shopify
analytics tool

Contractele neavantajoase încheiate de Spitalul municipal Tecuci vor fi reziliate

Teodor Negru_manager spital_tecuci.eu
Teodor Negru_manager spital_tecuci.eu  De numai o săptămână Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci are manager nou, în persoana inginerului Teodor Negru. Odată numit manager interimar, acesta a trecut la treabă, iar printre primele „mişcări” au fost cele de schimbare a „decorului” în care urma să îşi desfăşoare activitatea, respectiv biroul directorial, ca mai apoi să ia „cu boldul” toate contractele aflate în derulare. Cum rezultatul acestei acţiuni nu a fost tocmai pe placul noului director, a trecut şi la primele măsuri. Teodor Negru, directorul Spitalului Municipal Tecuci, a precizat: „Am verificat o parte dintre contracte şi am constatat că multe dintre acestea au fost încheiate fără a fi fost studiate în amănunt. Această superficialitate a dus la achiziţii cu preţuri mult mai mari decât cele de pe piaţă, iar acest lucru nu poate fi decât un lucru negativ pentru spital. De astăzi, (n.r. – 19.11.2012) am reziliat contractul cu firmele care făceau aprovizionarea cu alimente, iar aprovizionarea cu alimente se face prin alte firme, ce practică preţuri cu 30% mai mici. Economia este importantă, iar pe termen lung se pot aduna sume impresionante. Acelaşi lucru îl vom face şi în ceea ce priveşte restul contractelor, astfel încât să reducem pe cât posibil cheltuielile, nu şi calitatea serviciilor şi a produselor. Þin să menţionez faptul că, deşi preţurile sunt cu 30% mai scăzute, nu se face rabat la calitate, produsele fiind la fel de bune ca cele de până acum, aduse de firmele cu care a avut spitalul contract până astăzi, dacă nu chiar mai bune. Acordăm o atenţie deosebită alimentaţiei, având în vedere faptul că o alimentaţie sănătoasă ajută la o însănătoşire grabnică a pacienţilor, alături de tratament”.

3 Comments on "Contractele neavantajoase încheiate de Spitalul municipal Tecuci vor fi reziliate"

  1. Domnule Negru,cei mai corupti si super hoti sunt famila SIMA, el DORU SIMA lucreza la magazie iar pseudo doamna MIHAELA SIMA, este Director economic. Au fxxx nu sute ci miliarde de lei, din pacate greu de dovedit, sunt acoperiti de acte….

  2. Mai cautati in biografia d-lui Negru : e subinginer nu inginer? Isi aduce firmele agreate de el ca asa e la orice schimbare de manager! Si sa vedeti si ce preturi se vor practica!Bineanteles si echipa de juristi de la TEPU! CU STUDII CA ALE PRIMARULUI!SA VA FEREASCA SFANTUL SA FITI BOLNAVI!

  3. Probabil ca vor fi reziliate si contractele de asistenta juridica cu cei 3 avocati. Nu de alta, dar nu cred ca spitalul este asa mare procesoman. si am fi curiosi sa aflam daca avocatii spitalului su recuperat din dosarele castigate (daca exista vreun dosar castigat) macar jumatate din banii cu care au fost platiti pana acuma.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.