheiat între Municipiul Tecuci şi Societatea Zone Verzi.   Descarcă documentul de AICI

3 Comments on "Convocarea Consiliului local Tecuci in sedinta extraordinara, in data de 09.01.2017 orele 16.00"

  1. valeriu strehaia | 11 ianuarie 2017 at 09:10 | Răspunde

    Este de apreciat gestul celor de la Drumuri Nationale care la fiecare traseu prin Tecuci cu cele 3 masini asezate in zig zag, nu merg cu lamele de la plug ridicate si de la intrarea in Tecuci pe la Gara de Nord si pna la iesirea din oras spre Galati indeparteza zapada de pe str. Transilvaniei si 1 decembrie.

  2. Poate iau in calcul odata pentru totdeauna si eliminarea enormitatii tuchelisto-chitiene din fata primariei,marea bariera de pavele…ieri doua masini patinau de zor incercand sa traverseze singura mare realizare a lui Tuchel in patru ani…despre deszapezire, oricum mai bine decat pe vremea lui „facem treaba” dar e loc mereu de mai bine.

  3. Deszapezirea in oras lasa foarte mult de dorit- pe strazi exista in continuare zapada, pe trotuare nu se poate circula si marti noapte va veni o noua vijelie. Sunt 7 societati in subordinea primariei si nu am vazut nici un slariat pe strada sa de-a zapada, asa cum nu i-am vazut nici pe cei de la ajutorul social. Domnule primar punetii la munca!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!