shopify
analytics tool

Consiliul Local Tecuci convocat in şedinţa ordinară la data de 23.aug.2016, orele 16:00 – DOCUMENTE

Vot in Consiliul Local Tecuci

Dispozitie convocare sedintă ordinară ( Descarcă documentul de AICI )
Proces- Verbal ședință de îndată 08.08.2016 ( Descarcă documentul de AICI )

1. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii statului de functii al Bibliotecii Municipale ,,Stefan Petica” Tecuci. ( Descarcă documentul de AICI )
2. Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantilor Consiliului Local in comisia de examinare si respectiv in comisia de solutionare a contestatiilor,in vederea promovarii in grad a dnei Popovici Daniela Cristina – consilier juridic in cadrul Aparatului permanent de lucru al Consiliului Local Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
3. Proiect de hotarare privind reorganizarea comisiei pentru atestarea persoanelor fizice care doresc sa aiba calitatea de administrator de imobile,a reorganizarii comisiei de solutionare a contestatiilor pentru atestarea persoanelor fizice care au calitatea de administrator de imobile precum si modificarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea examenului pentru atestarea administratorilor de imobile.( Descarcă documentul de AICI )

4. Proiect de hotarare privind aprobarea P.U.D. – Construire Spatiu Comercial,Strada Pietii, nr.1, Municipiul Tecuci, Judetul Galati.( Descarcă documentul de AICI si AICI)
5. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnice si a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul: ”Reabilitare statuie C.F.R. din Municipiul Tecuci”.( Descarcă documentul de AICI si AICI)
6. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului centralizat de venituri si cheltuieli si a Programulu de investitii publice pe grupe de investitii si surse de finantare al U.A.T. Municipiului Tecuci,pe anul 2016.( Descarcă documentul de AICI , AICIAICIAICIAICI)

7. Proiect de hotarare privind aprobarea contului de executie a bugetului centralizat al U.A.T.Municipiului Tecuci pe trimestrul II 2016.( Descarcă documentul de AICI , AICIAICI )
8. Proiect de hotarare privind aprobarea rectificarii bugetului de venituri si cheltuieli a Societatii ”Zone Verzi Tec” S.R.L.Tecuci,pe anul 2016.( Descarcă documentul de AICI )
9. Proiect de hotarare privind modificarea anexei 1 la Contractul de concesiune nr.103160/07.11.2011,incheiat intre Municipiul Tecuci si Socieatea ,,ZONE VERZI –TEC”S.R.L.Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )

10. Proiect de hotarare privind delegarea gestiunii Serviciului Public de Administrare a cimitirului municipal prin atribuire directa Societatii ”Cimitirul Eternitatea” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
11. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii statului de functii al Serviciului Public Local de Asistenta Sociala Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
12. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului U.A.T. Municipiul Tecuci în Adunarea Generală a Asociaților, la Societatea ”RAMPA RATEȘ” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )

13. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului U.A.T. Municipiul Tecuci în Adunarea Generală a Asociaților, la Societatea ”CIMITIRUL ETERNITATEA” S.R.L. Tecuci .( Descarcă documentul de AICI )
14. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului U.A.T. Municipiul Tecuci în Adunarea Generală a Asociaților, la Societatea” PIEȚE PREST Tec” S.R.L.Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
15. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului U.A.T. Municipiul Tecuci în adunarea generală a asociaților, la Societatea ”ZOOLAND Tec” S.R.L.Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )

16. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului U.A.T. Municipiul Tecuci în Adunarea Generală a Asociaților, la Societatea ”ECOPREST Tec” S.R.L.Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
17. Proiect de hotarare privind numirea reprezentantului U.A.T. Municipiul Tecuci în Adunarea Generală a Asociaților, la Societatea ”ECOGROUP Tec” S.R.L.Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
18. Proiect de hotarare privind acordul asociatului U.A.T. Municipiul Tecuci, prin organul său deliberativ Consiliul Local Tecuci privind desemnarea dlui IONESCU GABRIEL în funcția de administrator/Director general al Societății „CIMITIRUL ETERNITATEA” S.R.L. Tecuci. ( Descarcă documentul de AICI )

19.Proiect de hotarare privind acordul asociatului U.A.T. Municipiul Tecuci, prin organul său deliberativ Consiliul Local Tecuci privind desemnarea domnului GROSU DANIEL VIRGIL în funcția de administrator/director general al Societății ” PIETE PREST TEC” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
20. Proiect de hotarare privind acordul asociatului U.A.T. Municipiul Tecuci, prin organul său deliberativ Consiliul Local Tecuci privind desemnarea domnului TUDOR SPIRIDON în funcția de administrator/director general al Societății ” ZOOLAND TEC” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
21. Proiect de hotarare privind acordul asociatului U.A.T. Municipiul Tecuci, prin organul său deliberativ Consiliul Local Tecuci privind desemnarea dlui GRUMĂZESCU IONEL în funcția de administrator /Director general al Societății „ECOPREST TEC” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )

22. Proiect de hotarare privind acordul asociatului U.A.T. Municipiul Tecuci, prin organul său deliberativ Consiliul Local Tecuci privind desemnarea dlui STANCIU DRAGOȘ NICOLAE în funcția de administrator/Director general al Societății „ECOGROUP TEC” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
23. Proiect de hotarare privind încetarea de drept a contractului de mandat al domnului Curteanu Traian – director executiv al Societății ”ZONE VERZI TEC” S.R.L. Tecuci și desființarea acestei funcții din cadrul societății.( Descarcă documentul de AICI )
24. Proiect de hotarare privind încetarea de drept a contractului de mandat al domnului Naum Adrian – director executiv al Societății ”CIMITIRUL ETERNITATEA” S.R.L. Tecuci și desființarea acestei funcții din cadrul societății.( Descarcă documentul de AICI )

25. Proiect de hotarare privind desființarea funcției de director executiv în cadrul Societății ”RAMPA RATES” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
26. Proiect de hotarare privind acordul asociatului U.A.T. Municipiul Tecuci, prin organul său deliberativ Consiliul Local Tecuci privind desemnarea doamnei Cambanache Liliana în funcția de director executiv al Societății ”Pieţe Prest Tec” S.R.L. Tecuci.( Descarcă documentul de AICI )
27. Proiect de hotarare privind încetarea de drept a contractului de mandat al drei Sofronie Mirabela Anca – director executiv al Societății ”ZOOLAND TEC” S.R.L. Tecuci și desființarea acestei funcții din cadrul societății.( Descarcă documentul de AICI )

28. Proiect de hotarare privind încetarea de drept a contractului de mandat al dlui Avram Virgil – director executiv al Societății ”ECOPREST TEC” S.R.L. Tecuci și desființarea acestei funcții din cadrul societății.( Descarcă documentul de AICI )
29. Proiect de hotarare privind încetarea de drept a contractului de mandat al dlui Maftei Costel – director executiv al Societății ”ECOGROUP TEC” S.R.L. Tecuci și desființarea acestei funcții din cadrul societății.( Descarcă documentul de AICI )

30. INFORMARI, INTERPELARI, PETITII.

17 Comments on "Consiliul Local Tecuci convocat in şedinţa ordinară la data de 23.aug.2016, orele 16:00 – DOCUMENTE"

 1. Si astept corecturile gramaticale de la astia care se ,, sparg in intelectuali,,.

 2. Pentru debutantul. Dar esti destept tare mai debutantule. Sa inteleg ca deja ocupi o functie de mica ciupeala la partid in primarie, daca te raportezi la perioada dinainte de 89. Tu stii ca in decembrie 1989 a fost revolutie si au murit cateva mii de oameni? Daca iti murea unul din familie tot asa vorbeai? Oamenii aia au murit ca sa te raportezi astazi tu la pilele care erau inainte de 1989? Pentru oamenii care au murit in decembrie 1918 si astazi au putrezit in pamant, persoane ca tine ar trebui trmise la canal, daca tot te raportezi la perioada dinainte de 1989. Apropo s persoanele astea cu vechime in armata coloneii astia cu pensii de 3800 lei stii unde au facut scoala militara: la canal si la casa poporului; supravegheau soldatii care dadeau la tarnacop. Iar dupa revolutie pana la desfiintarea unitatilor militare stii ce vechime au facut in armata: sticla, halba de bere si jocul de table. Nu au nici o treba cu armata. Daca esti din Tecuci poate iti mai amintesti ca dupa ora 16 nu gaseseai locuri la umbra teilor si braseria gara de nord. De ce? erau pline cu coloneii astai cu experienta. Iar mai spre seara daca gaseai un caun liber, nu te puteai aseza pe el ca era ud. De ce ca ,, coloneii si capitanii,, se urinau pe ei in urma zecilor de halbe de bere. Asa ca mai bine cu tineri in administratie, tineri care doresc sa sa munceasca si nu au capul plin de alcool si creierul infectat. Sa va fie clar: la partid merg numai lingaii si astia care nu sunt in stare sa citeasca o carte. Au impresia ca daca partidul i-au pus intr-o functie au devenit intelectuali. Nu tata intelectual insemna sa citesti mult, multe carti din multe domenii nu doar statutul partidului; poate nici ala.

  • la Revoluția din 89 au murit doar câțiva oameni. Restul din păcate au fost uciși de
   cei care au confiscat Revoluția, adică Iliescu și gașca. Iar în privința angajărilor la primărie, cum să angajeze tineri fără experiență. Păi ce ăla știe să fure. Partidul să trăiască. Restul…..

 3. Se poate spune că aceasta a fost ședința in care sau făcut plățile politice. Gata s-a rezolvat si împărțirea cașcavalului. Banii se vor duce frumos către PSD și campania electorală pentru parlamentare.

 4. Pentru Tudorel Avadanei :

  Tema aceasta cu angajarea tinerilor in administratie este reala, si vad ca se reia, periodic, cam cu aceleasi argumente.

  Cred ca este cazul sa lamurim, obiectiv, lucrurile.

  1.Angajarea unei persoane in sistemul bugetar are in vedere satisfacerea intereselor populatiei, nu realizare de protectie sociala, in favoarea unei familii sau a unui tanar devenit major. Cel care doreste sa participle la concursul de incadrare, trebuie sa aiba pregatirea si experienta necesara, altfel nu va putea sa faca fata exigentelor postului.

  2. Pregatirea ti-o asiguri urmand o facultate, la stat sau in privat, la zi sau la fara frecventa.Fie ca inveti pe ruptelea, fie ca platesti taxe , si altii iti fac rezumatele si te ajuta la examene, pana la urma, cu chiu cu vai, reusesti sa obti o diploma. Nu este suficient., iti mai trebuie sa lucrezi efectiv, sa inveti alfabetul practic, de la a, b, c… Relicvele alea care se rotesc de 25 de ani incoace, prin Administratie, nu stiu cata pregatire teoretica au, dar au 25 de ani vechime, si stiu cum merg lucrurile, concret.

  3.Vechimea minima necesara pentru ocuparea unei functii, este reglementata prin lege, sau stabilita, ad-hoc, de institutia care organizeaza concursul. Vechimea minima era prevazuta si inainte de Revolutie (vezi Legea 57/1974), iar incepand cu 1990, durata vechimii s-a redus , semnificativ, pentru fiecare functie, de executie sau conducere, pentru a face mai usor accesul tinerilor.

  4. “Sfanta pila”, sau Maharul de partid, au existat si in trecut, si in prezent. Conteaza, poate, mai mult la examen si angajare, dar nu pot sa te tina in brate, la infinit. Daca cade el, cazi si tu, iar daca tu faci o boroboata, te cam lasa sa te descurci singur.

  5. Exista, pe vremuri, o vorba : “meseria se fura, nu se invata”. Deci, pentru a face cariera in administratie, trebuie sa ai rabdare, sa incepi ca simplu debutant, sa inveti zi de zi. Cand vei acumula experienta necesara, vei constata ca ai si vechimea necasara, si ca indeplinesti conditiile pentru a accede la o functie de conducere….

  • Foarte corect, sa ma anuntati cand se scoate la concurs o functie de debutant, unde nu se cere vechime. Eu nu am auzit pe nimeni ca vrea sa lucreze in administratie direct sef. Chestiile astea cu reglementarile legislative sunt pentru a prostii lumea. Adevarul este ca angajarile se fac politic, pe ascuns, doar de ochii lumii sunt scoase la concurs unele posturi. Eu ma uit la ce este acum in primarie, functionarii care stiau administratie au fost dati afara de Tuchel, iar cei adusi atat in primarie cat si in cele 7 societati au produs un dezastru, deoarece sunt niste incompetenti, dar au vechime..la Tepu, sau dracu stie unde.Daca te-ai aranjat pe la Barcea nu trebuie sa o faci pe desteptul cu noi.

 5. Eu cred ca Hurdubae asta nu va termina mandatul. Daca pe Tuchel lumea l-a suportat 4 ani eu cred ca nu mai au puterea sa mai suporte inca 4 ani de hotie. Sigur va iesi ceva spre iarna-primavara. Si daca de Tuchel se zicea ca va pleca din Tecuci si nu a plecat, cred ca Hurdubae asta sigur va trebui sa isi ia catrafusele.

  • E normal sa vorbesti asa, cand stii ca a inceput procedurile pentru cele 200 de miliarde de care le-ai jefuit tepene.Adu banii, ca te salta DNA-ul tepene!

 6. Macar bine ca nu se mai angajeza pensionari de la armata. Bine cu exceptia lui Tudor Spiridon care il baga director acuma si are pensie de 3800 lei si nevasta lucreza in Primarie cu 2500 lei deci vor avea in total pe luna 4000 lei ca director plus pensia 3800 lei plus salariul lui nevasta sa 2500 lei un total de 10.300 lei. Dar ce sa=i faci?Unde e competenta e competenta frate. Nu gasesti tineri asa competenti. A…..uitasem parca avea si o firma de taxi…..dar aia nu e mare producatoare de bani…..laso.

  • Tudorel Avadanei | 21 august 2016 at 01:41 | Răspunde

   Nu va faceti iluzii. tinerii nu pot lucra in administratie. Priviti concursurile, se cere vechime 5 ani, 8 ani 9 ani etc. Apoi, comisii numite politic s.a.m.d. Daca nu asti sclav al vreunui mahar din partid, nu ai sanse. Nu vedeti ca sunt aceleasi relicve care se rotesc de 25 de ani incoace?

 7. si pana la urma cine plateste turnichetii cumparati in primarie care astazi nu mai sunt folositori? Cine plateste investiia inutila, bani cu care s-ar fi reconstruit piata din zona industriala ce a fost data la fier vechi? Chiar, dar cu banii din fierul vechi de la acoperisul piata zona industriala si copertina de la scena din parcul central unde canta fanfara ce scrie raportul? Sau pana la data asta raportul a descoperit ca Tuchel si-a cumparat chiloti de la Lacoste?

 8. La proiectul nr. 5 cred cred ca dl. primar Hurdubae a fost dezinformat, in legatura cu starea monumentului Vad in expunerea de motive ca structural monumetul nu este afectat si se impun doar reparatii. In realitate, multe parti din statuie sunt afectate, a se vedea mana legata cu cauciuc si sarma, roata sparta, crapaturile profunde pe unele portiuni etc. Eu cred ca se impune si o restaurare a monumetului, nu doar simple reparatii si montare unei noi placi cu numele eroilor ceferisti.

 9. Eu spun doar atat ANGAJEZ PAZNIC . Ce trebuie sa faca in plus sa matrure curtea , curat la caiini , si spalat masina cand vin de la Partid. Si nu primesc pe ori si cine doar cu Experianta !!!

 10. E clar. Primarul Hurdubae trebuia imediat sa puna in executare deciziile curti de conturi carora s-au terminat si procesele. motivul pentru care nu le pune in executare este ca vinovati sunt si consipierii locali psd isti care 4 ani in vremea lui tuchel au votat alaturi de el, niciodata impotriva. pana la urma vor plati banii toi consilieri si hurdubae pentru tergiversare. tecucenii nu sunt prosti. prescriptia incepe sa curga de la data cand sa terminat procesul.

  • Hustiu Minodora | 19 august 2016 at 19:57 | Răspunde

   Tuchele tata, este vorba de procesul in care ai fost condamnat sa platesti 1,1 miliarde pentru spectacolele ilegale din iarna 2012-2013, si hotararea a fost data pe vremea cand erai primar, deci erai obligat sa o pui in aplicare. Refuzul de a pune in executare o hotarare judecatoreasca definitiva e caz penal. Deci, la beciul domnesc tepene!

 11. Lasa ca il scoatem noi pe tuchel senator. Ca ajunge psd fura din administr locala si trebe si pnl sa fure de la adminidtr centrala ca sa fie democratie adica Usl

 12. E clar. Aceiasi marie cu alta palarie. Macar ca la pus pe Tudor Spiridon ca se certase cu Tuchel in ultima perioada

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!