shopify
analytics tool

Consiliul Local convocat în şedintă ordinară la data de 30 noiembrie

Vot in consiliu

Consiliul local Tecuci este convocat în şedinţă ordinară, sâmbătă, 30 noiembrie la ora 10.  Ordinea de zi dezbate următoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea contractului de concesiune nr. 84886 din 17.dec.2008, încheiat între Municipiul Tecuci şi Societatea GDF Suez Energy România, fostă Distrigaz Sud Bucureşti.
2. Proiect de hotărâre privind modificarea contractului de concesiune nr. 84887 din 17.12.2008, încheiat între Municipiul Tecuci şi Societatea GDF Suez Energy România, fostă Distrigaz Sud Bucureşti.
3. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia, a contrucţiei Monument Revoluţie.
4. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public al municipiului Tecuci, în domeniul privat al acestuia a constructiei C3, identificată cu numarul cadastral 6491.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfaşurare a concursului de management pentru încredinţarea managementului Casei de Cultura Tecuci, a caietului de obiective, a comisiei de concurs, precum şi a comisiei de soluţionare a contestaţiilor.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de management pentru încredinţarea managementului Muzeului Mixt Tecuci, a caietului de obiective, a comisiei de concurs, precum şi a comisiei de soluţionare a contestaţiilor.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare şi desfăşurare a concursului de management pentru încredinţarea managementului Bibliotecii Municipale „Stefan Petică” Tecuci, a caietului de obiective, a comisiei de concurs, precum şi a comisiei de soluţionare a contestaţiilor.
8.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între Municipiul Tecuci şi Centrul National „Romania Digitala” privind soluţionarea cererilor cetăţenilor prin mijloace electronice, folosind o platformă digitală prin internet.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Tecuci.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii al Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Tecuci.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii al Serviciului Public Local de Evidenţă a Persoanelor Tecuci.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii al Poliţiei Locale Tecuci.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de functii ale Bibliotecii Municipale „Stefan Petica” Tecuci .
14.  Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Muzeului Mixt Tecuci Tecuci .

15.  Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi a statului de funcţii ale Casei de Cultură Tecuci.
16. Proiect de hotărâre privind desemnare reprezentant în cadrul Operatorului Regional Apă Canal Galaţi şi ADI Apă Canal Galaţi.
17. Proiect de hotărâre privind desemnare reprezentant în cadrul Operatorului Regional Termoficare Galaţi şi ADI Termoficare Galaţi.
18. Proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică construcţie anexă hidrofor în suprafaţă de 27 mp, situată în Tecuci, str. Nicoreşti (copy pro).
19. Proiect de hotărâre privind transmiterea în administrarea Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Tecuci a imobilului din Tecuci, str. Prundului, nr. 28.
20.  Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului centralizat pe anul 2013 şi modificarea listei de investiţii.

21.  Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării titlului de cetăţean de onoare d-nei Mioara Velicu.
22.  Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului cultural cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

3 Comments on "Consiliul Local convocat în şedintă ordinară la data de 30 noiembrie"

 1. Protest cu burta goală
  S-a întâmplat la Tecuci, unde angajaţii Spitalului Municipal „Anton Cincu” au avut un motiv în plus să înceteze activitatea. Cei 374 de salariaţi nu şi-au încasat lefurile aferente lunii octombrie, deşi acest lucru ar fi trebuit să se întâmple în urmă cu o săptămână. Blocarea conturilor unităţii medicale ca urmare a unor probleme contractuale legate de externalizarea serviciilor de laborator i-a înfuriat pe salariaţi şi i-a determinat pe liderii sindicali să facă presiuni pentru ca banii să fie plătiţi în următoarele zile.

 2. In oficiosul primariei (Tecuceanul) suntem informati ca Hunt Oil va face prospectiuni in Tecuci , atentie- …nu de gaze de sist!!! Ciudata graba cu care am fost informati ca nu dar si mai ciudat este altceva -si merita investigat.Conform site-ului http://www.mfinante.ro (site-ul oficial al Ministerului de Finante ) firma Hunt Oil Company of Romania (cod 27102380) are in exercitiul financiar 2012 PIERDERE de 33.452.298 lei noi (334 MILIARDE LEI VECHI!!!) si culmea doar 6 salariati.
  Intrebarea logica si fireasca este ce afaceri poate derula o firma cu un asemenea istoric in amaratul asta de Tecuci?Iar daca gandul va duce la sintagma „spalare de bani” sa citam dintr-un articol aparut in http://www.ziare.com <> in care se specifica clar „compania se axeaza pe activitati de explorare si productie in industria de petrol si gaze”.Care gaze sigur la Tecuci NU!!! Astia ne vand pe nimic !

 3. Abia astept prima ninsoare si eventuala deszapazire pe zona pistei de decolare din fata statuii lui Cuza.Va fi o incantare sa vad pavelele butunoiste raspandite stil grenada de utilajele de 20 de tone pline cu material.
  Astia nu gandesc decat in termeni gen „cat imi iese” sau „cat imi ramane”.
  Executantul face si nu gandeste.
  Dar arhitectul?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!