shopify
analytics tool

Concurs: Consilier debutant – Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Tecuci

concurs-anagajare-consilier-Tecuci

Consilier debutant – Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Tecuci

Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Tecuci, Județul Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuţie, vacantă, de consilier, clasa I, gradul professional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

– studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe administrative;
– să posede cunoştinţe de operare calculator nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

– 07 decembrie 2015, ora 10.00: proba scrisă;
– 10 decembrie 2015, ora 10.00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială Tecuci din str. Elena Doamna nr. 2, telefon 0372/727.239.

4 Comments on "Concurs: Consilier debutant – Serviciul Public Local de Asistenţă Socială Tecuci"

  1. Revolutia pustanilor | 12 noiembrie 2015 at 22:18 | Răspunde

    Uitasem, poate ne raspunde cineva, la absolut toate concursurile organizate in institutiile subordonate primariei nu se prezinta decat un singur candidat, care desigur castiga concursul. Oare de ce? Este legal? Oare ele nu trebuiesc anulate si organizate altele? Ce concurs e ala cu un singur candidat?

  2. Revolutia pustanilor | 12 noiembrie 2015 at 22:13 | Răspunde

    Si, obligatoriu trebuie sa fii din Tepu?

  3. A doua conditie specifica e total ilogica pentru ca orice absolvent de studii superioare de lunga durata face cel putin un semestru de Tehnologia Informatiei deci n-are cum sa aiba “cunostinte de operare de nivel mediu”. Conditia asta e “produsa” de eterna doamna Manole posesoare de ditamai viloiul in centrul Tecuciului din salariul de nimic al ei si al sotului functionaras si el intr-o perioada pe la Munteni. Axa Munteni-Tepu , serele de la Munteni acum in posesia familiei Tuchel… isi face din simtita prezenta.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*