shopify
analytics tool

Concert de muzică religioasă

Cununita-Liesti_protecuci.ro

Cununita-Liesti_protecuci.ro  Concertul de muzică religioasă ”Încântări” a avut loc sâmbătă, ora 17, la Galeriile de Artă ”Gheorghe Petraşcu”. ”Bine aţi venit în casa noastră, o casă minunată, plină de bucurie. Sărbătoarea muzeelor (Noaptea Muzeelor, 19-20 mai) e dedicată anul acesta istoriei şi memoriei. Memoria rămâne în noi cu cât avem mai mult în faţa noastră frumosul. Astăzi avem muzică. Platon spunea: muzica este o lege morală, ea dă suflet universului… înălţând sufletul către tot ceea ce este bun, drept şi frumos”, a afirmat muzeograful Lucia Gologan. Primul invitat din program a fost tânărul Valentin Dodu din Blânzi care a interpretat separat şi apoi împreună cu Ovidiu Herghelegiu din Cărăpceşti, elev în anul IV la Seminarul Teologic Galaţi mai multe pricesne. “Înălţăm laude, urmează două sărbători importante Sf. Împăraţi şi Înălţarea Domnului”, a spus Lucia Gologan. Îmbrăcaţi în port popular, membrii grupului vocal Cununiţa Satului din Lieşti au încântat publicul cu 3 pricesne de Paşte şi un cântec patriotic. Au urmat pictoriţa Carmen Ştefan şi corul de copii al Bisericii Penticostale, apoi dr. Rozica Ciobanu – cultul adventist, cu un moment muzical dar şi unul poetic. Concertul a continuat cu duetul Cristian Briceanu şi Ionel Câcu (cântăreţ bisericesc), ultimul dintre invitaţi smulgând ropote de aplauze, binecunoscutul dr. Constanţa Cobzariu, care a interpretat ”Ave Maria”. Concertul a fost închis de Carmen Ştefan şi corul de copii al Bisericii Penticostale. Ţinând cont că s-a serbat Noaptea Muzeelor, Galeriile au rămas deschise publicului interesat de a admira ultima expoziţie.

2 Comments on "Concert de muzică religioasă"

 1. Lucia Gologan | 20 mai 2012 at 13:50 | Răspunde

  Am in fata mea inca o data acesti copii din grupul vocal “CUNUNITA SATULUI” de la LIESTI… frumosi, simpli, seriosi, talentati!
  Ati fost la inaltime copii!
  Felicitari domnului profesor Gheorghe IGNAT, dar si celui ce-i pastoreste cu grija si atentie, parintele Titi GABOR

 2. Lucia Gologan | 20 mai 2012 at 13:43 | Răspunde

  Multumesc tuturor invitatilor! Au fost la inaltimea incantarilor sufletelor si incantarilor Celui Unic si Atotputernic – Dumnezeu.
  Am trait cu toti o seara minunata si o bucurie rara – aceea de-a fi impreuna. Nimic mai simplu, nimic mai acoperitor de laude in fata lui Dumnezeu.
  Si, sa nu uitati niciodata frumosul, binele si inaltul – masura in care Dumnezeu isi afla locul in noi !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*