shopify
analytics tool

Consiliul local Tecuci este convocat în sedință de îndată

Vot in consiliu

Mâine, 31 ianuarie,orele 12,  Consiliul local Tecuci este convocat în ședință de îndată. Ședința are loc la sala de conferințe a Casei de Cultură,  pe ordinea de zi fiind următoarele proiecte:
1. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la HCL nr. 95 din 30.05.2013 și contractul de concesiune nr. 1614/PJ/ 04.06.2013 încheiat între Municipiul Tecuci și Societatea „ZOOLAND TEC ” SRL.
2. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei  1 la HCL nr. 94 din 30.05.2013 și contractul de concesiune nr. 16008/PJ/04.06.2013 încheiat între Municipiul Tecuci și societatea „ECOGROUP TEC” SRL.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului local de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local Tecuci în anul 2014.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acțiuni de interes local ce urmează a fi efectuate de  beneficiarii de ajutor social, în condițiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului local de acțiune pentru zona UAT Tecuci declarată vulnerabilă la nitrați din surse agricole.

1 Comment on "Consiliul local Tecuci este convocat în sedință de îndată"

  1. Oare il va intreba cineva dintre consilieri, pe primar, daca s-a estimat prestatia societatii cu care are contract de deszapezire? Cat la suta din sarcina asumata si platita s-a realizat efectiv?
    Eu am vazut astazi pe strazi un vehicol cu lama, care se foia pe strazi pe care deja trecuse, fara sa mai curete in plus, iar majoritatea strazilor laterale erau lasate balta.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!