Comunicat de presă trimis de Samir Oancă

Samir Oanca - PP-DD - tecuci.eu  Stimati prieteni, Doresc pe aceasta cale sa va fac o informare corecta asupra motivelor reale care au dus la demiterea Biroului Executiv Municipal al PP-DD Tecuci.  Întai vreau sa le multumesc colegilor de partid din Tecuci  sau din judet care ne sprijina si care ne sunt in continuare alaturi. Asa cum stiti, am initiat strangerea de semnaturi in vederea demiterii pe cale democratica a primarului PNL Tuchel Daniel pentru abuzurile de care se face vinovat. Comunitatea tecuceana trebuie sa se protejeze si sa arate demnitate. In urma ascestui demers, primarul speriat de o asemenea atitudine si-a informat colegii de partid ca a discutat cu d-nul Chebac, presedintele judetean al PP-DD Galati si ca ni se va retrage sprijinul politic, pentru a inceta actiunea de demitere a primarului. Domnul deputat Chebac impreuna cu senatorul Marin Nicolae, aceiasi care ne-au tradat colegiul la alegerile parlamentare, s-au conformat si au decis dizolvarea B. Ex. Mun. Tecuci al PP-DD invocand faptul ca nu am respectat strategia partidului. L-au imputernicit sa preia conducerea pe fratele unui lider liberal, d-nul Matei Remus, care fusese exclus din partid tocmai pentru tradare.
Daca strategia dumnealor inseamna vinderea organizatiei PP-DD si asezarea ei in slujba PNL, ii anuntam ca nu ne vom conforma niciodata si ne asumam orice sanctiune politica. Reusisem pana in acest moment sa pastram la Tecuci organizatia curata, neinfestata de ciocoi!
Se fac in continuare presiuni sa fim demisi din Consiliul Local, atat eu cat si colegul Militici Ghiorghi. Chiar daca deputatul Chebac si senatorul Marin ne vor vinde pana la capat, noi tot nu vom trada increderea electoratului care ne-a ales si vom continua stragerea de semnaturi. Deja am colectat jumatate din numarul necesar. Nici unul dintre cei care au luat decizia de a ne demite, nici D-nul Chebac, nici d-nul Marin si nici d-nul Tuchel nu sunt tecuceni, ei aparandu-si in haita interese de grup, meschine prin lacomia lor.
In situatia in care ni se va retrage sprijinul din consiliul local si ceilalti consilieri vor vota pentru demiterea noastra, le vom produce o bucurie tecucenilor si vom initia referendum si pentru demiterea consiliului local. Desi majoritatea dintre consilieri sunt oameni rezonabili, sunt cativa pe care dvs ii cunoasteti, care stau doar pentru a pustii precum lacustele bugetul local.
Pe noi nu ne intereseaza sa obtinem terenuri, case sau functii politice. Ne intereseaza doar dreptatea sociala si sa ne onoram mandatul cu care ne-a imputernicit electoratul. Va anuntam pe aceasta cale ca vom fi ajutati si de un O.N.G. in lupta inegala pe care o ducem cu un sistem putred, ineficient, corupt, care a lasat comunitati intregi fara locuri de munca si a saracit populatia prin biruri extravagante.
Le multumesc inca o data colegilor, va multumesc tuturor celor care ne sunteti alaturi!

Cu deosebit respect, Samir Oancă
20.03.2013

Fii tu primul care comentează on "Comunicat de presă trimis de Samir Oancă"