shopify
analytics tool

Consilierii PSD exersează trădarea, iar primarul PNL şantajul?

   Astăzi 14.mai.2014 o şedinţă deîndată care nu anunţa nimic spectaculos, a generat câteva evenimente pe care o să le prezint în 2-3 episoade.

   În acest episod o să vă prezint un film al jocului de-a popa-prostul la care plăteşte umilul crescător de animale. Primul punct pe ordinea de zi a fost: proiect de hotărâre privind prelungirea contractelor de închiriere pentru folosirea pășunii. Vezi documentul AICI

   Consilierul local Nacu Marcel şi-a luat inima-n dinţi şi a încercat să-l înfrunte pe „balaurul” ce stătea pe jilţul musafirului argumentând că preţul plătit de crescătorii de animale pentru păşune este mare şi că, în afara faptului că este de slabă calitate, este productivă câteva luni din an dar se plăteşte chirie pentru un întreg an. Acesta a sugerat ca acesta chirie pe hectar să scadă rezonabil în caz contrar grupul consilierilor PSD n-or să voteze acest proiect.

   Imediat a intervenit primarul liberal Daniel Tuchel care, în stilu-i cunoscut a afirmat: „Domnule Nacu, în primul rând grupul PSD dă dovadă de inconsecvenţă pentru că a votat anul trecut hotărârea de consiliu care stabilea valoarea chiriei/hectar… în al doi-lea, nu cred că sunteţi cel mai în măsură să vorbiţi deoarece sunteţi încă de anul trecut în conflict de interese. Nu cred că veţi fi bucuros ca cei de la ANI să afle acest aspect…”

     Dorim să ştim când a „comis-o” primarul: atunci când a folosit votul acestuia ca proiectul să treacă sau acum când se foloseşte de acesta situaţie pentru ai forţa mâna? Acesta, conform legislaţiei este o faptă penală în cazul în care se constată, prin urmare să înţelegem că a tăinuit această faptă pentru al avea „la mână”? De asemenea, juristul Staicu Geta Iuliana nu are obligaţia legală să sesizeze incompatibilitatea unui consilier în asemenea situaţii şi să anunţe de fiecare dată dacă proiectul a trecut sau nu? Este acea hotarâre de consiliu legal valabilă?

   Urmare a acestei situaţii, viceprimarul Petrică Radovei a cerut grupului PSD să iasă pentru consultări şi au revenit după câteva minute de dezbateri. La aceste discuţii s-a luat hotărârea ca întregul grup PSD să se abţină de la vot.

  Dar SURPRIZĂ !!! La câteva minute la votul efectiv toţi consilierii PSD au votat „pentru” mai puţin consilierul Bulhac Constantin care a respectat înţelegerea convenită la discuţii. Curat murdar, coane… Noi ne întrebăm, dacă nici între ei membrii partidului nu se respectă, cum o să-i respecte/reprezinte pe tecuceni? De ce tocmai Mitica Hulea, consilierul care a făcut expunerea de motive a lipsit de la acestă şedinţă?

Nouă ne este destul de limpede că este vorba de interese ascunse care-i împiedică să-şi exercite atribuţiunile de consilier în slujba celor ce i-au ales. Încercăm de acum înainte să identificăm pentru fiecare consilier în parte care este motivul pentru care nu-şi exercita atribuţiile. Dorim să aflăm de ce un preşedinte de şedinţă, precum Petru Papuc, se comportă în şedinţe de parcă el este caporalul şi restul nişte soldaţi de ciclul I.

Comanda-la-mine           Reclama

5 Comments on "Consilierii PSD exersează trădarea, iar primarul PNL şantajul?"

  1. Bravo..!Stelica . UTC-ul ti-a prins bine,Cel putin tu nu esti minjit,ai ramas un baiat simplu si muncitor.

  2. O gașcă de slugi…!!!

  3. Cristi Popoviciuc | 16 mai 2014 at 14:49 | Răspunde

    Mai trebuie spus ca inregistrarea pusa pe net de Tecuceanul este trunchiata. In incercarea de-alprezenta intr-o lumina cat mai favorabila pe G.D. Tuchel , o anume Alina Popa a taiat momentul in care primarul a solicitat ca reprezentantii presei sa iasa afara, iar presedintele de sedinta, un anume Papuc, a amenintat cu ,, aplicarea unei amenzi” (?) desi sedintele sunt publice.
    Daca trebuia aplicata o amenda, acesta trebuia data primarului Tuchel, care desi nu este membru al Consiliului Local, ia loc la prezidiu, si practic conduce sedintele, pe deasupra proferand si amenintari la adresa consilierilor care nu asculta de ordinile domniei sale.In conformitate cu prevederile legale cei care nu sunt membri ai consiliului pot asista la sedinte dar nu pot interveni si cu atat mai putin sa conduca sedintele si sa de-a afara presa.

  4. nu ma pricep la islazuri,dar vazand pe ce se duc banii nostri(iepurasi,concerte,lumanarele,etc.)ma gandesc ca oamenii au dreptate,chiria e prea mare.Alt aspect mi-a atras atentia;cat de usor sunt de santajat domnii consilieri.Nici indicatiile partid nu sunt asa de puternice ca „scheletul din dulap” pe care il cam are fiecare comsilier.Bravo domnul consilier Constantin Bulhac,singurul nesantajabil dintre consilierii PSD.Cat despre domnul primar,s-a comportat dupa cum ma asteptam;un mic Basescu de provincie.

  5. Interesant articol…cu putinele mele cunostinte despre politica,santaj…tradare,a trebuit sa citesc de vreo 2 ori articolul sa-l inteleg. Si cred ca am inteles…bine.. singurul care nu a cazut ars de flacarile balaurului a fost consilierul Bulhac Constantin,demn de respectul meu,un simplu cetean neinsemnat al acestui oras.. dar cu drept de vot. cu siguranta daca ii voi revedea numele pe un urmator buletin de vot,il voi alege..Felicitarile mele !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!