shopify
analytics tool

COMUNICAT – Vasile Dănăilă Pazvante

Vasile-Danaila-Pazvante-Traian-Balanica

Astăzi, 27 martie 2016, informez toți membrii Organizației Municipale a Partidului Verde Tecuci din postura de fost vicepreședinte la nivel național, cât și ca președinte al Organizației Municipale Tecuci, că începând din data de 25 martie 2016 am hotărât să sprijin și să susțin candidatura domnului Bălănică Traian pentru funcția de primar al Municipiului Tecuci la alegerile locale din 5 iunie 2016.

În urma consultărilor cu membrii Organizației Partidul Verde Tecuci, am decis ca întreaga organizație să ne alăturăm inițiativei domnului Bălănică Traian de a coagula cât mai multe forțe politice și civice în demersul schimbării actualului primar al Municipiului Tecuci cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie 2016.
Evaluarea făcută de noi a ofertei electorale pentru funcția de primar al Municipiului Tecuci, ne-a determinat să constatăm că singura candidatură serioasă este cea a domnului Bălănică Traian, singurul tecucean dintre candidați care are în spate seriozitatea, onestitatea și expertiza în administrație ce-l califică să gestioneze în bune condiții administrarea Tecuciului în următorul mandat.
… citeste intreg articolul

Sursa: traianbalanica.ro

32 Comments on "COMUNICAT – Vasile Dănăilă Pazvante"

 1. N- am mai scris aici de prin 2010, cred. Însă am urmărit postările si incerc sa fiu la curent cu tot ce se întâmpla. Sunt tecucean din tata in fiu si ma interesează ce se întâmpla in orașul meu. Ma bucur sa văd ca Tecuciul are si viața online????. Ii cunosc, mai mult sau mai puțin, pe toți candidații la funcția de primar. Din păcate oferta este foarte slaba din partea opoziției. Trebuie sa fim realiști cu acest lucru.
  1) Hurdubae, un necunoscut, venit din alta parte. Are in spate un partid puternic, reprezentat in Tecuci de oameni slabi pregătiți si nu tocmai corecți. Șefii lui de partid nu prea au cu ce sa-l sprijine pentru ca la rândul lor n-au făcut nimic pentru acest oras (este vorba de Daniel Butunoi si Dan Nica, persoane necredibile pentru tecuceni);
  2) Gavril, un independent sau nu… sprijinit de un PMP abia înființat rupt din fostul PDL (aripa lui Liviu Butunoi) si de fostul primar Fiki. Si el măritat in Tecuci, ginerele lui Papuc (nu prea înțeleg asta, dar se spune ca așa e in politica…) As vrea sa-i văd echipa, dar mi-e teama ca o sa facă cum a procedat fostul PD-L, din lipsa de specialiști, aduna fără prea multe criterii si le dădeau funcții pe banda rulantă.
  3) Traian Balanica… hmm… ne cunoaștem foarte bine.. vine dintr un partid cu mari probleme de etica. Nu a ieșit cu echipa sa-i vedem si noi, ma îndoiesc ca are una credibila.. nu vreau sa scriu mai multe despre aceasta persoana
  4) Vasile Diaconu, pur si simplu e prea mare pălăria pentru el
  Cu acești contracandidati e greu ca primarul in funcție sa piardă alegerile, mai ales ca e dintr-un singur tur, cu toate ca șefa lui se tot chinuie ca alegerile sa fie din 2 tururi.
  Cred ca așa se va scrie istoria.

 2. Si pana la urma Pazvante in alianta cu Balanica fac jocul lui Tuchel. Pe portalul Tribunalului Galati apare un dosar cu numarul 4318/121/2015 in care Muzeul de Stiinte Galati a dat in judecata pe fostul director al Muzeului Strunga Emil, consilier personal al lui Victor Paul Dobre presedintele dintotdeauna al PNL Galati, in care i se cere sa dea el banii prin care in luna august 2012 au fost cumparate…………….

 3. Nu stiu daca pentru d-l Balanica sprijinul acestei personalitati importante (si reprezentative?) a Tecuciului va fi decisiv in castigarea alegerilor, dar fotografia e formidabila! Includ aici si decorul, care da o nota interesanta.
  Nu numai marea popularitate a d-lui Pazvante va contribui la victoria in alegeri a candidatului Balanica, poate ca il vor ajuta si miracolul acelei atmosfere, influenta mistica a miraculoaselor minereuri!

 4. Părerologul de Tecuci | 30 martie 2016 at 09:07 | Răspunde

  Este dureros ce se întâmplă la Tecuci…Pe fondul nemulţumirii accentuate cu privire la prestaţia administrativă a primarului von Tzukel, încep să apară oportuniştii… UNPR , devenit un partid de tot râsul după degradările militare şi, mai ales civice ale celor doi generali făcuţi la apelul bocancilor, Oprea şi Onţanu, perindaţi la preşidenţia UNPR ului, mai are neobrăzarea să scoată „păduchi pe frunte”… Nu ştiu cine este „curajosul” Bălănică de se avântă cu capul în zid sub sigla acestui partid, dar faptul că se încumetă, cel puţin pentru mine, dovedeşte că îi desconsideră pe tecuceni în ultimul hal… Ce faceţi fraţi tecuceni, nu v-aţi săturat de gogoriţele celor care hăcuiesc trupul Ţării de peste un sfert de veac ?! Încă nu aţi găsit candidaţi şi un partid CURAT care să nu fi participat la holocaustul românesc săvârşit în ultimii 27 de ani ? UNPR ne mai trebuia nouă….
  FĂRĂ PSD, FĂRĂ PNL, FĂRĂ PMP, FĂRĂ UNPR, FĂRĂ NICI UNUL DIN PARTIDELE DE HAITĂ !

  • 1. Poate te-a pus Țuchel s-o dai pe aia cu independentul, vezi că nu merge nici aia, e veche și nu va rupe voturi.
   2. Traian Bălănică, are el ceva ceva în cap, dar se face vinovat de cârdășie cu Țepeanul, la ședințețe CL când jurnaliștii erau amenințați și hărțuiți de puterea USL nici el nu a deschis gura, plus votul său dat de ft multe ori pentru ilegalități.
   3. El face u lucru bun că unește forțele politice, dar această uniue trebuie să se încununeze cu PSD-ul. Pe scrut facem așa îl scoatem pe Țuchel din joc pentru următorii 4 ani și la Tecuci PNL nu va mai exista, după pt CL rămânem noi să ne batem și dac e în virtutea înțelegirii locale pote dl. Bălănică să plece la Parlament și Butunoiu, atât de vinovat să i-a o mare pauză.

  • Si atunci cu cine vrei Parerologule?

   • Părerologul de Tecuci | 31 martie 2016 at 17:45 | Răspunde

    În nici un caz cu reprezentanţii partidelor care călăresc Tecuciul de 27 de ani ! Te deranjează ?! Vreau un tecucean curat, nemânjit în jaful politic generalizat.Atât, nimic altceva… Atât de puţin şi de clar formulat…Şi să nu mai vorbim că la „locale” votăm „omul” nu partidul că „omul” este marioneta partidului… părerea mea…

  • Parerologul: In primul rand observ la tine o mare dezamagire la adresa clasei politice. Crede-ma si eu am aceeasi parere. Tin totusi sa spun ceva, cu riscul de a se interpreta ca sunt partinitor, desi nu este cazul. Nu ii iau apararea lui Balanica, dar urmarind activitatea sa in ultimul timp dupa exprimarea dorintei de a candida, vad niste potential. Interventiile la radio si postarile de pe facebook din ultima perioada rezoneaza mult si cu punctul meu de vedere. Nu stiu ce intentioneaza acest domn, concret sa faca daca ajunge in postura de primar, am vazut doar cateva idei generale: transparenta, cheltuirea eficienta a banului public, sustinerea unor profesionisti in functii cheie si nu a unora ce au ajuns doar pentru ca au dat cu stampila pe X in loc de Y. Suna bine, eu sincer l-as vota daca maine ar fi alegerile, dar mai e drum lung pana acolo si tind sa ma abtin sa imi arat sustinerea pentru oricare candidat din momentul de fata. Daca analizez ultima ta propozitie din comentariu, si anume:”FĂRĂ PSD, FĂRĂ PNL, FĂRĂ PMP, FĂRĂ UNPR, FĂRĂ NICI UNUL DIN PARTIDELE DE HAITĂ !” tind sa cred ca tu esti cel partinitor. Tabara o cunosc, nu ma exprim, pentru ca probabil intentie ta a fost sa scrii sub anonimat, nu cu nume si prenume, un aspect care tine totusi de barbatie. Uite cine vorbeste, exact eu… dar daca as comenta cu numele meu adevarat, probabil comentariile nu ar fi postate, sau nu ar fi luate in serios. Nu am vazut alt candidat mai pregatiti in momentul asta ca Balanica, ma refer doar la discurs si la idei, nici Hurdubae, nici Gavril, nici Diaconu si mai era unul care este vesnic candidat, dar niciodata nu iese mai mult de consilier cu 1000 de voturi… cum il chema? A, Samir. Balanica pare singurul care a luat o pozitie ofensiva fata de primar, ma bucura acest lucru dar ma si intristeaza.. de ce nu fac si ceilalti la fel? Nu-i ajuta pregatirea? N-au argumente? Sunt candidati doar ca sa sparga voturi? Sau intentia lor este doar un loc pentru ei si poate inca unul pentru un coleg, in consiliu? Voi urmari cu atentie evolutia fiecaruia si in pragul alegerilor o sa anunt o decizie finala, argumentata cu cine voi vota. Apropo, nu intereseaza pe nimeni istoricul partidelor. Fiecare partid are uscaturile lui, ti le pot enumera pe toate: de la alde, la psd, pnl, cum ai zis si tu, unpr, samd. LA LOCALE SE VOTEAZA OMUL, NU PARTIDUL. UN PRIMAR INDEPENDENT, ca asta vad ca ar fi solutia ca sa nu existe atacuri la integritate, ESTE UN PRIMAR CARE NU POATE FACE NIMIC, O SA FIE JUCAT DE CONSILIUL LOCAL!
   Dac: Foarte bine spus, dar conditia ca si PSD sa fie in aceasta alianta tine de ambele parti, nu doar de dorinta lui Balanica. Daca ei nu vor, pentru ca primesc ordin de la seful din parlament, care este la primul si ultimul mandat acolo, si merg pe mana moarta, adica pe hurdubae, care dupa parerea mea este cel mai sters candidat si cel mai rupt de realitatea politica si administrativa a tecuciului, asta il avantajeaza pe primarul in functie, nu pe un alt contracandidat. Singura replica pe care Hurdubae o tot fredoneaza cand este intrebat ceva sau i se propune ceva este: sa vorbesc cu domnul senator. Daca tu in calitate de candidat nu ai taria sa iei decizii de capul tau si astepti sfat de la un om care a esuat in politica, esti zero barat.

   • Dintre toti candidatii cred că domnul Traian Balanică se detașează prin faptul că are o foarte bună experiență politică, administrativă și managerială . PSD joacă pe o mână moartă pentru că așa vrea senatorul. Este ca și acum 4 ani, pe blat cu Tuchel. PSD este distrus, topit, redus la un rol de paiață politică în Tecuci și asta datorită lui Butunoiu, a lui Chivu care moțăie de 4 ani în C.L. așa cum a făcut și în parlament, mai este pe acolo mare sculă, un electrician, care pare că are icter rusesc, o doctoriță penibilă, rătăcită, fără nici un fel de opinii, mai este un paznic pe la țarcul de câini și cam pe aici este echipa distrugătoare a pesedeului tecucean.

   • Părerologul de Tecuci | 31 martie 2016 at 17:37 | Răspunde

    Ştii ce, las-o baltă cu „potenţialul ” domnului Bălănică…Intervenţii radio, postări feisbuciste… aceeaşi mare abureală…E plin Tecuciul de intelectuali de marcă, plini de lehamitea indusă de politicianiştii partidelor de Haită…Şi cum aceştia nu-şi iau inima-n dinţi şi nu ies „la luptă”, rămâne să căutăm plini de fierbinţeală „răul cel mai mic”…Până când ?!

    • Si ce vrei Parer-ologule? Un covrig de la Tuchel? Habar nu ai ce vrei!

     • Părerologul de Tecuci | 4 aprilie 2016 at 12:06 | Răspunde

      Bine că ştii tu, Aurele…Alege, dacă atâta minte ţi-a mai rămas, pe cel care pute mai frumos pentru nările tale dar vezi că ai nasul înfundat…Ologeala despre care îndrăzneşti să vorbeşti este de fapt, o boală mintală care afectează pe mulţi tecuceni în pragul alegerilor…Ai grijă şi te tratează la timp, poate ţi se va desfunda şi mintea odată cu nasul…Adevărul este că , mulţi tecuceni se chinuie să aleagă dintr-o gaşcă de golănaşi cu ifose de politicieni pe cel care a şmanglit sau va şmangli cel mai puţin… Nici măcar nu se poate concepe că Tecuciul ar putea fi administrat de o echipă de oameni corecţi şi se scormoneşte cu asiduitate în sacul cu golăneli…Şi, ne mai luăm şi la mişto , aşa , în prea plinul de intelighenţie care bântuie prin mintea unora…părerea mea…

  • tanar manipulat | 30 martie 2016 at 17:41 | Răspunde

   Ca tot s-a vorbit aici despre PSD, despre senatorul Butunoiu si despre candidatul fantoma Catalin Hurdubae, am si eu ceva de adaugat. Zilele trebuie un tanar, actual student la bucuresti, anul 1, a abordat un prieten apropiat pentru a sustine pe Facebook candidatura lui Catalin Hurdubae. Pentru cei tineri care probabil numele Petica suna cunoscut, deoarece acesta este cunoscut printre tinerii pentru episodul cand a organizat balul bobocilor, anul trecut si a luat din banii stransi de organizatori, ca sa duca niste fete apropiate lui la bucuresti sa le imbrace pentru eveniment. Aschia nu sare departe de trunchi.. acum acest Petica se recomanda ca fiind colaborator la Parlament, pentru nimeni altul decat Daniel Butunoiu. Cand acest prieten de care va spuneam mai sus citeste mesajul lui Petica, il intreaba politicos urmatoarele: „ce promisiuni are dl. Catalin pentru Tecuci?” raspuns: „Sincer ar trebui sa auzi de la el.. degeaba iti spun eu” (observatie: promovezi pe cineva si nu stii ce vrea sa faca sau nu vrei sa zici pentru ca ti se par promisiuni desarte? Nasol, prietene..) Continuare la raspuns:”Singura promisiune din care eu fac parte este aceea ca tinerii vor avea un rol important in societatea noastra.” Alta intrebare:” Bun, reformulez.. Ce schimbari te astepti sa aduca dl. Catalin in Tecuci si in vietile tecucenilor?” raspuns:” eu vorbesc strict pe partea de tineri.. dansul mi-a promis impreuna cu dl. senator Daniel Butunoiu ca dupa 5 iunie( ziua alegerilor).. asociatia de tineri pe care o voi deschide( mai dureaza o luna) va avea acces la fonduri de la primarie.. ceva mai simplu: vom avea bani pentru orice fel de proiecte pentru dezvoltarea oraselor, pentru premierea sportivilor si multe altele(concursuri, locuri de munca, etc) (Observatie: fonduri pentru locuri de munca? esti batut in cap, baiete..) Am discutat si de faptul ca tinerii trebuie lasati sa se manifeste (graffiti, etc) (observatie: serios? graffiti e singura manifestatie la care te poti gandi? Avand in vedere ca tu cu exceptia faptului ca pui poze de la facultate cu hashtag „viatadepolitician”, pot sa ma astept ca tu sa stii ce vorbesti?) Mai era in discutie de crearea de noi locuri de munca si de modernizarea spitalului( crearea unul CPU ca la galati) depinde de cati bani raman in primarie. eu am fost in consiliul elevilor al elevilor din Tecuci si nu am avut deschidere spre primarie, vreau sa schimb asta. Raspuns: ma mai gandesc si te anunt.
   Pai, domnilor… e grav ce se intampla cu o parte din tineri, sa fie prostiti atat de usor si sa inghita lozinci pe care nu le inteleg e foarte grav.
   Parere persoanala: Senatorul si candidatul PSD nu au nici cea mai mica idee apropiata de realitate si vor sa imprastie sperante in randul tinerilor mai slabi cu gandirea, ca poate poate pune cineva stampila pe PSD. E rau cum se ajunge. Totusi, intrebarea este: Ce vrea cu adevarat PSD sa faca? Le-am vazut consilierii, le-am vazut candidatul, le-am vazut seful de la Bucuresti.. Daca atat pot oferii, trebuie sa tragem un semnal de alarma sa nu iroseasca nimeni degeaba stampila pe ei. Numai bine!

  • Valeria Victrix | 31 martie 2016 at 09:23 | Răspunde

   Fără PMP?… vezi comunicatul cu privire la susținerea lui Gavril (sau nu spre el bați cu ” Încă nu aţi găsit candidaţi şi un partid CURAT care să nu fi participat la holocaustul românesc săvârşit în ultimii 27 de ani ?”)
   Cât despre „Nu ştiu cine este „curajosul” Bălănică” – e simplu, informează-te (găsești destule, depinde a cui părere o asculți – dar până și ciripeaua cu gușă roșie se pare că-l simpatizează… poate-i taie teutonu’ ciorba dacă aude)

   • S-a dus si cu independenta lui Gavril… era de asteptat, oricum se stia afinitatea sa cu fosta administratie. Nu-i bai, stim pe cine nu trebuie sa votam. Am citit si comentariul de mai sus „tanar manipulat” si am ramas fara cuvinte… Oricum aveam o parere despre PSD foarte proasta, asta si oamenii din cadrul PSD m-au facut sa cred ca acest partid n-are oameni valorosi si singura lor sansa este sa se alieze cu un candidat puternic, care are ceva de spus in momentul actual si care face cu adevarat opozitie primarului,asta daca ei chiar au intentii bune pentru oras, daca nu, sa o tina tot asa, o sa fie profund dezamagiti pe 5 iunie. Cum poti promova un candidat sters care este sub procentul partidului?

    Numai bine!

 5. Cine nu este cu Tuchel insemna ca are datorii la Primarie. Vrei sa nu spuna Primarul ca ai datorii la Primarie? Atunci trebuie sa fii cu Tuchel. Pentru Tuchel oamenii sunt impartiti asa: cei care sunt cu mine si nu comenteza in fata mea, avand capul si gura indreptata catre nivelul slitului meu de la pantaloni si ceilalati care au tupeul sa nu fie de acord cu mine dar oricum au datorii la Primarie sau alte probleme legate de Primarie iar daca nu le au, le inventez eu ca de asta sunt Primar sa le arat la toti ce poate sa faca un Primar de municipiu. Ca doar eu trebuie sa raman Primar la Tecuci fiindca sunt cel mai competent am experienta familia mea este toata de primari si numai noi putem sa conducem tot ca suntem competenti. Asa ca tecuceni daca voi nu ma vreti eu tot va vreau. Stiu eu ce am de facut cu 3 ore inainte de inchiderea votarii ca asa am facut si la Tepu in 2012.

 6. Mai tineti minte in anul 2012 cand Tuchel incepuse sa isi faca camapanie electorala de prin luna martie a anului 2012? De Paste (in 2012 pastele fiind in luna aprilie) a trimis acasa la oameni cate un cozonac si o sticla de vin Sange de Taur. Cred ca asta vrea sa demonstreze el acuma ca este un mic taur care are sange de taur. Dupa alegeri sa nu ramana cumva doar taur fara sange.

 7. Daca raman alegerile intr-un singur tur si sunt mai multi de doi contracandidati, actualul primar are mari sanse sa ramana. Ar trebui o sa se faca o intelegere si cel mai sigur ar fi doar unu.

  • Are sanse ca si Pazvante prin alianta cu Balanica va rupe voturi de la PSD si il vor scoate pe Tuchel inapoi primar. Ca la banii care i-au dat lui Pazvante in 2012 de la PNL pentru a pleca din oras si a se da victima trebuiesc rasplatiti acum in 2016 ca sa-l scoata pe Tuchel inapoi Primar.

   • Sunteti rau pe langa problema..

    • Si care-i problema? Daca Tuchel are un singur contracandidat merge acasa, cu cat voturile impotriva se impart la mai multi Tuchel ramane primar. FOARTE SIMPLU.

     • …si daca raman numai acestia cinci:

      Ec. Gerhardt Daniel Țuchel (PNL)

      Samir Oancă (PSRO)

      Ing. Hurdubae Cătălin (PSD)

      Ing. Vasile Diaconu (ALDE)

      Ing. Gavril Claudiu (independent)
      este posibil sa avem in Tecuci primar ales cu mai putin de 25%.

 8. Un elev de clasa a XII-a.Acelasi. | 29 martie 2016 at 07:38 | Răspunde

  Astazi voi merge impreuna cu colegii mei in parc la miting.Cu aceeasi colegi cu care am fost si am pus niste lumanari la Catedrala pentru tinerii ca noi morti in Colectiv.Suntem curiosi daca domnul primar va mai prelua si astazi poze cu noi pe facebook-ul domniei sale pentru ca si astazi ca si in noiembrie VOM FI ACOLO din acelasi motiv:revolta impotriva unor astfel de conducatori demagogi si mizantropi.
  Vom fi imbracati la fel ca in noiembrie -asta pentru a nu creea confuzie.
  In incheiere un mesaj pentru doamna de la Sindromul – pentru ca ati aruncat in derizoriu acea scrisoare din noiembrie raspunsul nostru este unul singur – saptamanal la liceu avem un cerc de Limba si Literatura Romana.Va invitam ,in masura in care aveti disponibilitate ,sa participati la aceste intalniri.La modul cum maltratati limba romana zi de zi va asiguram ca v-ar fi de folos.

  • N-ai precizat obiectivul concret al mitingului si nici nu ne-ai povestit cum s-a desfasurat.
   Sper ca n-ati iesit ca sa protestati fiindca nu va lasa sa fumati. Are orasul asta si tara asta probleme mai grele decat mofturile fumatorilor. De fapt, in tarile mai evoluate, cu care va place sa ne comparam, nu se fumeaza in locuri publice.
   A fost, totusi acel miting?

 9. Vasile vino acasă la Tecuci. Hai să luptăm cu mârlanul de la Țepu. Te cheamă parcul acesta care arată jalnic, fapt constatat și mai ales regretat de foarte mulți tecuceni.

 10. Credeti ca Tuchel are vreun plan de fraudare a alegerilor?

  • Nu poate el fura cat putem noi vota, asta cu conditia sa ne trezim si sa ne orientam spre acel om care poate face ceva real in oras, nu vorbe, nu lozinci, fara scuze, un om care dupa ce iese primar are curajul sa iasa pe strada si sa priveasca alegatorii in ochi. ASTA E GENUL DE OM DE CARE AVEM NEVOIE, NU PROMISIUNI DESARTE, NU SCUZE JALNICE SI POZE PE FACEBOOK „LA TECUCI SE FACE TREABA” IN PRECAMPANIE!

 11. Da, e clar mai bine pregatit decat ceilalti, totusi as fi dorit altceva !
  Sa vedem lista de consilieri!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!