shopify
analytics tool

„Concediu forţat” la ecarisaj

Caine_comunitar_protecuci.ro
Caine_comunitar_protecuci.ro  În timpul campaniei electorale în vederea alegerilor locale din vara acestui an, Daniel Gerhard Tuchel, actualmente primarul municipiului Tecuci, pe atunci aspirant la acest fotoliu, promitea că scapă Tecuciul de câinii fără stăpân, fără a face totuşi un măcel în rândul acestor animale. Perioada de rezolvare a acestei probleme este de 90 de zile de la data „înscăunării” ca primar al municipiului, iar pe 23 iulie se împlinesc primele 30 de zile. Până să se împlinească prima etapă a „trimestrului”, a fost luată decizia ca activitatea de ecarisaj să fie sistată pe termen de două luni, iar în acest răstimp să se caute soluţiile optime de eficentizare a serviciului, soluţii care să protejeze pe de o parte populaţie de furia animalelor fără stăpân, pe de altă parte animalele de ameninţarea celor care au căzut pradă colţilor animalelor flămânde şi furioase şi, nu în ultimul rând, să se protejeze bugetul local , facturi de pe urma unor servicii ce nu se regăsesc în practică.
Primarul Daniel Tuchel ne-a informat: „După cum spuneam şi în campanie, în termen de 90 de zile voi rezolva problema câinilor fără stăpân ce se găsesc pe toate străzile Tecuciului. În primă fază am acordat o «pauză» serviciului de ecarisaj, având în vedere faptul că avem o datorie de 50.000 lei către societatea care desfăşoară acestă activitate, dar o altă motivaţie este aceea că temperaturile în această perioadă sunt foarte mari, ceea ce necesită o sistare a activităţii de sterilizare a câinilor. În tot acest timp vom face o analiză operativă a activităţii, vom avea o discuţie în cadrul Consiliului Local pe acestă temă şi vom căuta soluţii moderne de rezolvare a problemei câinilor fără stăpân. Cert este că mă voi ţine de cuvânt şi în termen de 90 de zile vom rezolva problema maidanezilor, aşa cum am promis în campanie, iar eu mă ţin de promisiuni”.
Sursa: monitoruldegalati.ro , scris de Iulieta Groza

3 Comments on "„Concediu forţat” la ecarisaj"

  1. Badea este ..xx.. A castrat si mai ales eutanasiat caini doar in acte!!! Stiu sigur acest lucru. Bine ca am scapat de mafia care a fost la conducere!! Simt ca Tuchel va aduce o schimbare in bine pt oras si tecuceni. Ramane de vazut.. Doamne ajuta!

  2. Bravo Tuchele. Dar prima data ecariseaza-l pe Badea! Pentru ca de la cap se impute restul.

  3. nu mai dati contractul lui zanette(mircea badea) au incasat bani degeaba,nu se cunoaste nimic de pe urma lui dar in curte si noile achizitii sant foarte vizibile

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!