shopify
analytics tool

Consilierul juridic, vă zice… adio !

foto: debanat.ro

În sedinţa CL din luna mai unul din proiectele de hotărâre a vizat aprobarea în grad profesional a Mirabelei Donici, consilier juridic în cadrul aparatului de lucru al CL. Practic,  juristul în cauză dorea să susţină examenul pentru promovarea în grad, trecând de la gradul II la I. Consilierii, iniţial nu prea au înţeles despre ce este vorba, dând cu presupusul. Consilierul Diaconu a spus ca nu e nimic clar în proiect, consilier Vasiliu a dorit explicaţii pentru motivul contestaţiei, Consilier Papuc a susţinut că nu a fost contestaţie ci o decizie dată de primar care nu era legală. Consilieru Pazvante a informat că vocile din oraş spun că angajările  funcţionarilor primăriei sunt făcute pe nepotism şi se fac avansări pe criterii de sentiment, propunând ca atunci când se iau decizii să se facă şi un proces de evaluare a persoanelor. Edilul le-a explicat că angajarea juristului în CL s-a făcut în urmă cu ani, în urma unui concurs, iar „năşitul” la care se facuse referire n-avea nici un temei întrucăt s-a realizat după numirea în funcţie a juristului respectiv (iar intre timp şi divorţase!). Şi s-a tot discutat pe această temă, şi s-au lamurit toţi intrun final (prelungit) că tânăra dorea doar concursul pentru promovarea în grad. S-a votat în unanimitate acel proiect. În şedinţa de joi seara, pe ultima sută de metri, a mai apărut un proiect care viza încetarea contractului de muncă al domnisoarei Mirabela Donici. Practic, sătulă de atmosfera tensionată cu unele persoane din Primărie, nemotivată de salariul pe care- l primea, consilierul juridic Mirabela Donici şi- a depus cu demnitate demisia.

3 Comments on "Consilierul juridic, vă zice… adio !"

  1. Chiar ne-ai facut curiosi, vere Sandel. Ce motiv a avut de a plecat? Este totusi fina de cununie a familiei Popovici… Chiar nu si-au protejat fina?

  2. Nu ati ghicit. Nu acesta este motivul, nici salarizarea, nici promovarea si nici atmosfera tensionata. Motivul este unul mult mai interesant.

  3. Oare, acestea să fi fost motivele … reale ?!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!